kaffedrickande, bvc och upplockning!

Godkväll! Vi sitter och myser lite i soffan och kollar på sveriges fulaste hem som förvisso snart är slut. Helena kom i morse och vi drack kaffe och snackade som vi inte gjort sen i onsdags(!!), haha känns som vi varit ifrån varandra i en hel eviget. Hon kommer antagligen imorgon också, men ska iväg för lite jobb senare. Då tror jag att jag tar min en liten runda ut till mamma faktiskt. Vi har även varit med Liam på BVC för vaccination mot svininfluensan. Han var jättejätteduktig och sa knappt ett ord. Han är helt underbar min lille prins. Sen skulle man ju vänta i 15 minuter efter man tagit sprutan (som vi också fick göra när vi tagit den), så vi passade på att leka lite i lekrummet med dom andra barnen.

Skulle laddat upp fler bilder men vår dator är så fruktansvärt seg så det får bli imorgon. Fick en fråga från Sussane

Hej. Surfade Runt lite och hittade hit. Vilken underbar son du verkar ha.
Har även en annan fråga. Vilket program använder du till bilderna? Så snyggt arrangerade är dom.
Vore tacksam för svar.
Mvh Susanne

Tack så mycket! :) Jag använder mig av www.picnik.com där det är väldigt enkelt att fixa till sina bilder. Där finns dock saker som kostar, men du kan hitta väldigt många funktioner och val som inte kostar! Jag rekommenderar denna sida eftersom att jag tycker att den är lätt och enkel att förstå!

Nu ska jag rasta min hund och sen krypa ner och mysa i sängen. Får se om jag orkar hålla mig vaken till paradise hotel börjar annars blir det inspelat och jag kollar på det imorgon. Vi hörs imorgon, ha en superkväll. Kram

en jag har haft att göra helg

Ja, det har varit en riktigt fullpackad helg känns det som. Har till största dels befunnit mig på jobb och vi har haft att göra. Igår förmiddag innan jag skulle börja jobba åkte jag iväg och införskaffade wii fit plus till oss och man blir faktiskt lite svettig av vissa av aktiviteterna. Så plus till det än så länge. Började att jobba vid 16 så vi drog igång. Kändes skönt att veta att jag skulle vara ledig idag men jag fick såklart rycka in idag också, på en delad tur(!!). Så 7-12.30 & 16-21 idag har jag befunnit mig på jobb. Känns skönt nu när det är avklarat och jag kommer få in lite extrapengar. Nu känner jag mig sleden som bara den och har lite planer på att gå in och bädda ner mig och kolla på paradise hotel innan jag somnar. Nu blir det inte mer bloggande idag, förutom att jag måste säga att min älskade lilla prins idag blir hela 8 månader :)


en lördagsmorgon

Godmorgon! Jag & Liam tog oss upp vid halv nio tiden. Jag hade nästan glömt av att jag hade tvätten idag och blev lite deprimerad av att komma på det. Men vi har fått ny torktummlare nu ( efter mer än en vecka utan) så det är något positivt. Hade helt klart fungerat utan torktummlare om det inte varit så att vi knappt har något att hänga kläderna på i tvättstugan. Ska alldeles strax ner och ta min första maskin som är tvättad.
Liam sitter i gåstolen och vi har precis ätit frukost. Han är överlycklig och han vet hur man hittar på bus! Han når allt som ligger på soffbordet nu, så det är bara att hålla sakerna borta. Jag har fått lägga upp gardinerna i fönsterkarmen för annars drar och sliter han i dom och de är ett ögonblick innan hela gardinstången ramlar ner. Skorna på skohyllan har jag slutat att plocka upp när han sitter i gåstolen för då kan man plocka upp dom hela hela tiden. Det är bara en tidsfråga innan han kommer på att han kan dra ut lådorna i köket. Nu blir det att köpa barnlås till dom!

Han kör och plockar med sig Qiwis korg och kör runder med den!

Ne, nu luktar det från min son som förövrigt är lycklig ändå. Men ska ta detta och sen ner i tvätten! Kram på er

superpigg liten buse!

Lillhjärtat känner nog på sig att det är fredag han med för han är superpigg, vilket han inte brukar vara i vanliga fall vid denna tiden. Med tanke på att han sovit en gång idag bara så är detta ovanligt. Han hinner ibland med en liten tupplur på eftermiddagen och då hade jag förstått om han kanske hade varit pigg vid denna tiden. Sålänge han är pigg så är det mysigt :) När han väl är pigg så känner jag mig trött och hade gärna bäddat ner mig i sängen och kunnat sova nu faktiskt. Är inte sugen att kolla på idol fast att den kanalen står på. Ser inte fram emot morgondagen iheller. När vi vaknar väntar en stooor hög med tvätt på mig som jag helst ska vara klar med innan kl 15, för då ska jag börja göra mig klar för jobb vilket inte heller är så inspirerande. Känner mig inte alls pepp!
Nina har varit här en runda idag också. Hon var ute och shoppade adventsljusstakar och passade på att komma inom på en kopp kaffe. Nu ska jag njuta av lillemans goda och glada humör innan han blir trött. Puss & Kram på er

min duktiga lille prins

När Liam var mindre somnade han oftast i vår famn och har gjort det lite fram till nu. Nu tycker jag han har blivit för "stor" att sitta och natta. Så vi har somnat honom inne på vår säng och så har han sovit där när han har sovit middag. Men nu tyckte jag att det var på tiden att han lär sig att somna själv. Så när Helena var här i onsdags så provade jag. Visst det tog en halvtimme innan han somnade men han var inte arg, ledsen eller något sånt. I början la han och snackade och hade sig och sen somnade han. Igår när Nina var här så gick  jag in och la honom, gav han extra nappen (han brukar ligga och hålla i en napp när han somnar) och sen tog det 10 minuter och sen somnade han. Det var likadant igår eftermiddag, det tog inte mer än 10 minuter sen somnade han. Man blir så stolt.
Han har även kommit på hur man gnisslar tänder nu när de två framtänderna där uppe är på väg ut. Det låter för jävligt. Men tänderna är ju på gång så det kliar garanterat!

Äntligen fredag och det blir mys i soffan framför idol. Imorgon är det jobb för min del, en kvällstur.
VI hörs senare, kram!

dags för shopping!

Nu var det dags för shopping igen, eller iallafall shopping av mat med mera! Danny kommer om en stund sen får se när vi kör. Dom ringde även från jobb och undrade om jag kunde komma ikväll, men det funkar ju inte förrän Danny kommer hem och innan jag är på jobb blir klockan kvart i fem någonting och som dom sa att då kanske det är lite sent plus att jag tjänar inte speciellt på att hoppa in några timmar, då går jag plus minus noll ekonomiskt sett. Men det är ju klart, att får dom absolut inte in någon så åker jag självklart ut och hjälper dom! Så vi får ser hur det blir.
Annars har ju Nina varit här en runda. När hon skulle åka följde jag med henne en runda in på Härliga hem & pang och kollade läget. Hittade mycket som var riktigt fint inne på härliga hem, men man ska kunna lösa det där också och det vill man knappast. Hittade en "mobilstrumpa" på pang. Ett ganska bra köp till mig eftersom att jag tappar mobilen för jämnan. Hörs kanske sen, kram!

bloggtorka

Godmorgon!
Har haft lite bloggtorka nu några dagar och har inte alls kännt för att blogga. Men nu kanske det är på gång upp igen. Ibland är det superskönt att bara skriva av sig lite men risken är ibland stor att det bara blir massa svammel som är världens ointressanaste blaska att läsa. Men det är ändå skönt att skriva.

Sitter nu här med lilleman bredvid mig som sitter och leker och väljer ut vilka leksaker han ska ha med omsorg. Emellanåt är han väldigt inne i tvn att man inte får någon som helst kontakt med honom.



Min lille prins. Tiden bara springer iväg. På söndag blir han 8 månader. Tiden går alldeles för fort.

I tisdags var Helena här och passade lilleman eftersom att jag skulle iväg och jobba. Var på avdelningen som jag nämnt innan som jag inte alls känner till. Men det börjar kännas ganska så bra där nere nu och jag trivs faktiskt när jag är där. Har fått mycket beröm från kollegor som är nöjda med mig. Kul att höra att man gör ett bra jobb och att dom tycker man är duktig. Ska jobba nästa fredag och även helgen där också. Danny jobbar ju bara nästa vecka också sen är han pappaledig i en månad. Har fått på mig lite turer, men inte så många som jag hoppats på.  Men tror det kommer lite efterhand, eller jag hoppas iallafall det kommer lite efterhand.
Nu är det  väl snart dags för min lille skrutt att vila lite. Han har varit vaken sen 7 i morse och man ser att john blund är och hälsar på. Han sitter och gnider sig i ögonen. Nina kommer även en runda sen :) Hörs kanske sen, kram

det vackraste världen har sett


BVC-besöket!

Då har vi varit på BVC besöket och allt såg fint ut! Upptäckte även att lilleman är påväg att få två små framtänder där uppe, så snart har han sex små bissingar. Kanske därför han vaknar så ofta på nätterna eller så kanske han drömmer som sköterkan också trodde kunna vara en möjlighet. Syn & hörseltestet som hon gjorde på honom fungerande utmärkt, men det visste vi ju redan att det inte är något fel på varken hans syn eller hörsel, haha! Sen följer han sin kurva bra gällande längde, vikt och huvudomfång. Han låg till och med lite över den :) Han väger nästan 10 kg och det märks för han är tung att bära på!

Nu ligger han och sover. När han vaknar är det dags för lite käk. Annars ska vi inte göra alldeles för mycket idag. Det enda är att jag ska iväg och posta ett paket till en traderakille, inget annat! Helena åkte för en liten stund sen eftersom att hon skulle jobba.

BVC

Godmorgon!

Liam vaknade sju i morse och var superpigg. Vi låg och drog oss ett bra tag innan vi gick upp.
Igårkväll var det lite action här i vår ort. Eller ja action och action men här körde runder en polisbil med blåljusena igång och verkade allmänt förvirrade. Vet inte vad dom var ute efter men vad vi såg så var det ingenting. Men denna lilla hålla verkar till att vara ganska så kriminell. Vill här ifrån, men det kommer nog ta ett bra tag till.
Nu kommer alldeles strax Helena och vi ska dricka lite kaffe och tjata lite! Sen åker vi till BVC med min älskade lille skrutt. Förutom vägningen och mätningen så ska det göras ett syn & hörseltest! Verkar ju inte bättre än att han har världenss syn och hörsel!

Tänkte höra om ni har några bra förslag på intressanta bloggar? Nu vill jag hitta något nytt & kul att läsa. Dela gärna med er till mig om ni har något bra förslag :) Hörs sen när vi har varit på BVC och jag har tid att uppdatera!

tröttis

Min lille skatt var riktigt tröttis idag. Han har sovit i lite mer än två timmar nu. Han vaknade vid sextiden i morse och Danny gick upp med honom. Vid sjutiden drog han igång att skrika som bara den. Och jag kan verkligen inte sova när jag hör han skrika även om jag vet att Danny har honom. Han höll igång att skrika lite mer än timme och Danny provade allt men ingenting hjälpte. Jag plockade in honom till mig i sängen och efter en liten stund tystnade han och somnade. Sen har han varit lite allmänt smågnällig. Kanske är tänder eller något annat trist på gång. När han vaknar är det dags för (en försenad) middag.

Ikväll blir det mys, som vanligt och jag gillar det! Lite såhär ser det ut med ljus. Har dock kommit till lite mer ljus
eftersom att jag älskar det. Och doftljus ska det vara, dom gröna med äppledoft, jag gillar :)




Helgen

Söndag igen då och jag har haft en underbar helg. Jag var ju på Lars Winnerbäck konserten i malmö i fredags och om man ska sammanfatta den med ett ord, magisk! Vi hade superkul och Winnerbäck var bättre än någonsin. På vägen till malmö hade vi lite problem med att hitta. Vi körde jättejättemycket fel och det tog ju sin lilla tid att hitta, men vi kom fram i tid. Jag brukar ofta sitta på nålar när jag åker med någon annan, speciellt när det är inne i stan. Och jag satt på nålar, förlåt nina om jag var pesten att ha med i bilen! På vägen hem gick det då bättre även om vi körde lika mycket vilse då. Vet inte hur många gånger vi körde av fel avfarter. Och sen kom ju nina på "oj vi har glömt att tanka". Men vi kom till ekeby iallafall och där mötte andreas upp oss och körde oss som skulle till nyvång.

Igår så kom dannys mamma! Och spendera hela förmiddagen och lite av eftermiddagen hos oss. Vi satt och snackade i soffan och hade jättemysigt. Sen begav vi oss på kalas till linda och emil vid 3 tiden! Så har vår helg sett ut i stort sett, en riktigt trevlig och mysig helg. Snart ny vecka och nya tag. Imorgon ska Liam till BVC, på tisdag morgon ska jag jobba sen får vi se vad resten av veckan kommer med :)

pepp inför kvällens


Ikväll åker jag, nina, linda & mikaela för att kolla på konserten som lars winnerbäck håller i malmö. Jag är såå pepp! Hans nya skiva, "tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen", är kanon och det kan inte mer än bli en toppenkväll!

Annars så sitter jag och väntar på att våra bästa år ska börja. Har precis varit ute en runda med hunden och Liam har nyss somnat. Han somnade tio igårkväll vilket är ganska så ovanligt för att vara han. Sen vaknade han sju imorse och tyckte att vi inte skulle sova mer. Han sov ganska så dåligt inatt, vaknade flera gånger så jag trodde faktiskt att han skulle sova lite längre än till sju, men ack!

Jag och Liam var hos mamma och pappa igårkväll. Danny åkte till kristianstad när han kom hem från jobb igår eftersom att han var ledig idag. Han sa han skulle vara hemma ganska så tidigt idag så vi får se när han dyker upp. Måste ta ett ryck här idag också, dammsuga och lite så så att man har det fixat inför helgen. Imorgon ska vi på kalas till Linda som fyller 22 och emil som också har fyllt. Ser om jag tittar in här senare igen av någon anledning :) Annars får ni har en superduper bra fredag mina vänner! Kram

jobb..

Nu åker jag strax till jobb. En tur från 8.00-12.30! Hörs sen :)

Dagisplats

Igår när vi gick och la oss hade jag jättesvårt att sova. La och funderade på en massa och något utav det var dagisplats. Vi har papper hemma som bara är till att fylla i och skicka in, men man ska veta hur man ska fylla i det också. Jag har aldrig ansökt om en dagisplats innan. Jag vet inte hur många timmar och dagar man har rätt att ha barnet på dagis. Jag ringde nu i morse och tänkte höra lite hur det fungerar och vad man har rätt till. Och svaret på hur många timmar man får ha barnet på dagis var egentligen ganska uppenbart, så många timmar man jobbar. Men som nu jag jobbar som vårdbiträde, jag jobbar både morgon och kväll. Dessutom är jag bara timanställd så jag har inte en aning vilka dagar jag jobbar, utan jag rings in när jag behövs. Men damen jag pratade sa till mig att komma ner på skolan (där också dagiset ligger) så skulle hon visa mig runt och så skulle vi fylla i lappen tillsammans. Så vid 11 tiden ska jag kila ner där. Vi bor ganska så bra för vi bor mittemellan två dagis. Det är kanske ca 1 minuts gångpromenad till båda dagis. Där har jag inget att klaga på! Vi får se hur det går :) Kram på er sålänge.

dagens händelser.

Har ju varit hos mamma idag! Deras granne kom även förbi och det blev massa snack om hästar, hästar, hästar och ännu mer hästar. Jag hade väl några få inlägg att komma med men annars var det ganska kul att mest lyssna på dom. Påvägen till mamma skulle jag stanna till och handla present till mamma. När man frågar henne vad hon vill ha eller vad hon önskar sig så blir svaret sågott som alltid "jag vill inte ha något", men om man håller på att truga henne ett tag så kommer där till sist "köp en säck havre till mig så blir jag glad" så det tänkte jag att jag skulle göra idag eftersom att det är det enda hon blir glad över (tror dock hon hade blivit glad för något annat också om man hade kommit med det ;) ) , men så hade dom naturligtvis stängt (!!). IRRITERANDE, så det blev ingen present på vägen dit så det får jag ta nästa gång istället. Sen sa jag ju naturligtvis till henne att jag hade tänkt göra det, smart som jag är. Men så slapp hon iallafall undra varför jag kom utan present, om hon gjorde det.

Nu såhär på kvällskvisten har Helena varit här och druckit lite kaffe och socialiserat. Och så blir det även imorgon. Sen ska jag tvätta imorgon också vilket inte är lika inspirerande. Nu blir det bara att mysa lite i soffan innan vi kryper till sängs. Ska undersöka om paradise hotel bara går på söndagar eller om det går varje kväll. Och så ska jag springa ner i källaren och kolla om torktummlaren har blivit lagad, den gick isönder när jag tvättade i lördags. Dock var det bara en tidsfråga innan den skulle gå sönder. Vi har väärldens skruttigaste torktummlare som också är världens äldsta, den tillverkades nock på stenåldern och så går sönder titt som tätt. Och det ända dom gör att reparera den titt som tätt istället för att köpa en ny. Nock med bekymmer nu! Trevlig kväll på er kram


mammas prins.

Jag älskar dig såå mycket, det går inte att beskriva. Du är mitt allt <3


Grattis!

Idag fyller min älskade mamma 42 :) Tänkte jag skulle köra ut till henne en sväng, men vågar inte ringa henne ännu ifall hon sover, hon är ganska så duktig på att sova, haha!

Jag och Liam hade lite sovmorgon idag, han vaknade inte förrän halv nio. Han har nästan slutat att äta på nätterna. Innan åt han iallafall en gång per natt. Nu brukar han inte få mat förräns runt sex snåret någon gång (vilket är varierande såklart, men mestadels). Men han har också fått för sig att när han vaknar då ska vi även gå upp, men idag var han så trött att han somnade om ganska så fort.

Snart är det fredag och det innebär att vi ska iväg och kolla på lars winnerbäck i malmö, det är efterlängtat!


Liam och mormor

bilägare!

Är nu ägare till en Seat Ibiza, härligt att äntligen ha två bilar. För min del för att jag inte blir så fast om danny skulle ha bilen när han jobbar och för dannys del så slipper han ta bussen en timme innan han börjar jobba, som tar ungefär 5 minuter att åka.

Nu somnade precis lilleman och jag funderar på om jag ska kolla på Sveriges fulaste hem, Ullared eller avsnittet av paradise hotell som jag spelade in igår. Inte en aning än så länge.

Qiwi har fullt upp med sin leksakskatt i latex som hon fick innan. Dumt av mig kanske då den piper som satan.  Men bara hon är glad :) Ha en trevlig kväll :) Kram på er


Lite bloggande

Hallå :)

Blev ingen uppdatering igår. Helena & Sandra kom på förmiddagen och drack lite kaffe och sen var det ju dags för mig att bege mig till jobb. Och det gick hur bra som helst. Var ju lite nervös med hur det skulle gå eftersom att jag inte kunde avdelningen alls, men jobbade med en som heter Erika och hon är kanon att jobba med. Så bättre kunde det inte bli, det var till och med nästan lite roligt :)
Har jagat fatt i Ann-Marie på jobb som har hand om turer med mera och fått mig några turer till.

I morse kom Helena och vi hann slänga i oss en snabb kopp kaffe innan vi begav oss till familia för att handla hundmat till min lilla prinsessa. Såklart var den slut där, så vi körde till väla istället där den tack och lov fanns. Köpte en stor leksak till henne i latex som hon inte kan bita sönder. Den har hon hållt på med i över en timme nu så man kan nog gissa på att hon gillar den ganska så skarpt!
När Danny slutar ska vi in till stan och hämta bilen som jag nämnde, Seat Ibizan :) Äntligen går lite vår väg. Fram tills dess ska jag inte göra alldeles för många knop. Lilleman ligger och sover. När han vaknar blir det middag för hans del :) Nu  ska jag kolla vidare lite. Kram på er!

Mindre pepp..

Godmorgon. Känner mig mindre pepp på att hålla söndag idag eftersom att jag börjar jobba kl 13.30.. till 20.30. Jag ska vara på avdelningen där jag absolut inte kan något alls.. Visst man ska lära sig och det är säkert mycket roligare när man kommit in i det. Men just innan man kommer in i det, lär känna vårdtagrna, personalen, kan rutinerna mm är det inte alls roligt. Bara till att bita i det sura äpplet ellerhur! Man börjar ju trotts allt alltid på ruta ett!

Nu innan jag börjar ska jag bara njuta och inte göra ett dugg! Jag hoppas på att vi kan köra iväg och hämta bilen vi kollade på igår. Antingen hämtar vi den idag eller imorgon. Förhoppningsvis. En Seat Ibiza, som dock hade lite små skönhetsfel här och var, men bilen var 14 år gamal så man kan inte begära för mycket. En bra, liten pendlarbil.
Nu ska jag dricka mitt kaffe :) Kram på er!

godmorgon lördag!

Jaha, Eddie åkte ur idol.. Det var hans tur! Sålänge inte Tove åker ut är jag nöjd.

Liam vaknade vid 5 i morse och tyckte att det var dags att vakna. Men det tyckte ju ikke vi. Han var superledsen när han hade vaknat och det brukar han aldrig vara. Men efter lite matning och lite blöjbyte så somnade han äntligen om och lycklig blev jag då han sov till kl 9 :) Danny ligger fortfarande och kukilurar, så ska snart kalla på honom.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Jag ska iallafall iväg till familia och handla hundmat. Vet inte om vi ska till ikea också och köpa lite förvaring till Liams rum. Och så ska vi väl kolla runt lite på bilar om där är något intressant. Vi brukar ha pappa med oss när vi ska kolla sånt, så därför ska vi se om vi hittar något idag, för idag hade han inget planerat. Jag hittade en honda civic när jag kollade igår som verkade ganska så bra ut och en volvo 343. tycker dom är stencool. bilen ska bara så ful som möjligt, haha! Ne, nu ska jag kalla på Danny och sen dricka mitt kaffe. Trevlig dag på er. Kommer uppdatering om det händer något kul.




denna ska vi ha till lillemans rum, fast i andra färger :)

tacolagande och hustittande!

Sitter och kollar hus på hemnet. guuud vad sugen jag är på ett hus jag har hittat, så fiint! men man kan la alltid drömma? medans jag sitter här och drömmer håller danny på att fixa till lite tacos för vårt fredagsmys! :)

jag har varit och hälsat på hos min mamma en runda innan jag hämtade danny på jobb. hon visade en sida där man fixa med sina bilder som är mycket lättare än photoshop, så där lär jag väl fastna när jag väl börjar. trevlig kväll på er och mys mycket! kram


Liam önskar också trevlig fredag!

bättre kan det inte bli

.. när det är fredag :) fredagsmys i soffan ikväll framför idol, vad jag älskar det. förövrigt ska vi inte göra så mycket idag och jag har inte heller gjort. lilleman ligger och sover lite middag och jag passar på att uppdatera när jag har tid. han har mycket bus för sig nu och jag älskar det! han har kommit på hur man själv leker titt ut med en filt. han sätter själv filten framför ansiktet och drar bort den och så ska jag säga "titt ut". han tycker det är jättekul och är världens sötaste. han har även kommit på att man kan spela på mammas läppar. han har kunnat ett tag hur man spelar på sina egna läppar, men att spela på mammas eller pappas är mycket roligare. det händer något nytt varje dag och snart säger det väl bara poff och en vacker dag står han väl bara helt plötsligt upp!

dom ringde från jobb för en stund sen och jag fick en tur på söndag. jatack, sa jag!! eftersom att danny ska vara pappaledig kommer jag inte få någon inkomst förutom det jag jobbar i november månad, vilket inte har varit speciellt mycket än så länge. och det är ju inte speciellt långt kvar på november så jag kommer ju inte tjäna ihop alldeles för mycket iheller. tack gode gud för sparkonto! sen fick jag även några turer i december som jag ska jobba. hoppas ju att jag får så många som mögligt. men dom hade inte gått igenom scheman ännu så hon kunde inte ge mig så många. jag hoppas på att kunna jobba väldigt intensivt, eftersom att jag går på mammaledighet efter december igen.

nu ska jag fortsätta att kolla på project runway och njuta av mitt kaffe. har lite smått huvudvärk. kanske kommer en uppdatering senare igen. förresten, någon som är sugen på att fixa till min desig eller har några bra tips på sidor där man kan få lite hjälp?


min älskade lille prins!

kram på er!

gratismode.se

Bli medlem på http://www.gratismode.se/?c=74584 och få ett presentkort på 1000 kr och välj bland en mängd olika butiker att spendera dom i. Det är 100 % gratis :) Gratis är gott!

skönt att vara tillbaka på blogg.se

Jag tröttnade lite på metrobloggen, det var ofta klabb med att lägga upp bilder och svårt med design. Finns många fler som kan blogg.se bättre så det känns skönt att blogga här igen!

Nu ligger lilleman och sover och jag sitter och kollar på våra bästa år. Bloggade inte igår för jag var inte alls kry. Känner mig lite bättre idag, men det är inget att hurra med. Skulle gärna bara ligga hela dagen och inte göra ett dugg. Så nu när jag bloggat ska jag lägga mig på soffan och mysa till lilleman vaknar. Skönt är det också när det snart är helg och vi har inga planer, skönt!!


Liams mormor har fixat med lite bilder på honom.
Tyckte det blev jättebra, tack mamma!

kommer nog börja blogga här igen..

Kommer nog antagligen att börja ta upp bloggandet här och avsluta på metrobloggen. Ska ordna lite med designen och se vad som ska göras. Ska underhålla Liam nu som börjar bli lite uttråkad. Kommer mer uppdatering sen :) Kram på er!

RSS 2.0