Liam 1 år!

Idag fyller min älskade lilla prins hela 1 år! Gud.

Tänk, det var inte längesen du var så liten och nykläckt! Grattis älskling, mamma älskar dig <3

Idag började dagen med jobb fram till kl 12.30. Därefter när jag kom hem åkte vi in till stan och fixade en ny digipass till mig, sen vidare till väla och handlade en ny vårjacka till lilleman och en ny fin mössa. Sen vidare till maxi där vi köpte regnställ till honom och gummistövlar. Behövs ju när han börjar på dagis.


jackan som vi köpte till lilleman! :) det andra hittar jag inga bilder på.
nu ska jag ta tag i disken tror jag och sen bada med lilleman. puss och kram på er!




idag har vi haft mer besök


Såhär ser det ut här hemma nu. Vi har leksaker i hela vardagsrummet. Liam njuter av att hjälpa pappa med att sortera leksaker. Dom sorterar ut sånt som är mycket "bebisleksaker" som lilleman inte leker med mer och sånt som är sönder. Givetvis är "bebishögen" som dom sorterat ut nu helt plötsligt intressant. Nu när vi haft kalas så har han fått ännu mer leksaker så det var på tiden det blev sorterat!



Lite bilder från Liams kalas igår. Pappret är intressantare än innehållet. Tröjan har har på sista bilden fick han av sin farmor & "farfar"-magnus, som håller på ishockeylaget HV71. Sen av sin morfar kommer han garanterat få en Rögletröja, haha!

Och så var det söndag igen och jag har en fullsmockad arbetsvecka framför mig. Imorgon när jag slutar ska jag in till banken och fixa en ny digipass, äntligen! Så handikappad man är när man inte kan komma in på sin internetbank. Sen blir det väla och handla vårjacka och regnställ till prinsen. Och imorgon är det vår älskade prins födelsedag. Hela 1 år, kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Bara sprungit från mig.

Nu blir det allmänt chill, med en film när Liam  har somnat skulle jag tro. Men innan dess så ska jag och Liam ta oss ett bad! :) Puss och kram

liam har haft kalas

Goddagens :)
Sitter här nu och är ganska sleden. Veckan har bestått av en massa jobb, så jag passar på att njuta av min lediga helg, för nästa vecka kommer det ännu mer jobb. Har haft kalas för prinsen idag, som fyller ett år på måndag. Ja, han är redan ett år. Tiden har sprungit ifrån mig och det kommer han snart också och göra. Kan knappt bärga mig till han kan springa omkring själv och han får användning för sina fina skor som står och väntar på honom. Dannys familj har varit här idag och en massa fina paketer fick han. Bland annat Duplo, gympadojjor med "bilar"-motivet på och en massa andra leksaker. Sen kommer Dannys pappa, farmor och hennes gubbe imorgon och då blir det mer paket. Men kalasen är inte slut här, för nästa lördag kommer min familj. Vi var tvungna att dela på det såhär för vi har inte den platsen att samla alla tillsammans, ännu! Har tagit lite bilder idag och jag ska lägga in dom, jag lovar. Men just nu orkar jag inte. Nu blir det allmänt chill. Lilleman kryper runder här och underhåller sig själv med alla sina nya leksaker. Om jag får som jag vill så sätter vi nog på "Alvin & gänget 2" sen. Dannys mamma hade den med sig till oss.

På måndag måste jag köra iväg till banken. Jag var av med min digipass till internet banken i torsdags. Jag hade haft med mig den i bilen för att kolla hur mycket pengar jag hade när vi körde. Sen så hittade jag den inte någonstans, var ganska så säker på att jag hade tappat den när vi var iväg. Så satt i den förbannade telefonkön i över en halvtimme till banken och hon sa till mig att hon skulle spärra den eftersom att jag var av med den. Okej, det fick hon ju göra då. Så jag får ju köra in till banken i stan och ordna en ny. Igår hann jag inte för jag slutade inte förrän 16.00, banken stänger 15.00. Så det blir på måndag. När jag var på jobb igår skickade Danny ett mms till mig med bild på min digipass. Då hade han hittat den i en kak-kartong (vi var ju iväg och handlade kakor i torsdags till kalaset idag). Irriterande!! Så jag ringde in till banken igen och berättade att jag hittat min digipass och om dom inte kunde låsa upp den till mig. Men nej det kunde dom ju inte, så jag får ändå ta mig in till stan. Jag hade en känsla av att jag inte skulle spärra den, men varför lyssnade jag inte på den känslan. Måste nog lära mig att inte ha för bråttom! Nu ska jag sluta babbla. Ha en trevlig lördagskväll :)

nu ska jag faktiskt hålla helg!

Gokväll!
Har haft fullt upp så tiden för bloggen har helt enkelt inte funnits! Igår jobbade jag till 12.30, kom hem, vi körde till väla och ikea en snabbis (var tvungna att ha dörrstopp, liam är överallt och öppnar), hem om så att liam fick äta lite, in till stan till teddystudien, till city gross och storshoppade, sen hem och in med allt. Vi hann även med att kolla på den nya wallander! :)
Har även jobbat idag. Nu kom Danny och hans syster Ida med pizza, så puss!

tack för mig!

Har precis kommit hem från jobb. Nu ska jag dra mig till sängen för en dejt med kudden. Håller mina tummar att lilleman mår bättre inatt. Blir jobb imorgonbitti också.
Godnatt

sova, vad är det?

Nu kommer snart Helena och Sara och vi ska slänga i oss lite kaffe för att sen bege oss ut till min mor. Verkar inte som att hästen fölat än, för mamma har inte hört av sig!

Liam har av någon anledning varit jätteledsen i natt och har inte sovit mycket. Han hade somnat vid halv åtta igår. Sen vaknade han vid elva tiden och var såå ledsen. Vi försökte somna om honom men han hade garanterat ont någonstans. Men det är ju inte så lätt att veta var. Vi gav honom panodil och en flaska. Han somnade men vaknade och skrek, somnade om en liten stund och sen vaknade och skrek igen. Så har han hållt på en del inatt. Danny tog honom och lade sig på soffan för att jag skulle kunna sova så jag kunde ta honom i morse, så en av oss var någorlunda utvildade. Så nu ligger Danny och sover. Vet inte riktigt hur hela natten har varit, men han sa något när han kom in i sovrummet i morse att han hade sovit sammanlagt två timmar inatt. Men nu är lilleman hur pigg som helst, så vet inte vad det har varit. Kan ju vara så att hans kindtänder är påväg och jävlas med honom!
Tror inte det kommer mer uppdatering idag eftersom att jag ska iväg och jobba i eftermiddag. Så ni får ha en superdag. Puss och kram

fortsätta att läsa?

Gokväll!
Kom hem för en stund sen, har varit iväg och jobbat hela dagen (känns det som). Började inte förrän halv ett. Men fick lite sovmorgon imorse och kom inte upp förrän halv tio och då hann man ju inte med mycket innan plikten kallade. Skönt att ha fått lite tider nu och kunna jobba medans han har semester. Man hinner ju att umgås ändå. Fick lite tider tills nästa vecka också, så det är ju inte helt fel. Jobbedagen har varit lugn och stilla och ingen stress alls har det varit, underbart! Funderar på att kanske gå in och lägga mig?

Fick reda på nu om olyckan som hänt i Helsingborg idag, i förmiddags. Fy vad hemskt. Jag skänker en tanke till hans familj och alla nära och kära. Han var 22 år och fick en 7 tons betongvägg över sig. Han hade precis fått en dotter och var nyförlovad. Världen är  alldels för orättvis. Vila i frid!

Har kalas här hemma två helger framöver för vår lille prins, så kanske ska börja fundera lite över det. Se vad Danny har för önskemål vad vi ska bjuda på. Han har sagt kladdkaka men nått mer får vi ju faktiskt ha.

Får se om jag hinner skriva imorgon. Ska iväg med Helena och hennes syster Sara till min mor, vi ska pyssla om hästarna, om det inte är så att just den hästen fölar inatt! Sen börjar jag jobba klockan 16.00! Nej nu ska jag ta tag i mina funderingar om att hoppa i sängen och fortsätta på min spännande bok "14 år till salu". Puss & kram på er

Jomen, jag känner för ett inlägg!

Nu fick jag lust att skriva ett inlägg. Var ett tag sen (som vanligt nuförtiden) som jag skrev men har helt enkelt inte haft någon lust eller motivation att skriva, så därför! Har inte hänt något intressant under tiden jag inte skrivit. Mer än att det blir mer full rulle för varje dag som går på Liam. Känns som han kommer på nya saker vartenda dag. Nu står han själv utan stöd, lärt sig öppna alla skåp och drar ut sakerna med mera! Och han vill att det ska hända något hela hela tiden.

Nu har Danny semster och skönt är det. Han började den i fredags och kommer att ha det två veckor till. Han tog semester en passande tid för nästa vecka ska vi till Teddystudien med lilleman, nästa måndag (29e) fyller lilleman år och dagen efter där ska vi till BVC, Liam ska vaccineras, vägas och mätas. Förvisso brukar Danny vara med på Teddystudien eftersom att vi bara har gjort besök där var tredje månad. Men BVC besöken är det jag som stått för eftersom han jobbar.

Jag har jobbat nu två helger i rad. Förra helgen jobbade jag hela helgen och så jobbade jag en delad tur igår. Nu går jag bara och väntar och håller mina tummar på ett vik till sommaren. Hoppas hoppas! Och nu är det bara lite mer än en månad innan min lille prins ska börja på dagis. Hur ska det gå med mammas lille pojke, som är inne i en riktigt mammig period för tillfället? Jo den hinner väl gå över :)

Idag kommer Malin & Tobias en runda som var i bjuv och hälsade på familjen över helgen. Ja, så ser det ut. Nu känns det som att jag kanske kommer att bättre mig på mina uppdateringar! Ha koll, så hörs vi!


Jag älskar dig över allt annat snutteunge!

såja, jag är nöjd!

Nu är vi på hemgång och jag är nöjd för en gångs skull! Jag hittade massor av linnen och två par leggings. Hittade även en väst som jag kan ha nu till våren som var nersatt till 50 kr! Vilket fynd. Ja, dags för mig att stänga av daton nu för dem dör vilken minut som helst! puss på er

vi är påväg..

Riktigt dålig uppdatering av mig igen, jag vet. Har varit en period nu där jag verkligen inte har haft något att skriva om därför har jag struntat i det. Mitt bloggande kommer i perioder, så är det. Hoppas ni hänge kvar vid min blogg ändå och har koll på mig via bloglovin :) Just nu sitter jag i bilen och vi befinner oss på motorvägen, påväg mot gekås. JAG ÄLSKAR GEKÅS, ha! Inte för att vi har några direkta planer på att storshoppa, mest en spontantripp. Handla lite behövligt som schampoo, sköljmedel osv osv.. Och givetvis ska jag kolla efter saker till lilleman. Lilleman sitter nu och sover så sött i sin stol, han deckade direkt vi kom ut i bilen så gott som. Han har varit på sitt första tandläkabesök idag. Dom gör ju inte mycket mer än kolla hur många tänder han har och berättar hur viktigt det är att borsta tänderna även fast att det "bara" är mjölktänder. Ja den visan man redan kan och får höra vartenda gång man är hos tandläkaren! Hittade en lista på en blogg som jag diggade, eftersom att jag älskar serier!!

Nate/Chuck eller Nate/Dan?
Gossip Girl
Karaktärer

1. Blair elle Serena?
2. Chuck eller Nate?
3. Nate eller Dan?
4. Vanessa eller Jenny?
5. Rufus eller Bart?
6. Lilly eller Elenor?

Par
7. Chuck/Blair eller Blair/ Nate?
8. Serena/Dan eller Serena/Nate?
9. Serena/Nate eller Serena/Aaron?
10. Vanessa/ Nate eller Jenny/Nate?

Vänskap
11. Nate/Chuck eller Nate/Dan?


One Tree Hill
Karaktärer

1. Brooke eller Peyton?
2. Brooke eller Haley?
3. Haley eller Peyton?
4. Lucas eller Nathan?
5. Mouth eller Skills?
6. Deb eller Karen?
7. Dan eller Keith?
Brooke/Lucas eller Peyton/Lucas?
Par
8. Brooke/Lucas eller Peyton/Lucas?
9. Nathan/Haley eller Nathan/Peyton?
10. Deb/Dan eller Karen/Dan?

Vänskap
11. Brooke/ Peyton, Brooke/Haley eller Haley/Peyton?

RSS 2.0