sara

Har varit i Kristianstad sen i torsdags. Var begravning igår. Usch vad hemskt det är, Även om man inte stod personen speciellt närma och har träffat honom så mycket så är det väldigt berörande. Sov gott Alvar.
Så kom hem idag, utan danny. Han ska fira jul där, så det är lite ensamt. ska köra iväg till ekeby och umgås med dom bästa :) vi ska äta lite gott och ha det allmänt mysigt! så nu ska jag bege mig!
puss & kram


sara blogg

måndag den 8 december

tiden bara springer iväg till julafton. satt och kollade i kalendern på jobb och det är så gott som bara två veckor kvar. hela året har bara sprungit iväg.

ohändelserik dag. faktiskt. jobbade till två, då alla skulle på någon utbildning, så fick täcka i eftermiddag. trivs faktiskt helt underbart bra med mitt jobb. personalen, och för att inte tala om vårdtagarna. helt underbart charmiga, alla var och en på sitt sätt. dock kanske sysslorna är lite mindre kul, men att de gamla är världens sötaste överväger den biten ganska så kraftigt. men iallafall så har jag fått turer hela veckan, men är ledig onsdag & lördag som är ganska skönt. och har fått kvällsturer och det tackar jag för då jag inte är någon morgonmänniska. kanske dags att börja vänja sig vid tidiga morgnar nu?

ikväll är det cityakuten, wiho! i love.
så jag och qiwi ska gosa ner oss och kolla på det :)
puss & kram

ett tag ...

ett tag sedan jag skrev här känns det som.
var på bal hos petra igår, som fyller år nu i december, en grymt lyckad kväll med världens bästa sällskap, god mat & underbar stämmning. helt underbart. kunde inte bli mer lyckat. så jag får tacka för en underbar kväll.
för övrigt händer inte alldeles för mycket. är väldigt trött, och klockan är inte så mycket. men det är inget som hindrar mig från att krypa ner i sängen framför tvn där jag lär somna ganska så kvickt. sen blir det jobb imorgon, vilket är mindre inspirerande då!


RSS 2.0