vår älskade son liam

vår älskling!






mamma & pappa älskar dig!


are you ready for a good time.

sitter och lyssnar på var ligger landet där man böjer bananerna. får passa på när danny inte är i närheten då han verkligen hatar den. han får krupp på mig när jag bara så lite som råkar att nynna på den. det kan inte hjälpas när man får något på huvudet kan jag tycka. sen är den ju stenfräck och kanske lite uttjatad, men that´s life. så nu står han istället och diskar och lyssnar som vanligt på AC/DC. såg verkligen ut som en ren svinstia i vårt kök efter gårdagens middag plus frukosten idag. igår bara lämnade vi allt på diskbänken och åkte till ekeby. vi brukar annars vara duktiga på att inte ha någon disk och ta det direkt. men iallfall så var det hans lott att ta skiten idag.
ja, var då hos nina & anderas igårkväll och hade supertrevligt. thomsen kom också, har ju inte träffat henne på evigheter. alltid kul med överraskningar. vi tjejer förflyttade oss in till köket för killarna var ganska duktiga på att spela ganska högt (som vanligt då alltså), och vi hörde inte vad vi själva sa. och då blev det lite skipbo spelande, där jag kammade hem vinsterna. ah okej, ida vann en gång, men det var ju bara nybörjartur ;)
när vi körde hem tog vi en runda hem om morsan och farsan. han trodde det var dags och sken upp som en sol, men ack. sådan tur hade varken du eller jag! pappa har nämligen gissat på att jag skulle gå tolv dagar över tiden och det är ju idag. han har ju ett antal timmar kvar att hoppas, men jag tror han kan sluta att hoppas. för varför skulle han ha sån tur att gissa rätt och varför skulle jag få ha sån tur och få ut det lilla livet idag?
oh vad det var skönt att komma upp i morse. så underbart väder, man blir bara såå sjukligt glad och på ett helt underbart humör. tycker de flesta mornar har börjat med ett helt underbart och soligt väder, men frammåt eftermiddagen så molnar det på och solen försvinner. astråkigt. var inställd och såg verkligen fram emot att köra iväg en runda till skogen och promenera, men inte lika mysigt om inte det fina vädret hänger med. men det blir nog en trevlig skogpromenad ändå! iallafall för hundens skull. sen så sägs det ju att det kan skynda på förlossningen lite med långa promenader. men tycker inte jag har märkt något. eller så är jag bara inte en av de lyckligt utvalda för att det ska funka!

satt och kollade nu, och hittade massor av gamla bilder!

jag & kusinvitamin innan vi skulle på fest hos annika tror jag!


haha, när vi var på ekebo en alla hjärtans dag
för sisådär ca många många många år sen!


poor-helena & snygge sara roar sig i camen! helena med truten full av oboy!


vi ut på partaj någonstans!


jag och martin en midsommar för ett antal år sen.


jag, nina & ida!

ne nu orkar ja inte ladda fler! ska hjälpa danny nu faktiskt.
pyss & kram



LÖRDAG.

är trött och skulle gärna bara sova sova sova. är sjukt sugen på ekebys pizza, precis nygjord också ska den vara! mm, dumt att fresta sig själv. men vi är duktiga, vi motstår denna frestelse och istället gör danny nu chicken nuggets & pommes vilket kanske inte är lika gott. iallafall inte nuggets. men det är mat och vi slipper vara hungriga!

var ute på en härlig skogspromenad innan, jag, danny & qiwi. älskar att promenera i skogen och det gör hunden också. promenaden resulterade i att qiwi fick sig ett litet dopp när vi kom hem eftersom att hon var grön och rälig hela hon! men en skitig hund är en lycklig hund. men därav mindre lycklig matte! kanske var danny som var mest olycklig över att ha henne i bilen när det inte var så längesen han städade den från golv till tak.

nu börjar det lukta mat, så kanske får kila och göra bearneisesås, annars får jag nock inte det eftersom att det är danny som kockar! sen hittar ni oss i ekeby då vi ska köra och våldgästa nina & andreas. ha en nice kväll, speciellt mellan halv nio och halv tio då man ska finna sig utan ström!

puss och kram

v.41+0

41+0 idag och jag har varit hos barnmorskan nu på morgonskvisten. och allt var precis som det skulle! fick ställa mig på vågen idag, usch pi och fy! det ska bli skönt när det lilla livet är ute så man kan börja motionera ordentligt och tappa i vikt så man kommer i sina vanliga kläder igen (som jag längtar), sola och få lite färg och känna sig fräsch! det är faktiskt inte speciellt kul att göra sig iordning och klä upp sig nu. kvittar hur man ser ut och hur fin man än gjort sig så känner man sig fetare än fetast och ofräschare än ofräschast! speciellt när man har ett par byxor som man kommer i (förutom mjukisarna som jag använder dagligen). man tappar all inspiration för allt som heter uppklädning!
och så fick jag såklart en tid nästa vecka ifall den lille inte har tittat till världen än. ska dit på tisdag isåfall, och hon bokar en tid inne i helsingborg till mig på onsdag för en undersökning på lasarettet. ser allt bra ut då, får jag en ny undersökning på tosdagen och därefter sätter dom igång mig! så nu är det inte långt kvar. man går som max till v 42+2, sen är det igångsättning som gäller. så om lite mer än en vecka så! men hoppas ju innerligt att det händer innan dess! dock får den gärna hålla sig inne på onsdag nästa vecka om den ännu inte kommit. ser gärna inte att den fyller år den 1 april, vilket skämt!

helt underbart väder. får dåligt samvete av att sitta här inne och glo som en kotte, så om man skulle ta hunden på en lång promenad (så kanske man kan få igång lillen lite också). men hur kul är det att gå i billesholm? hon blir ju glad vilket som även om det så är i billesholm! 

igår var linda & niklas här på lite middagsmys! vi käkade gott sen blev det spel för hela slanten. niklas och danny satt bänkade framför wii och jag och linda bänkade oss som vanligt med alfapet och skipbo!
sen hade vi två riktigt söta filurer som underhöll varandra



puss och kram!

plus sju

nu är det sju dagar över beräknat datum och tyvärr stirrar man sig väldigt blint på det! men snart nock så kanske den lille planerar att dyka upp! och det bästa som finns är verkligen dagar då man har något att göra, annars går man bara och väntar och väntar känns det som! och nu tycker jag att jag har haft att göra. tiden, hör och häpnad, bara springer iväg! :)


danny försåg den lille med lite musik!

helgen har varit supertrevlig. i fredags var det god middag och trevligt sällskap hos martin i häljparp! han bjöd på grillad fläskfilé och potatisgratäng! oh, milda makter det var inte till att leka med. riktigt gott. sen var det mycket snack om gamla tider. framförallt ekebofestivaltider och andra goda festminnen! alltid lika kul när det dyker upp på tal. vi får se om det blir en favorti i repris detta året med ekebofestivalen. absolut att jag ska dit, för det går ju inte att missa! och det kan ju bara inte misslyckas! man har ju trotts allt minst två dagar på sig att göra gott från sig. men en mycket trevlig kväll, tack så mycket martin och resten av sällskapet!
lördagen bestod av lite pyssling i hemmet på  förmiddagen och på kvällen begav jag mig till kattarp för att hämta upp helena och åka vidare på tjejmiddag hos en gamal klasskamrat från gymnasiet, ellinor, som fyllt 21! jättetrevligt att träffas, har ju trotts allt inte träffats sen vi tog stidenten! tyvärr var det dock inte många från klassen man fick träffa då många hade förhinder, men dock trevligt att träffa dom man fick träffa! även lördagen bjöd på god mat och trevlig sällskap! tack så mycket tjejer!

också har vi då en ny vecka påbörjad. inte speciellt många planer. ikväll kommer linda och niklas och vi ska käka lite gott, sen blir det väl som vanligt spel för mig och linda. alfapet, skipbo, ginrummy eller något i den stilen! nu ska jag infoga lite bilder på Qiwi, för hon är ju bara det sötaste som finns, sen ska jag spela en runda betapet innan jag kör till hyllinge för att hämta danny och handla!


sötnosen! <3









smakar på resterna från vår milkshake! lagom kletig vill jag våga påstå att hon var!

puss och kram

som en groda utan ben, hopplöst!

känns inte bättre än att jag kommer att vara på tjocken för alltid! och ibland undrar jag bara om min kropp verkligen orkar mer. bebisen bara växer och växer, och jag blir tröttare och tröttare. jag säger bara stackars de kvinnor som verkligen går 14 dagar över tiden. något jag verkligen hoppas på att jag kommer att slippa. det är alltså som en groda utan ben, hopplöst!

men för övrigt mår jag väl bra. tycker inte jag ska klaga, faktiskt. så länge man har saker att sysselsätta sig med, så är det helt enkelt bara nice! hela dagen igår var totalt fullsmockad. min älskling ringde mig kl 09,20 och erbjöd sig snällt att städa bilen grundligt. så mycket har dom att göra på jobb. så jag upp ut sängen, lite småsur för att han ringde tidigt och väckte mig och på med kläderna. mitt humör ändrades radikalt när jag såg vilket underbart väder det var ute. då var jag inte alls sur på honom längre. det liksom bara pirrar i kroppen av massa vårkänslor! men som sagt på med kläder, ordna med hunden och sen in i bilen och iväg. så ren som bilen är, har den aldrig, verkligen aldrig varit. dammsugad från grunden, mattorna tvättade, panelen putsad, fönsterna putsade & tvättad utvändigt! ouh, min bil. vilken pärla! och min pojkvän också för den delen! när han var färdig så körde jag till min älskade far och socialiserade litegranna. har väntat lite på besked från en bil, saab 9 5 kombi, som vi fick besked på igår. där låg ett kontrakt på bilen nere hos denna man om vi ville ha den. så jag och rebecka körde som planerat ner till jobb för att hälsa på och bara ett litet ögonblick senare kom pappa med saaben för att jag skulle få provköra den. helt underbar bil att köra, och den var väldigt fin och vi behöver ju verkligen en större bil. visst, jag älskar min lilla honda som bara den, hon går som en pärla i alla väder, men hon är lite liten för tillökning. så vi körde ut till sydfrys jag och rebecka för att visa danny bilen och det såg positivt ut. sen tillbaka till ekeby för att lämna bilen. efter en del diskuterande igår så kom vi fram till att det blev inte den, det blir ett annat kort. växellådan hade börjat att krångla lite, och lägga massa pengar på en ny bil, för att sen behöva byta växellåda, är inte så inspirerande, speciellt itne när det kostar som det kostar att byta växellåda. så det var synd. sen var det iallafall ut till sydfrys igen, för att hämta danny när han hade slutat. och hem kom vi, sen åkte vi till väla och strosade runder lite och åt middag och bara hade det allmänt bra! men sen var jag trött, och tänkte att nu kommer jag sova gott inatt. men gjorde jag det? i hundans att jag gjorde. hemska natt. låg och vred på mig hela natten! menmen!

i morse fick jag ett litet samtal från en söt underbar nina när jag var ute och promenerade morgonpromenaden med jycken, som undrade om vi var vakna och sugna på lite frallor till frukost. så nina kom i förmiddags runt halv elva någon gång och vi satte oss och åt frukost och har suttit nu till lite i halv tre och bara snackat en massa! helt underbart, du världens godaste nina! vi ses sen igen ikväll, när vi ska hem till martin och äta lite middag och sånt gottit. så så ser vår kväll ut. imorgon blir det lite tjejmiddag hos ellinor, som jag gick gymnasiet med. ska också bli trevligt. vi har ju faktiskt inte träffats sen vi tog studenten. så en räddad helg kan man säga :)

nu ska jag köra och hämta min älskade man, som för övrigt var såhär snygg när han arbetade igår



d-day

Happ, 17 mars och ingen bebis! Låter inte bättre än att jag tror att den verkligen ska komma idag för att det är beräknat, men är väl medveten om att det kunde varit två veckor sedan den kom eller kanske till och med att den kommer om 5 dagar. Vad som egentligen. men när man bara väntar och väntar så vill man verkligen och hoppas med allt hopp man bara har att den ska komma vilken sekund som helst! men, som sagt , ingen bebis än!


Annars idag har helena varit och druckit en flabb kaffe och snackat massa dynga med mig :) hur trevligt som helst! och sen efter att jag hämtat danny har vi pysslat en massor känns det som! han tog tag i brännet och sågade en massor och förflyttade det till karporten och jag har plockat lite i trädgården och på vår altan. shit med skit man kan göra sig av med. söndriga trädgårdsmöbler, sönderbitna bollar, spannar, ja allt! men det mesta än undanplockat och det ser lite trevligare ut. det tråkiga är bara att när man bor utmed vägen så mitt i "centrum" så kommer det massor av skit in i trädgården såsom pantflaskor, glasspapper, ciggarettpaket och annat mög som folk bara kastar in. vi har till och med en felix pommespåse blåsandes i häcken! sen efter undanplockningen i trädgården var färdig så fortsatte jag här inne. tvätten, golven och disken och vips, så har vi ett rent hem :) nu ska jag laga lite mat, med middagstips från linda, till den ljuva stämman av grannens spelande. eller inte!
och bara för att qiwi är det sötaste som finns så måste jag ju slänga upp ett par bilder på henne också :)





hon är lite förtröden av sig. kommer och ska lägga sig mellan så fort man ska pussa på sin sambo!







måndag.

Har alltid en massa funderingar och tankar om vad jag kan och ska skriva i bloggen, men sen när jag väl börjar skriva så rinner allt ut i sanden och jag har glömt allt jag funderade på!
Har varit en supertrevlig helg. mycket mys. I fredags gjorde jag & danny inte allt för mycket. han var trött efter jobbet och likaså var jag. så kollade film och sörplade i oss våra hemmagjorda milkshakes och kollade på kung fu hustle.

i lördags var det hålligång från det att vi vaknade känns det som. förövrigt så väckte nina mig med att smsa kl 8,15! vilken underbar sovmorgon, höhö. det var dömt till att misslyckas att somna om! dock kan man inte gå upp ur sängen kl kvart över 8 en lördagsmorgon, det är pinsamt. så la och drog mig till 9 iallafall! sen vid 13 tiden kom nina & anderas. andreas tog danny med sig och jag och nina åkte på vårt håll! vilket var att bege sig mot väla centrum för att hitta lite presenter eftersom att det vankades inflyttningsfest och födelsedagsfest! och det fixade vi, sen bar det av mot munka, till linda och niklas. på vägen blev jag stoppad, min första poliskontroll sen jag fick mitt körkort för över två år sedan! har aldrig blivit stoppad och nervös som en gnu var jag! haha! fick blåsa (även fast att jag är fetare än fetast :P) och visa kortet! men han trodde faktiskt inte att jag hade druckit något för det vore konstigt och sneglade lite på magen! sen var det bara att köra vidare.och så hem till linda o niklas, dom fixar sig lite, vi käkar middag och sen slår klockan lite över halv sex och det var dags att bege sig till klippan mot annikas inflyttningsfest, loves 20årsfest och sexpartyt!! en riktigt trevlig kväll med underbart sällskap och massor av skratt och för att inte glömma, alla sexprylar!

igår befann vi oss inte mer än bara hemma.  vi hade lite filmmys och bara tog det allmänt mys & firade vår ettåriga förlovningsdag!


jag älskar dig <3

osså har vi ju den lille, BF datum imorgon och vi väntar ivrigt på dig!!


detta är ingen vanlig dag som farbror melker sa

då gick jag in i vecka 39+0 igår, alltså vecka 40 och nu så är det snart dags! helst tycker jag att det borde ske i detta ögonblick, i denna timme, men önska kan man ju alltid! har ju trotts allt inte gått förbi beräknat förlossningsdatum än, även om det kan ske ändå. många säger att som förstföderska går man alltid över tiden, men tror faktskt inte ett dugg på det. vi får se när storken kommer helt enkelt :)

idag har jag för övrigt varit sjukt flitig om man får berömma sig själv. har agerat städfirma, höhö! resultatet: KLINISK lägenhet. det är mödan värt när man ser resultatet och tycker att som belöning ska min sambo bjuda mig på pizza. han var då inte svårövertalad !! haha. jag har dammat, putsat fönster, dammsugat, torkat golv, tvättat undan. jag tror inte jag har missat en del av lägenheten! funderar dock på om jag skulle ta ner gardinerna i sovrummet och tvätta dom.. det får förbli funderingar en liten stund till.
sen har vi även hunnit med en runda i stan på ÖB och shoppat sånt som är perfekt att shoppa där, hygienartiklar! massor med schampoo, balsam, tvål, rengöringsmedel. ja allt på den fronten. kanske därför jag fick ett litet städryck? :P imorgon kommer sotaren kl 13, sen blir det familia en runda efter det skulle jag tro! 

och nu, ska jag spela en omgång alfapet, sen blir det pizza, sen unga mödrar!
shillevippen, puss & kram


vet det är en gamal bild, men det är faktiskt roligare än ett inlägg utan
bilder :) (bettan & jag i costa 2007)

2009-03-10

Känner jag är ganska dålig på att uppdatera min blogg. riktigt dålig stil faktiskt, speciellt när man är en så upptagen kvinna som mig, hehe! skämt osido.

Även fast jag inte är speciellt upptagen så springer faktiskt dagar och veckor fort förbi som bara den. idag är det en vecka kvar till beräknat bebisdatum! oh, va ja längtar tills du kommer. var inne på förlossningen i lördags, men det var falskt alarm! sen var det barnmorskan idag. är ju en gång i veckan nu när det är så närma. och allt var som vanligt, bra. magen har växt, men den lille hade inte gått upp speciellt i vikt. vilket inte gör mig speciellt mycket. men om det nu stämmer gör det inte mycket ondare att föda större barn, informerade barnmorskan mig om. men endå! så nu är det på onsdag nästa vecka jag ska dit igen, men jag håller ju tummarna att jag kanske slipper och att det har hänt saker fram tills dess.
det är rätt kul, för min farmor som aldrig varit en mobilmänniska skickade sms i söndags och idag och frågade hur det var och jag kände något. inte för att hon vet hur man använder punkter eller å,ä,ö men hon får dock iväg smsen! tycker det är strongt arbetat.
annars händer inte speciellt mycket. har fått undanstädat lite här nu i eftermiddag när jag hämtat danny. sen har helena varit här och tatt en falbb kaffe och snackat lite. det är vad som händer i allmänhet. får se om jag kommer iväg till annika på lördag (håller alla mina tummar). för det första var det evighetersen man träffade alla underbaringar sen för den andra känns det inte som jag kommer iväg till att göra speciellt mycket. men håller alla fingrar tummar och tår på att jag får träffa er!
nu ska jag hämta lite nyponsoppa, spela en runda alfapet & sen kolla på unga mödrar!
ha det bäst.
puss & kram


v. 38+0

Går in i vecka 39 idag och känner mig som ett hängbukssvin. är ständigt trött, det är tugnt, att röra sig och resa sig från sängen, det är inget man ser fram emot på morgonen. funderar hur många gånger som helst om dagen på om ungen kommer komma ut denna sida 2009, men det är bara att ha tålamod. sa till danny i morse när jag körde honom att jag hade haft svårt för att sova för jag ligger och undrar när vattnet ska gå (varför man nu ska ligga och vrida och vända på sig över det när man lär märka när det sker) och han svarar " ta det lugnt älskling, det är bara att slappna av. det kan ta upp till tre veckor till". ah, jo det är jag väl medveten om att det kan, men hör du inte, det låter som en evighet! funderade själv över det inatt när jag  ligger och psykar mig själv att det verkligen kan ta tre veckor till, men det kom verkligen upp som ett ljus när han också sa det. tre veckor, det är en oandligt lång tid. för att inte snacka om en evighet!

för övrigt vaknade jag vid halv nio förvånande nog. och jag har hunnit med så gott som allt jag ska. har städat och röjt undan. dammsugat och ja. nu liknar det en lägenhet igen och klockan är inte mer än halv elva. tycker det är hyfsat så bra. men vad ska jag nu göra resten av dagen? haha! ne men det kommer någon fuktnisse hit runt middag för att kolla vad det nu än är i vissa av våra fönsterkarmar. är någon sorts fukt, ser ut som mögel och det är inte allt för trevligt. känns skönt att det kan bli åtgärdat innan den lille kommer. tror inte det  är skadligt, men man vet aldrig. så det ska iallafall göras idag. och så väntar jag på att linda ska vakna så vi kan spela lite alfapet. något av vår favoritsyssla! fördriver tiden bra iallafall. sen händer det väl inte mycket mer skulle jag tro. jag bara går här i väntans tider! har tagit lite bilder på hängbuksmagen också, även fast den inte är så fager!







puss & kram

2009-03-02

måndag igen och sjukligt trött är jag! har varit massa kalas i helgen. i lördags var vi i kristianstad och firade lille philip och igår firade vi mina brödrar. en himla social helg! vi har även fått undanröjt lite i skåp och massa sånt. mycket andra saker som ska få plats nu, så det har varit en riktigt utrensning. var på gekås i fredags och handlade en massa till den lille. shoppade en himla massa! alltid kul att plocka till sig i vagnen, men var inte lika kul att betala! men nu har vi typ allt och vi hittade supermycket fint!
var hos barnmorskan innan. min 5e barnmorska under graviditeten! synd bara att jag inte fick denna barnmorska från början för hon var verkligen superbra! så vi får se om jag hinner träffa henne igen på min bokade tid nästa tisdag eller om den lille kommit redan då! jag håller ju tummarna på det sistnämnda!

nu blir det städning igen.
puss och kram


RSS 2.0