nu vet jag hur min helg ska spenderas

Igår hade jag ingen lust alls att blogga. När jag och Liam vaknade, hade ätit frukost och alla dessa morgonsysslor var färdiga packade vi ihop oss och åkte in till stan till Helena och umgicks med henne hela dagen. Som vanligt drack vi enormt med kaffe. Hennes föräldar var också där och hjälpte henne med att sätta upp speglar, lampor med mera! Hänåt eftemiddagen innan vi skulle åka hem tog vi oss en-timmes promenad och det var superskönt. Sen hade lusten gått ur mig när vi kom hem, var riktigt trött! Varken jag eller Danny orkade fixa mat, så det blev hämtemat och sen bosatte vi oss i soffan framför One tree hill!

Nu har Helena precis varit här, innan hon skulle iväg och jobba. Liam somnade i min famn för en halvtimme sen ca, jag gick in och la han i sängen. Och vad hände då? Jo såklart vaknade han och skulle inte somna om. Så nu sitter han på golvet och sysselsätter sig med sina leksaker. Han somnar väl snart skulle jag kunna tänka mig. Idag blir han hela tio månader, min prins! Tiden går alldeles för fort.

Dom ringde från jobb för en timmes tid sen, så det blir jobb för mig i helgen. Två heldagar. Det enda tråkiga med att jobba helger är att man inte får spendera dom med Danny. Visst vi ses i veckorna när han kommer hem från jobb, men man hittar inte på lika mycket i veckorna som man gör på helgerna. Men vi har väl inte det bättre än några andra familjer? Det ska ju jobbas. Nu var det ett tag sen jag jobbade, så så tråkigt känns det inte!
Ikväll tror jag inte vi ska göra alldeles för mycket, vi får se vad Danny har för planer. Iväg och handla ska vi iallafall, Liam behöver blöjer och så!


trevligt besök

Goddagens!
Har haft en riktigt trevlig dag trots allt snöande. Tappade nästan andan när man tittade ut genom fönstret innan och såg all snö och hur mycket det blåste. Har haft trevligt besök av Nina & Petra idag, som lyckades ta sig hit trots all snö. Vi har haft det supermysigt. Druckit kaffe, ätit rulltårta som Petra hade bakat och snackat en massa!
Nu har vi precis ätit lite middag och ska väl inte göra allt för mycket mer idag mer än att ta disken och kolla på One tree hill som Danny lovade mig innan. Vi kom aldrig så långt att vi kollade på Det regnar köttbullar igår, så vet inte om den var bra eller ej! Vi kollade på One tree hill istället, haha! Man kan ju faktiskt bli beroende. Vi är inne på säsong fyra, snart fem. Väntar på att jag ska få tag på sexan. Lär väl bli besviken när jag väl kollat igenom alla säsongerna. Något bra förslag på någon serie som man kan köpa hem och kolla på förutom OC, som jag redan kollat igenom?

ingen badkruka

Nu är maten nere och gott var det, hunden är rastad och lilleman och Danny badar för tillfället. Lilleman älskar att bada! Ska iväg med honom till Ugglebadet i perstorp någon dag så han verkligen kan bada i massor. Vi har ju inte gått på babysim med honom (som jag verkligen ångar att vi inte gjort). Men man blir väl aldrig förstor för att bada?
Inget One Tree Hill idag, Danny kände inte för det. Vi ska kolla på Det Regna Köttbullar istället, vilket jag inte tycker speciellt lockande. Men jag ger den en chans! Vi hörs imorgon, ha en mysig kväll.

nuså!

Nu sover han, eller har gjort i ca i en halvtimme. Han behöver sova sin middag så han orkar med dagen, min lille buse! Jag har passat på att ta köket nu medans han sover och väntar på att kaffet ska bli klart så jag får lite ny energi. Har även plockat undan hans leksaker som ligger ööverallt och lite till. Sen är det knappast lönt att plocka undan dom för när han vaknar är det samma visa igen, leksaker överallt. Tycker han är inne i en riktigt härlig ålder nu, det händer så mycket på en gång. Det värmer i hjärtat varje gång han lär sig nya saker. Även fast jag vet att han kan resa sig mot saker, blev jag helt förvånad när jag kom in i sovrummet i förmiddags och han stod upp i sin säng. Men jag har inte sett att han har rest sig i sängen innan därför blir man så glad. Jag kommer nog bli mindre glad den dagen jag ser att han lär sig att klättra ur sängen. Men vi tar en dag i taget och förhoppningsvis kommer inte den dagen på ett tag. När Danny kommer hem blir det hemmalagad pizza som står på menyn och sen känner jag för att stoppa i och sätta igång one tree hill och inte göra mycket mer. Petra kommer imorgon och det ska bli underbart att träffa henne nu när hon kommit hem från Norge! Ser om jag kommer med en uppdate senare :)
Förresten, någon som känner för att designa om min blogg?

envis liten pojke

Goddag!
Jag och Liam sitter och rullar tummarna. Det står ett berg av disk och väntar på mig, som jag snällt sa till Danny igår att jag kunde ta, som idag då. Men ångrar det lite. Tänkte jag skulle ta det när lilleman sover, men vill han sova? Nej! Det var likadant igår, han sov inte på hela dagen. Jo 5 minuter i bilen när vi körde hem från BVC, men det va allt. Nu är han supergnällig. Han somnade i mitt knä för en halvtimme sen, men så fort man lägger in honom i sängen vaknar han och ska inte sova. Detta möttes jag av när jag kom in i sovrummet och skulle kolla till honom.


Vi får se om han somnar när han har ätit middag. Dock är han supertrött, sitter och gnider sig i ögonen och är allmänt gnällig, men det är inte så att han är jobbigt gnällig. Igår var han jätteduktig hela dagen fast att han inte hade sovit, men hänåt kvällen var han jättetrött. Han satt i Dannys knä vid sjutiden och kunde knappt hålla ögonen öppna. Han satt och gungade med huvudet, ögonen spelade piett när han väl kunde hålla dom öppna! Han fick en flaska och sen så sa det poff och han sov och han var helt borta och sov jättehårt. Men det är klart, är man trött så är man!

Svart på vitt att han var supertrött när man till och med kan sitta upp och sova :)

Får väl ta tag i disken skulle jag tro! Sen fortsätta att rulla tummarna

mannen är hemma och lilleman är överallt!

Nu har Danny kommit hem och tänkte uppdatera lite innan jag ska köra och handla. Danny sitter i telekö på försäkringskassan. Första gången han ringde hade han plats 295 i kön, inspirerande? Speciellt när dom är 55 handläggare som jobbar. Nu provade han igen och det verkar inte bli mycket bättre. Försäkringskassan verkar vara lite poppis på något tragiskt sätt!
Har varit iväg och vaccinerat lilleman idag, andra sprutan mot svininfluensan. Han var superduktig och sa inte ett knyst. Det har hänt lite sen jag uppdaterade sist. Liam har lärt sig att klappa, som han gör för fullt, alltid! Han har precis kommit på hur man vinkar, så nu sitter han ofta vid matbordet och vinkar så sött på lampan. Han reser sig mot saker. Han har rest sig mot sin lilla fåtölj som  han har ett tag, men nu säger det poff så står han mot soffbordet. Han är duktig min lille prins. Hela dagen lång pratar han för fullt, eller ja "pratar". Mest säger han "mamama" och "papapa". Värmer i hjärtat att höra.
Ikväll ska vi spendera kvällen i soffan skulle jag tro. Kolla på "design simon & thomas" eller one tree hill som vi kollar på flitigt!
Haha, Danny kom precis fram till försäkringskassan efter att suttit hur länge som helst i kön. Och när han väl kom fram så bröts det, irriterande, haha!


Lilleman står mot soffbordet

back?

Har funderat ett tag nu på att börja blogga igen och sen när jag satt mig vid datorn så har jag helt enkelt inte orkat och har kännt att jag inte haft något att dela med mig av. Men nu när jag kände att det var dags att logga in kolla läget på bloggen och kanske skriva några rader hade jag fått några kommentarer om att jag skulle fortsätta blogga och då blir man ju lite pepp och vet att det finns folk som uppskattar ens blogg :) Men nu blir det inte mycket mer uppdaterande. Liam är trött, har inte sovit på hela dagen. Så ska se om han vill sova innan klockan blir för mycket och det inte är lönt att sova. Då finns ju risken att vi får vara uppe hela natten, och det är jag väl mindre sugen på ;) Ska försöka att uppdatera lite sen när Danny är hemma och det är mer än bara jag som håller ögonen på lilleman.

funderingar

Funderar på att radera min blogg. Har ingen lust alls till att blogga mer, som ni kanske har märkt. Ska fundera på det i ett par dagar till och se om lusten kommer tillbaka annars så åker bloggen! Ni lär märka vilket. Nu ska jag iallafall gå in och lägga mig i sängen fast att klockan bara är nio.

RSS 2.0