lördagsmorgon

Godmorgon! Vi studsade upp för ca en timme sen, vid 07.10! Oh, jag känner mig så trött idag. Men vi ska ta och äta lite frukost lilleman och jag nu så det kanske piggar upp lite. Danny sover som en stock (men imorgon är det min tur). Liams farmor och faster kommer och hälsar på idag, vid 10 tiden. Jag har inte träffat dom sen julafton så ska bli jättekul att äntligen få träffa dom. Sen är det jobb som väntar för min del ikväll. Ja nej nu väntar frukosten! Hej på er sålängr

det sket sig!

Vi skulle ju ha potatisgatäng, men det sket sig. Köpte färdig potatisgratäng igår och la den i fysen. Nu när jag kollade så stod det att den skulle förvaras i kylskåp. Äh, tänkte ja kan ju inte vara hela världen att den legat i fysen så jag körde in den i ugnen. Men den blev helt vattning och äcklig så vi skippade den iden och satte in pommes istället. Jag som var så suugen på potatisgratäng. Nu är middag klar iallafall :)

härliga promenad!

Som jag sa innan skulle jag promenera med Linda, min kusin. Det var riktigt härligt. Vi fick tillbaka det fina vädret större delen under vår lilla walk. Vi var ute i en timme och Liam tyckte det var skönt och hunden skötte sig utmärkt. Annars är hon alltid jätteivrig och drar en massa i kopplet. Har försökt få Liam att sova en stund så han inte blir övergnällig vid 5-6 tiden, men ikke. Han somnade ju i bilen i 20 minuter och tycker tydligen att det räcker. Nu kryper han runder med en av mina strumpor och verkar till att tycka att den är spännande. Han har även kommit på hur man ska använda lära-gå-vagnen, när vi håller i den. Det är iallafall ett framsteg att han går med den istället för att streta på alla håll och kanter när man försökte att ställa honom vid den.
Kvällen skulle jag tro att den blir lugn och skön. Ska göra lite middag sen, potatisgratäng med kycklingfilé! Sen blir det nog en film skulle jag tro.

det fina vädret?

Fick lite sovmorgon i morse, vi sov till halv nio. Så skönt! När vi var ute på morgonpromenaden med hunden var vädret underbart, men det har ju försvunnit lika fort. Vi ska iallafall promenera med Linda och hennes hund Jenna och hoppas att vi inte får allt för mycket regn på oss. Dom kanske har fint väder där? Man kan ju hoppas, hörs sen!

ändrade rutiner

Godmorgon!
Vi har varit vakna en stund nu. Jag har en liten man som har ändrat sina vanor lite. Ja, det har blivit lite fel de senaste dagarna. I söndags somnade han inte förräns halv tio och det brukar han inte göra, det är alldeles för sent för hans del. Då sov vi till kl 8.20 dagen efter och likaså dagen efter. Men nu två dagar i rad har han vaknat runt sju. Eller för att vara exakt idag, 06.50! Innan har han alltid vaknat och velat ha en flaska, men nu har han sovit hela natten två dagar i rad. Kanske därför han vaknar så tidigt? Jag klagar inte på att det ä jobbigt att gå upp. Visst är man lite sleden innan man får i sig sitt kaffe. Men det tråkiga är att fördriva tiden hela dagen. Får fortsätta sen, lilleman står och hoppar som en tosing här efter min uppmrksamhet, haha!

Så, nu knallar lilleman runder här utan blöja och har gjort ett tag, snart får jag väl vara beredd på en olycka. Igår fick vi mycket gjort när Danny kom hem. Han fick värsta städrycket, han fixade och donade här. Danny hittade mina betyg, som jag har letat överallt efter. Så nu har jag äntligen skickat in och sökt till omvårdnad för att utbilda mig till undersköterska. Jag skickade in papper till försäkringskassan och fick även iväg bajsprover som vi ska skicka in från Liam till teddystudien varje månad.

jag vet, men..

Jag har inte uppdaterat på ett tag. Jag har inte haft lust, ork eller vilja till det. Har inte mått så bra därför blir det att jag lagt allt som har med bloggen att göra till sidan. Men det börjar gå framåt igen så nu blir det inte så långa pauser på skrivandet igen. Lilleman mår bra och han är överallt och lite till!! Innan har han bara rest sig mot soffbordet, men nu dessa dagarna har han kommit på att man kan ju faktiskt resa sig mot allt. Han reste sig till och med mot Helenas altandörr innan där han direkt inte får fäste. Han är duktig min prins.





Mitt älskade hjärta!

21 februari

Grattis till min bror som fyller 20 idag!
Skulle ju varit hos Helena igår, men det blev ändrade planer på det. Jag kände inte alls för att dricka något och var riktigt sliten och trött. Vi pratade om att jag skulle köra in till stan en runda ändå och umgås med dom, men vädet var inte alls någon höjdare att köra i så jag höll mig hemma. Jag och Danny slängde oss i soffan och kollade först på A Perceft Getaway och The Ugly Truyh, båda filmerna var riktigt bra! Jag hade sovmorgon i morse, men när vaknar jag, jo kl 9. Vilken sovmorgon! Fast det är ju ganska så skönt att komma upp så inte hela dagen rymmer från en.
Nu ska Danny köra och köpa lite frukost till oss sen får vi se vad dagen har att bjuda på :)
Och till Ninas bebis, nu får du faktiskt titta ut! Du är en dag på övertid!

urtråkigt!

Liam somnade inte förräns kl 15.00, ovanligt sent för att vara honom! Nu kommer han väl att vara vaken jättelänge ikväll bara för det. Men Helena kommer och hämtar mig ikväll, så Liam och Danny får mysa själv idag. Danny sover också, som han har gjort hela dagen. Undra om han kommer att komma upp innan jag åker överhuvudtaget? :P
Iallafall så passade jag på att handla nu när båda sover. Lite till ikväll och så handlade jag en pizza som ja snart ska sätta i ugnen. Känns lite tråkigt att ställa sig och laga mat när Danny inte alls vill äta idag. Jag passade på att fråga i affären när jag handlade panodil om dom hade bakis-tabletterna som jag har sett dom har i vissa affärer, men det hade dom inte. Danny kunde kanske behövt en sån, haha! Nej, lite läsning nu. Puss

ja det var ju helg ju..

Har precis varit och hämtat Danny i stan. Han spelade ju ölpingis igår med några vänner i ekeby. Det verkade som att det varit hårt, ja vilken natt! Jag var i ekeby en stund igårkväll jag också. Liam var på topp. Dom var sju killar som skulle spela och det tyckte lilleman var toppen. Runt halv nio drog vi oss hemmåt, då tyckte jag det var nog för lilleman. Kändes enklast att åka hem innan han blev övertrött, så han kunde få sin flaska här hemma och så. Jag spenderade min kväll i sängen med min bok! Ganska så bra fredagskväll för min del tycker jag!
Nu har jag hunnit med att diska och plocka undan lite av Liams leksaker som annars finns runt i hela lägenheten. Varför hålla dom på ett och samma ställe liksom? Han hann att somna en liten runda när vi körde hem från stan så nu är han på topp igen. Om en timmes tid är han väl så trött att han sover sin middag.
Ikväll blir det antagligen lite partaj för min del. Helena ska ha lite folk så jag tror jag åker in och sällskapar dom lite. Men sen ska det ju bli ett j*vla väder, snö och blåst, stormvarning 2 så ja. Vi får se!

snart ska det hållas helg

Svar till
:):) om kalas:
Dom vardagarna som du jobbar, hur gör du med föräldrapenningen då? Ska man ringa till försäkringskassa å ändra det efteråt, fall man råkar jobba en dag som man tagit ut föräldrapenning?

Jag tar ut föräldrapenning mån-fre. Om jag jobbar någon av dom dagar ringer jag alltid till försäkringskassan dagen efter och meddelar att den och den dagen har jag jobbat så plockar dom bort så jag inte får föräldrapenning den dagen jag jobbat. Kanske blev en lite kluddig förklaring, men du kanske förstår? :)

Nu är det äntligen helg, tycker denna veckan har varit ganska så seg.. Orkade inte uppdatera något igår, kände inte alls för det och hade inget att skriva. Men vi gjorde inget speciellt förutom att vi fick trevligt besök på kvällen av Ninna & Tommy :) Under dagen sprang jag runder här och småplockade. När det kom till dammsugningen kunde jag inte göra speciellt mycket. Jag satte lilleman i gåstolen under tiden ja skulle dammsuga, men han är ju livrädd för den min lille stackare. Han satt och gallskrek så det var ju bara att stänga av och vänta tills Danny kom hem.
Nu sover min lille prins och jag känner inte alls för att göra något, bara ta det lugnt. Där är lite disk sen igår, men den får vänta lite. Kanske har tur att den går där ifrån själv? :) Ikväll ska Danny till ekeby, eller ja jag också. Ska köra han dit, dom skulle spela lite ölpingis. Stannar kanske ett tag, men blir det försent drar jag och lilleman oss hemmåt!
Nu har jag fått lite bilder på lilleman av Petra sen vi var där, här kommer dom!



Trevlig helg på er :)


kalas

Goddagens!!
Då sitter vi färdiga till att åka på kalas, ska alldeles strax iväg. Min farmor fyller år.
Idag har jag och lilleman varit en runda hos Nina och hälsat på, tjockis är vad hon är! Nej inte tjock så, utan gravidtjock :) Hennes bebis är uträknad till på lördag, så snart hoppas vi på att det händer något. Tråkigt nog får vi inte komma in och hälsa på när dom ligger på BB, några regler nu. Men har ju gott om tid på oss när dom kommer hem. Vi körde därifrån vid 13 tiden och när vi kom hem så var Danny redan hemma, lite att göra på jobb. Sånna dagar är ju rätt sköna! Liam somnade som en stock när vi kom hem och sov i hela två timmar. Skönt, så han orkar med kalaset. Nu när Danny kom hem så tidigt hann jag med att köra in med Seaten på ombesiktningen. Danny kör ju den bilen till jobb. Så vi slapp sätta över bilstolen till lilleman och så! Nu gick den igenom iallafall, det har vi ju Danne att tacka för :) Nu ska vi strax bege oss så ska klä oss och så! kram

klar

Nu känner jag mig färdig för en kväll. Vi har ätit middag, stekt potatis med korv och bacon samt ägg, mums! Danny har tagit disken efter middagen, jag och lilleman har badat, så allt är klart. Nu kan vi bara chilla i soffan med gott samvete. Förvisso ligger här leksaker ÖVERALLT, men det är ingen mening att plocka undan dom förräns lilleman har somnat. Jag har även fått fixat present till min farmor, hon fyller hela 65 år imorgon :) Nej, lite läsning ikväll, blev ingen innan, fixade och donade med middagen istället. Ni får ha en superduper kväll, kram!

har haft en mysdag

Hejhej! :)
Som jag sa igår skulle jag lägga in lite bilder på lilleman när han gungar. Och dom kommer när jag skrivit färdigt! Liam vaknade vid 8.00 i morse som vanligt och vi begav oss uppåt. Hur man kan vara så pigg på morgonen är för mig en gåta. Men visst är det underbart med glada barn på morgonen. Kanske ska passa på att njuta för det kanske ändras när han sen ska börja på dagis och jag får väcka honom istället. Annars har Helena varit här idag och vi har varit ute på en långpromenad med hundarna. Fast att jag är måttligt trött på snön nu, så var det riktigt härligt att promenera och se hur kul hundarna tycker att det är. Helena körde för en stund sedan, hon skulle iväg och jobba.
Ja, ska nog passa på att läsa lite medans min prins sover. Hörs sen, puss



gottgott.

Godkväll! Som sagt innan har största delen av dagen spenderats hos min älskade Helena! Vi skulle ut och promenera med hundarna hade vi tänkt, men jag var helt bombsäker på att vagnen skulle vara i bilen och funderade inte mer på det iheller när jag hade kollat i rummet där vagnen brukar så. Men så kom vi iallafall ner till bilen och jag tappade faktiskt hakan när jag öppnade bagageluckan och vagnen inte fanns där. Då hade Danny tagit in vagen och satt den i samma rum som vi brukar ha den bara det att den stod lite längre in i rummet för att Liam hade varit i farten och lekt med den. Han tycker det är superroligt att sitta och rulla den fram och tillbaka. Men Helena har en lekplats utanför lägenheten så vi satte Liam i gungan (första gången han gunga) och släppte hundarna så dom fick springa av sig litegrann och det blev dom mer än nöjda mer. Ska visa er en bild imorgon från när Liam gungar idag, orkar inte lägga upp bilderna idag. Nu har vi alla ätit middag, badat/duschat och lilleman håller på att somna. När han hade somnat skulle Danny göra något gottgott, en liten överraskning.
Vi skulle varit och kollat på ett hus imorgon när Danny slutat, men mäklaren ringde i förmiddags och sa att dom skulle skriva kontrakt på huset ikväll, surt! Hade verkligen sett fram emot att kolla på huset imorgon och tyckte det var superfint från det jag sett på bilderna. Men det går väl fler lass..? Skulle vilja flytta innan sommaren kommer, till ett hus, med TRÄDGÅRD. en fin trädgård. Det får vi se hur det blir med det. Nu ska jag chilla och kolla vidare på 2 and a half men :) Trevlig kväll på er.

måndag igen

Jaa.. då var det måndag igen och helgen har bara sprungit ifrån mig. Men det kan ju bero på att jag jobbat. Jobbade ju hela dagen igår så kände inte alls för att blogga när jag kom hem, för jag var helt totalt slut!
Nu sitter jag hos Helena, jag och lilleman. Han har precis tagit sig en liten powernap på 30 minuter. Så så ser det ut. Händer inte mycket mer här inte!

nu ska jag hålla lite lördag

Har jobbat idag till kl ett, så nu ska jag hålla lite lördag, eller ja rättare sagt helg för imorgon jobbar jag 8-20.00 så det blir ju inte så mycket helgmys imorgon inte. Danne har precis varit här och lämnat min bil som han fixade igår. Den gick ju inte igenom besiktningen, så nu är det bara ombesiktning på den sen så :) Vi har inte några speciella planer idag. Vi ska bara köra och handla lite mat, kylskåpet ekar. Sen får vi se vad som händer. Kanske lite mys i soffan ikväll och kolla på melodifestivalen? Tror inte Danny är pepp på melodifestivalen, men vi får se!

torsdag

Goddag!
Nu har lilleman precis ätit lite middag och sover nu middag, ett helt utslagen liten prins somnade som en stock!
Han har kommit på att han kan ju faktiskt dricka själv, men det gör han bara ibland. När han får muggen så sitter han mest och tuggar på den och ler. Och för att han ska dricka får man hjälpa till att hålla under muggen. Men det kommer mer och mer att han dricker själv.
Idag har jag inte några planer alls, blir bara att vara hemma och småpyssla lite. Tänkte att jag skulle städa lite i skåpen kanske. Men det måste jag verkligen ha lust till att göra, så ska tänka på saken lite till, haha! Ringde mamma innan, tänkte köra ut där en runda, men hon skulle iväg och löshoppa sin häst och jag kände inte riktigt fö att följa med och stå i ett kallt ridhus, speciellt inte för lillemans skull. Kanske åker ut där en runda och tar alla hundarna på en långpromenad i skogen om vädret tillåter.
Snart helg och jag ska spendera den på jobb. Dom ringde innan och jag tackade glatt ja till en liten kortare tur på lördag och en låååång tur på söndag 8.00-20.00. Så jag vet vad jag ska göra iallafall! :)
Nu ringde Helena och hade precis slutat och ville komma och våldgästa oss. Våldgästa kan hon inte göra för jag släpper såå gärna in henne! Älskar hennes sällskap. Så nu innan lilleman vaknar och innan Helena kommer så ska jag få ordning på prinsens leksaker som ligger utspridda i HELA lägenheten. Ha en superdag, puss på er!

bilder

"Sa du något?"

"Jag ä alltid väldigt generös och delar med mig när jag äter"

"mamma säger att jag är en busunge"

Bilderna är tagna idag och han vet verkligen hur man ska vara generös och bjuda, sen vet han även hur man får mamma och pappa att hålla sig sysselsatta. Antingen kryper man till hundens mat och vattenskål, har mamma och pappa varit så smarta att dom ställt upp det på vasken så jag inte kommer åt det så provar vi alternativ nummer två; krypa in på "kontorsrummet" och dra i bokhyllor och min vagn som står där inne. Funkar inte alternativ nummer två, så kryper jag vidare till nummer tre, nämligen sovrummet där mammas och pappas walk-in-closet finns. Och där finns ju en hel vägg med speglar som är superroliga att ställa sig mot och banka massor på och så kan man pela av svarta knoppar som finns för att hålla ihopa speglarna. Jag är ganska så duktig på att hålla dom sysselsatta!

Ja, Liam han är duktig han och han vet precis vad han ska göra. Han är underbar min lille prins. Nu somnade han för ca en timme sen. Han var supertrött efter att ha tagit ett långbad med Danny. Han somnade fort på min mage och jag älskar när han ligger på min mage och sover, jättemysigt. Jag har snart också planer på att gå in och lägga mig, känner mig helt slut. Danny var snäll och lagade middagen idag, men ännu snällare och lämnade disken till mig! Men den tar jag imorgon, för än så länge har jag en helt oplanerad dag imorgon. Sov gott med er, kram!


hemma igen

Kom hem för en stund sen från Petra. Tack för en trevlig dag och goda pannkakor :) Nu är jag suupertrött, all lust och ork bara försvann. Orkar inte ens ställa mig och laga middag.. Vi får se hur det blir med den saken. Annars blir det bara chill idag. Petra tog förresten jättefina bilder på lilleman som hon skulle skicka till mig. Visar när dom kommer.

Nuså!

Snart dags :)



Älskar dig mest i världen underbara du!

Vi har lite planer för idag

Godmorgon! Vi vaknade vid 8.15 idag och det blev jag faktiskt lite glatt överraskad över eftersom att Liam somnade redan kl 18.30 igår. Han är duktigt min prins :) Igår hade jag tvättetid fick undantvättat lite. Helena kom efter att hon jobbat och vi drack kaffe och så som vanligt. På kvällen kollade vi på den nya Beck-filmen samtidigt som pelade ihopa ett CV.
Idag är planen att vi ska åka in till Petra i stan, Linda kommer hit sen och då åker vi! Sen träffar vi även Nina i stan :) Nu ska jag ge mitt lilla busfrö lite frukost, han hatar när jag sitter vid datorn, då får han ju ingen uppmärksamhet ;)

För alla föräldrar

För alla föräldrar!

"40 veckor"..









När fick du/ni reda på att du va gravid? - 14 Juli 2008
Vad blev raktionen? - Lite blandade känslor, men mest glada!
Var barnet planerat? - Nej.
Hur var dina "40" veckor? - Hade inte mycket att klaga på förutom att jag hade mycket halsbränna och mycket ont i ryggen den sista tiden!

Fick du bristningar? - Ja.
Hur många veckor och dagar gick du? 41+4
Hur mycket gick du upp i vikt? - 13 kg
När börja dina värkar sättas igång? - 29 mars runt 18.00
Gick ditt vatten? - Inne på förlossningen tog dom hål på hinnorna.
Vem hade du med dig på förlossningen? - Min sambo Danny.
Hur var din förlossning? - Jag ljuger ju om jag säger att det inte gjorde ont. Men den var snabb!
Hur lång tid tog din förlossning? -  Om man räknar från att värkarna startade 18.00 till han var ute så tog det 4,5 timme!
Hur länge hade du värkar? - 4,5 timme

Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? - 10 kg



Ditt barn


När va barnet planerat att komma? - 17 mars
Vad trodde du det var för kön? - I början trodde jag en flicka, men sen var jag osäker
Blev det en tjej eller kille? - En kille.
Hade du gissat rätt på könet? - Eftersom att jag var osäker, så nej.
När kom han/hon? - 090329
Hur mycket vägde han/hon? - 3640g
hur lång va han/hon?? -51cm lång
Vad fick barnet för namn? - Liam
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? - Varierande, mellan 74-92, beroende på var man köpt kläderna.
Sovtider? - Somnar runt 19.00-19.30 och vakna runt 08.00
Hur mycket väger ditt barn nu? - Snart 11 kg!
Det senaste utvekligen ditt barn gjort? - Reser sig mot saker och kryper ordentligt.

Kläder och saker:

Vart köper du dina barnkläder? -
Där jag hittar något :)
En baby/barnbutik du gillar? - Nja, nej ingen speciell.
Nått märke du föredrar? - Jag gillar polarn och pyrets kvalite på kläder.

Vad är favorit plagget ditt barn har? - Ett par fina hängslebyxor från Lindex
Vad är det dyraste ditt barn har? - Bilstolen och vagnen
Vad har ni för märke på vagnen? - Emmljunga
Vad har ni för märke på bilbarnstol? - En Brio.
Senaste du inhandlade? - En lära-gå-vagn som vi handlade i helgen.
Bästa leksaken ditt barn har? - Stapelburkar som rullar och som man kan sätta mot munnen och göra massa olika läten i!
Någon sak du VERKLIGEN ska spara? - Något som jag redan lagt undan som ska sparas är alla kläderna. Men sen får vi se!


Om du fick välja:

Nytt eller begangnat - Nytt.

Ligg eller sittdel - Sittdelen
Sovande eller vaken - Vaken
Napp eller Snutte - Snutte och napp


Du som förälder:

Trivs du med föräldrarollen? - Ohja, absolut!
Är du stolt över ditt barn? - Alltid, alltid, alltid!
Hur ser dina matvanor ut? - kanske inte dom bästa. men äter när jag blir jättehungrig.
Stressar du mycket? - Nej inte så mycket.
Hur ser dina sovtider ut? -  Går och lägger mig vid 9-10 tiden och går upp när Liam vaknar.
Vad gör du helst en fredag? - Myser framför tvn
På vilket sett har du förändras? - Många sätt.
Vad är det första du tänker på när du vaknar? - Vad är klockan?
Umgås du mycket med andra föräldrar? - Nej , gör tyvärr inte det.
Vad är bäst med att fått barn? - Allt!
och slutligen.. hinner du med "egen tid"? - Inte så mycket som man skulle behöva.


Frukost!

Nu har vi precis ätit lite frukost. Liam en skink-macka & jag en ägg-macka. Han älskar skinka. Han brukar ju äta göt till frukost, men man måste ju faktiskt variera. Försöker lära honom att äta våran mat så mycket som möjligt men han är glad för sin burkmat och för tillfället passar det prinsen bäst. Nu springer han runder lite i sin gåstol. Han sitter inte i den lika ofta längre, men ibland tycker han det är kul att sitta i den. Han vet precis hur man kan köra ner allt. Helena kommer alldeles strax och dricker kaffe och flabbar innan hon ska iväg och jobba :)


jag skulle skrivit..

Jag skulle ju uppdaterat om vår dag igår, men så blev det inte riktigt. Vi gjorde inte så mycket iallafall. Var iväg på city gross och inhandlade mat, så nu är det inte lika mycket eko i vårt kylskåp :) Jag hittade även en lära-gå-vagn till Liam (letade nog inte tillräckligt sist jag var där, hehe).  Nu ska han bara komma på hur den fungerar. När vi ställer honom vid den stretar han och vill bara sätta sig ner. Men det kommer nog :)
Så för tillfället ser det ungefär ut såhär när min prins leker med vagnen! Nu sitter han i soffan med Danny och busar lite. Han busar lite och skriker lite, han börjar bli lite trött så snart somnar han nog och sover sin middagsnap! Sen har vi lite planer på att möjligtvis åka in till Helena och dricka en kopp kaffe och umgås. Det var nog allt, skulle jag tro :) Kram på er sålänge!

liam tar inte sovmorgon

Fast att det är lördag så gör han inte mig en tjänst att hålla sovmorgon, vi hoppade upp redan vid 07,45 idag! Visst det är skönt att komma upp, när man väl gör det. Men när man ligger där i sängen under sitt varma täcke vill man knappast gå upp. Nu sitter lillprinsen på golvet och leker o busar. Vi ska alldeles strax äta lite frukost. Vad vi har för planer idag vet jag inte riktigt än mer än att jag ska väcka danny om 40 minuter och sen ska jag börja tvätta. Men jag har ju hela dagen på mig plus att där faktiskt inte är så mycket tvätt. Jag skulle vilja åka iväg och bada med lilleman, tror han hade tyckt det var skitskoj! Jag har ju inte gått på babysim med honom, vilket jag ångrar jättemycket!! Kommer nog en uppdatering senare om vår dag :) Kram på er


idag är det fredag! :D

Försökte komma in och uppdatera bloggen igår men den funkade inte! Men som jag nämnde om att jag skulle köra till farmor och sen min mamma gjorde jag. Först till farmor och hennes gubbe Keijo sen vidare till mamma där vi hann säga hejdå till min pappa och rebecka som skulle flyga till stockholm. Vi fick iallafall åkt pulka. Det var ett riktigt härligt väder igår.

Jag och lilleman har varit en runda på familia och city gross idag, jag har även hunnit med att städa undan en del, sorterat lillemans garderob, städat undan och gjort iordning på skötbordet och faktiskt en massa mer. Jag la precis prinsen som var supertrött. Innan har han ofta somnat i min famn när han skullat sova, men när jag lägger över han i sängen (om jag somnar han i min famn nu) så vaknar han och somnar oftast inte om. Sen tycker jag det är bättre när dom kan somna själv i sin egen säng. Och det kan han, bara det att blir såå ledsen när man lägger honom i sängen. Det är så hjärtskärande att höra på honom när han är ledsen, fast att han oftast somnar inom 5-10 minuter, så skär det, mycket mycket! Hur somnar ni era barn? I famnen? Lägger dom i sängen?

Nu har han iallafall somnat och idag tog det 7 minuter! Han är duktig min älskade lilla prins. Han är så duktig nu, dock har han blivit lite mammig, men det har ju sin charm det också. Han kryper "ordentligt" nu istället för att hasa sig, han "snackar" som bara den. Oftast säger han mamma, pappa & neee. Han reser sig mot saker. Jag var ute efter en lära gå vagn till honom idag när jag var iväg. Jag vet att dom har haft billiga, bra & ordentliga på city gross men dom var nog slut för jag hittade ingen. Men det är nog på tiden nu när han börjat resa sig mot saker.
Nu ska jag passa på att städa lite mer när han sover hade jag tänkt och sen ta mig en kopp kaffe!




pulkaåkningen igår


Vagnen är en höjdare att leka med!

rubrik!

Goddag!
Liam vaknade vid 07.40 idag, men det tog en stund innan vi kom upp ur sängen. Jag låg och drog med mig medans han levde jävel i sängen. När vi väl kom upp, hade gjort oss iordning, så lastade vi på oss ytterkläderna och begav oss ut på en mogonpromenad. Och det var riktigt mysigt faktiskt. Hunden uppskattade när hon kunde springa och det verkade som att även Liam uppskattade det. Han satt i vagnen och snackade för fullt och klappade händer! Funderar lite över vad vi ska hitta på idag. Kanske ska köra och hälsa på min farmor en runda, var ett tag sen jag var där och sen kanske köra en runda till min mor. Är så mysigt att komma ut där. Om jag tar med vagnen så kan vi bege oss på gusvägen så att hundarna får springa av sig riktigt (min mamma bor på en hästgård på landet), så får denna dagen nog se ut. Om famor och mamma är hemma vill säga :) Tror nog jag packar med Liams pulka så han får åka lite. Han tycker det är jätteroligt, och man får ju  passa på när det är såå fint väder ute! Hörs ikväll antagligen. Puss


ändrade planer

Ja det kan man kalla det att det blev. Som sagt skulle jag ju jobba idag, men det verkade som att det bara var jag som visste att jag skulle jobba! Helena kom hit som planerat för att passa lilleman vid ett tiden. När klockan slog 13,15 gav jag mig ut för att skrapa rutor och värma upp bilen lite. När jag satte mig i bilen för att bege mig mot jobb så kommer jag inte ut, jag sitter fast. Ringer till jobb för att meddela att jag kanske kunde bli lite sen eftersom att jag satt fast och dom frågade undrande om jag skulle jobba idag.. Och då visar det sig att jag inte skulle jobba, så det var bara till att stressa ner igen, gå in och ta en kopp kaffe och umgås med Helena :) Ja, lite ändrade planer kan man säga. Lite tråkigt att inte jobba när man ställt in sig på det, men kanske bäst i detta vädret när man har så långt att köra. Nu hade jag tänkt mig att ta en runda Wii Fit och fått motionerat lite! :)

min tisdag

Min lille prins ligger och sover! Då passar jag på att kolla runder lite på datorn och uppdatera här :) Igår drog jag på mig en förkyldning som bara dök upp från ingenstans. Men ska jobba idag ändå, för så farligt är det inte. Helena kommer hit och passar lilleman tills Danny kommer hem från jobb. Det kan vara ganska så skönt att komma iväg och jobba under veckodagarna och samtidigt så sparar jag ju in på mina mammadagar. Och att jobba kväll är mycket bättre än förmiddagen! Dock är det såklart skönt med variation. Så ser min dag ut. För övrigt har vi inte gjort så mycket idag mer än att ta den lilla disken som fanns och allmänt småplockat! Tror inte det blir någon uppdatering när jag kommer hem, då kommer jag att slänga mig i sängen är jag ganska så säker på. Ha en trevlig tisdag :)

är det dags igen?

Har inte varit speciellt aktiv på bloggen på ett tag nu, men har haft lite saker för mig. Jag har jobbat hela helgen och långa turer har det varit. Dock "vanliga" pass för en heltidare, men vi timmisar brukar oftast inte få så långa pass, eller jag har inte fått det iallafall! Dannys kusin och hennes son kom i lördags och var här till i söndags. Så det var helgen det. Kom hem för en stund sen, jag och liam har varit inne i stan hos Helena. Vi har tagit en runda på väla & ikea. De enda som jag inhandlade var tre par halkesockar till lilleman. Vill inte att han använder utan halkskydd nu när han har böjat resa sig mot saker, så lätt att han trillar och slår sig då.
FY, vilket skitväder det är. Inte kul att köra.. Hade hänt en olycka på motovägen också, och då tycker jag det blir ännu läskigare att köra när man ser vad som faktiskt kan hända.
Håller på att bli förkyld, piss! Och så ska jag jobba imorgon..

RSS 2.0