måndagskväll

Nu blir det djävulsrallyt. Eller Danny ska kolla på det och jag kör nog en runda betapet.
Lilleman han har gått flera lite längre sträckor idag, oh blir så glad. Snart så kanske? Han har även 5 (!!) nya tänder på gång. Där har vi kanske svaret på varför han inte har kunnat sova på kvällarna.. Han har fått lite alvedon ikväll och nu sover han som en stock.
Imorgon blir det inget dagis för lilleman på förmiddagen. Jag ska jobba kväll imorgon så han får vara där någon timme på eftermiddagen tills Danny slutar. Så på förmiddagen ska vi ta en tur på väla med Helena och se om vi hittar lite kläder till henne och kanske ett par skor till mig :)
Vi har varit iväg i ängelholm idag och införskaffat oss biljetter till fredag. Vi ska festa loss och kolla på Björn Rosenström. Ska bli riktigt roligt. Vi hade en sån tur att det fanns precis så många biljetter kvar som vi behövde. Tur tur tur. Bra att man har det någon gång. Ne nu ska jag ta en runda. Trevlig kväll! :)

hula hoop

Hula Hoop

(bild lånad från google)

Har nyss kört en runda på Wii Fit Plus. Bland annat det på bilden ovan och lite Free Step. Blev iallafall en halvtimme på det. Sen kanske lite Zumba i eftermiddag? :)

 


blir så glad!

Nu har lilleman somnat efter lite mat i magen. Var nere och hämtade han på dagis för en stund sen och allt hade gått superbra idag.  Han hade skrattat, lekt & busat en massor. Jag blir så glad av att höra det. När jag kom ner till dagis så kom han promenerandes och höll dagisfröken i handen. Sen gick han själv 3-4 steg när han skulle komma till mig. Kanske gåendet kommer nu någon gång? :) Har sagt det innan att jag trott han skulle gå snart men har fortfarande inte hänt. Men nu kanske!!
Så nu när han sover ska jag ner och hämta upp min tvätt som antaglien är klar, diska och sen kanske en runda betapet! Helena kommer när hon har slutat. Då blir det en kopp kaffe och därefter en runda till Ängelholm för att införskaffa oss biljetter till fredagsen bus :)


MIN ÄLSKADE PRINS <3

tillbaka till verkligheten

Min prins har svårt att somna på kvällarna. Han somnade inte förräns kl 22.30 igår. Han vaknade några gånger imorse innan klockan ringde (07.20) men lyckades somna om igen. Klart, ska man vara vaken så länge så!
Iväg till dagis kom vi imorse och han var jätteledsen när jag lämnade honom. Jag vet att det går över snabbt men det är fortfarande jättejobbigt.
Har hunnit titta på två avsnitt av Top Model, sätta på tvätt och rasta hunden och nu sitter jag bänkad framför Våra bästa år innan jag ska hämta min prins. Vet inte om det möjligtvis blir ängelholm en runda sen, återstår att se!
Vi hörs sen :)

varför sova?

Hemma från jobb, eller har varit i en halvtimmes tid! En lugn och skön kväll på jobbet. När jag kom hem var Liam fortfarande vaken (!), och är fortfarande. Det är precis som han inte kommer till ro.. Eller så kan det vara att det är ljust ute så länge? Men det har han ju inte haft några problem med innan. Nu kanske kanske han somnar, han har lagt sig tillrätta på Dannys mage. När han somnat tror jag också att jag packar ihop mig och kryper ner i sängen. Har en dag imorgon med och jag känner mig riktigt trött! Ha en trevlig kväll :)

han går

Godmorgon. Blev ingen uppdatering igår som jag sagt.. Men var helt slut när jag kom hem. Vi gjorde inte mycket mer än att käka middag när jag kom hem, rullar tummarna och sen kollade vi på Shutter Island, som var bra!
Liam han gick här precis. Eller ja, inte utan att hålla sig i något. Han höll bara i Dannys snöre på tröjan när han gick. Så det kanske kommer snart? Men det har jag trott ett tag, så jag hoppas inte för mycket.
Danny sitter och kollar på Edward Bloms gästabud och jag säger bara herregud, stäng av! haha.
Blir inte många knop idag.. Chill innan jag börjar att jobba kl 12.30
Se om det kommer någon uppdarering sen, beror på om det händer något kul. Annars hörs vi imorgon :)

minis first time

Gokväll! Alla "måsten" är gjorda. Har fixat allt inför att åka till jobb imorgon, så jag slipper det imorgon bitti. Liam ligger på Dannys mage och tillsammans kollar dom på Djävuls Rallyt. Lillprinsen är supertrött, men varför ska man sova? Han vaknar lika tidigt imorgon fast att han somnar lite senare.. I morse vaknade han halv sex, gissade om jag inte var inspirerad!
När programet är slut sätter vi igång en film och myser. Jag har valt, "minis first time". Inte en aning vad det är förutom att den verkar rolig.
Vägde mig nu ikväll. Det blir lite tjuvvägningar ibland. Har sagt att jag ska hålla mig till måndagar men det går inte. Sen brukar jag glömma att göra det på måndagar. Så det blir vägningar när det blir. Bland annat då ikväll. Dock håller jag mig nästan alltid till det på morgonen. Men iallafall, nu ska jag komma till saken!! Jag vägde 65.2 kilo ikväll. Det vill säga -5 kg! Eftersom att jag aldrig annars väger mig på kvällarna ska jag kolla imorgonbitti vad jag väger då, vilket förhoppningsvis är mindre. Men -5 kg, jag är glad. Bara ca -10 till!
Imorgon är det 8 timmars jobb, hörs efter det!

Nu kanske det vänder igen.

Nuså, nu kände jag för att blogga lite! Har inte hänt så jättemycket och nog därför jag inte bloggat! I och för sig har det inte hänt något märkvärdigt tiden jag inte har bloggat iheller. Men nu kännde jag för att skriva lite.
Äntligen är det fredag!! Vilket innebär fredagsmys om inte min man har något annat planerat. Det blir inget ansträngande och ingen sen kväll för mig, har jobb framför mig heela helgen. Har fått ihop lite timmar denna veckan och det är inte helt fel. Måndag, tisdag, torsdag, lördag & söndag. Tja, inte helt fel! Min sista mammadag är på måndag, därför är det viktigt med att få in turerna.
Lilleman vänjer sig inte vid att vi lämnar han på dagis än. Han blir så ledsen och det skär i mitt hjärta. Där var en mormor till ett barn som lämnde samtidigt som mig idag och hon både såg och hörde hur ledsen han var och hon sa "det är hårt". Det är riktigt hårt & jobbigt. Men kanske om par veckor så lägger det sig? Längre fram kommer jag inte att få honom från dagis, så då får vi ta dom dusterna istället.. Han hade blivit biten i handen igår när han var där. Hade "bara" tagit ytligt. Men är ju sånt som händer.
När jag hade lämnat prinsen på dagis imorse gick jag hem och bäddade ner mig i sängen och kollade på två ansvnitt av "Unga Mödrar". Hann se två avsnitt precis och sen kom Helena och "våldgästade" mig. Hon kan aldrig våldgästa mig, älskar hennes sällskap. Jag är så glad att jag har dig Helena. Du & min familj lyser upp min tillvaro!
Försökte att ringa försäkringskassan nu.. "Du har plats 291 i kön" OOH, det är frustrerande att ringa dit, man kommer f-n aldrig fram utan att sitta evigheter i den förbannade kön.

Helena & Liam
Vi hörs senare, tror lillprinsen vaknar snart!

torka..

BLOGGTORKA! Kommer snart, ha tålamod :)

Jobb!

Igår jobbade jag ju som sagt. När jag kom hem mös jag bara med min prins och tog det lugnt, sen döck Helena upp :) Därför ingen uppdatering. Idag är det jobb igen. Dagis ska på utflyckt idag och vara borta ca 5 timmar. Därför håller jag lilleman hemma idag. Tycker att han är för liten. Eller ja, inte för liten. Men han kan ju inte gå än, därför hade han bara fått sitta i vagnen. Dessutom är vädret inte alls bra idag. Hade han kunnat gå hade jag ju absolut skickat med honom! Hur hade ni gjort?
Ja, jobb idag. 12-21.. Eftersom att lilleman inte ska på dagis ska Helena passa honom till Danny slutar. Så hon kommer snart, hon & Sandra. Så vi hinner dricka kaffe och flabba innan jag ska iväg! Så så ser dagen ut. Blir ingen mer uppdatering idag tror jag, får se! Ha en underbar dag :)

5 kannor senare..

Haft en supertrevlig dag med finbesök. Bettan har varit här. Kul att äntligen få träffa dig. Det var ett tag sen. Vi hade en del att snacka om. Mycket har förändrats sen vi sist sågs. Helena har också varit här. Vi har klämmt ca 5 kannor kaffe idag, med andra ord har vi legat i! Men iallafall, en underbar dag.
Nu är vi bänkade i soffan igen. Hockey-finalen ikväll, så jag sysselsätter mig nog vid datorn. Kanske ett avsnitt av 16 and pregnant? Dom ringde även från jobb precis. Så imorgon hoppar jag in och jobbar några timmar. Vardagslivet utanför hemmet börjar komma igång igen och det kommer nog bli skönt att inte sitta hemma och komma på vad man ska göra för att få tiden att gå. Imorgon blir Liams första lite längre (mer än 3 timmar) dag på dagis. Men så duktig som han är kommer det säkert att gå bra :-) Ha det kanon, så hörs vi imorgon!

underbart med sovmorgon.

Godmorgon allesammans! Vaknade för ca en 40 minuter sen av att lilleman stod och hoppade i sin säng. Han hade somnat i Dannys famn, men när han la honom i sängen ville han inte sova mer. Klockan var då 09.10 så det var ganska skönt att komma upp. Bara att få sova två timmar extra på morgonen gör susen. Danny har precis varit snäll och tagit en runda med hunden. Han såg också att grannens bil har blivit slangad inatt. Tanklocket låg på marken och luckan var öppen, IDIOTER säger jag bara. Vi letar annat och det är jag riktigt glad för. Sen vi flyttade hit har här varit mycket skit, speciellt när vädret har varit ok. Så vintern har varit ganska så lugn.
Nu är det tänkt att jag ska ta tag i städning. Där är lite lite disk som ska tas, kläderna sen jag tvättade igår ska in och vi ska dra fram dammsugaren. Sen vankas det finbesök :D Så vi hörs sen!

Qiwi, kalas & finbesök!

Min lille pärla när vi var ute och rökade precis.
Hon har stenkoll på så att där inte kommer några katter!

Vi sitter för tillfället och myser i soffan alla fyra. Lilleman är jättetrött. Fick väcka honom innan när vi skulle köra på kalas. Men har hopp om att han kanske kan hålla sig vaken iallafall en timme till. Värmen tar hårt på dom små liven. Han har fått lite värmeutslag, så vartenda sekund vi är inne åker alla kläder av inklusive blöjan. Finns väl inget bättre än att vädra rumpan och vara en nakenfis? :-)

Tror inte det blir många knop för oss ikväll. Vi gosar nock ner oss i soffan när Liam har somnat och sätter igång en film. Har syndat lite idag också när vi var på kalas, så det blir inget annat än vatten för mig ikväll. Men jag är inte bitter ;-)

Imorgon vankas det fin besök av Bettan. Det var suuuperlängesen jag träffade henne så det ska bli riktigt kul. Dricka kaffe och flabba en massa. Ha en supertrevlig kväll alla!


tidiga morgon

Ouh, jag känner mig riktigt sleten idag. Jag gick upp med lilleman vid tjugo i sju. Nu somnade han för ca 40 minuter sen. Fast att både han och Danny sover kan jag inte somna. Har legat på soffan och kollat på Biggest Loser. Höll mig vaken för att jag ville se invägningen, men så var det inte i detta avsnittet. Får se hur länge Liam sover. När han vaknar rister jag liv i Danny också.
Idag har vi lite framför oss. Lägenheten ska städas. Här är massor att göra. Ska även köra bort till Familia eller väla och köpa födelsedagspresent till min kusin som fyller 3 år. Sen är det kalas där i eftermiddag. Ska snart kila ner i tvättstugan och se om min tvätt är klar. Vi hörs sen, ha en trevlig dag!

underbara dag!


Bilder från igår. Liam deckade i bilen från Helena igåreftermiddag. Han hade inte sovit någon middag och värmen tog nog ganska hårt på honom. Vi tog en långpromenad bland annat nere längs stranden. Han sov i 20 minuter sen var han fit for fight igen fram tills ca 20.00!

Idag har vi haft en underbar utedag. Liam var först på dagis till 11.15. Helena kom och vi begav oss ner och hämtade lilleman. Därefter drog vi oss ut till mamma och där har vi varit ute fram till 16.30. Vi smorde in honom ordentligt och sen hade han fullt upp med att putta sin vagn, leka i gräset och äta kex med mera. Underbart när man kan smörja in dom och veta att man inte behöver pälsa på dom med en massa kläder. Han har fått lite färg på kinderna, så sommrigt! Jag har också fått en massa färg på mina axlar. Röda är dom.. Det blir insmörjning på dom också. Sara kom också ut till mamma när hon hade jobbat färdigt och pysslade med hästarna!
Nu är jag helt slut, solen och värmen tar hårt. MEN jag klagar inte! Man blir faktiskt trött av att vara ute en hel dag. Och hundarna älskar det.
Nu blir det inte många knop. Skulle kunna somna här rakt upp och ner. Men blir nog en film innan det blir sängen. Lite tidigt att lägga sig.

Liam hos mamma innan.

Ha en trevlig fredagskväll :)

inget mer eko.

Nyss hemkommen. Har varit iväg och handlat lite. Kylskåpet ekade och var allmänt tråkigt. Men inte nu mer. Skulle handla Liberos nya kollektion till lilleman, men fanns inte i hans storlek, lite smått bitter blev jag allt. Dom är ju supercoola!
Vi spenderade gårdagens kväll med att kolla på True Blodd ( ingen hockey igår :) ). Skulle varit iväg och grillat med ett par kompisar, men lilleman var allt för gnällig och trött så vi stannade hemma. Annars får se vad dagen har att bjuda på idag. En sväng till Helena kanske? :)

Tävling hos Nelly.com


Jag är med och tävlar om 5000 kr hos Nelly.com. Matcha dig och ditt barn och vinn! Så gör som jag. Klicka på länken för att tävla.

Ohyes!

Oh vilket underbart väder det är idag. Man blir helt till sig. Riktigt underbart!
Lilleman är nere på dagis. Så har passat på att dra över med dammsugaren. Så nu var det färdigt. Man blev riktigt varm av att dammsuga, haha! Har ändå öppnat nästan alla fönster. Får nog kolla över våra element för dom kanske står på för högt? Nu ska jag bara njuta av min kopp kaffe ute på vår gemensamma gräsmatta så att Qiwi också kan följa med ut!

under construction

Bloggen är fortfarande under construction! Ha tålamod med röran.. Men nu orkar jag inte pilla med det mer idag. Danny kollar på hockey och jag tror jag ska ta mig ett avsnitt av 16 and pregnant! Gokväll

Liam just nu


En liten prins som nästan precis vaknat. Som vanligt är det roligast att leka i soffan med sina leksaker.
Nu ska jag snart ställa mig och laga lite middag så den är färdig tills Danny kommer hem. Idag blir det kyckling & pommes. För Dannys och Liams del. Jag ersätter pommesen med en god sallad.

LCHF, minus på vågen!

Min prins ligger och sover. Ska snart springa ner och byta maskin. Kom på vid elva när jag hämtade Liam på dagis att jag hade tvättetid. Men har inte varit hemma medans lilleman var på dagis. Hade tid i ängelholm idag, så att dom skulle kolla över bilen (BMWn) för den är väldigt seg i växlarna. Det skulle ta ca en timme att kolla på, så Helena följde med mig och vi tog även med oss hundarna och promenerade. Det visade sig att kopplingen är kass, så den får in tillbaks igen på lagning. Dom hade inga delar hemma nu, så blir en ny tid!

Har inte berättat hur det har gått med LCHF.. Har inte vågat mäta mig ännu. Men ställt mig på vågen har jag gjort. Har gått ner ca 4.5 kilo på 1 månad. Och det gillas. Har några kilo till att förlora, men det är på rätt väg. Är förvånad över att jag klarat mig så bra. Jag känner inget sötsug och äter oftast på samma tider. Inget småätande, så jag är nöjd. Visst har jag syndat, det har jag. När vi har varit på kalas och när man har blivit bjuden på mat. Men så ligger läget till iallafall.

Skulle lägga in bilder från gårdagen när jag och Helena tog oss en långpromenad och stannade en stund vid stranden. Slänger upp lite olika från gårdagens bilder!

Nu kallar tvätten!

måndag

Sitter och sörplar på mitt kaffe. Har plockat undan så kan sitta och ta det lugnt nu. Ska se om jag ska pilla lite till med bloggen. Det var roligt när man kommer på nya saker man kan göra och det går vägen! Sneglar lite på tv:n där Rachel Ray går. Gillar att kolla när hon lagar mat, hon är så duktig. Sen efter är det våra bästa år, det kan ju inte missas när man är hemma. Efter ska jag hämta min prins på dagis och sen ska vi umgås med Helena :-)

massa pill!

Har suttit en timme och pillat lite med bloggen nu. Riktigt roligt när man ser att man lyckas och det händer något. Nu kanske ni inte ser det lika tydligt som jag. Men det kommer fler förändringar, men tar lite i taget. Nu orkar jag inte mer, är för trött i huvudet nu. Men har fått upp en bloglovin-knapp på bloggen så följ mig gärna :-)

"Om mamma kan, då kan Liam"


Jag skulle spela Wii innan. Och då ville Liam också prova, såklart! :)

Nu ligger han och myser på Dannys mage, nybadad & nyäten. Snart börjar hockeyn och då sätter jag på mitt program :) Tror även jag ska göra en smoothie till, är lite småhungrig. Har bara ätit middag idag. Brukar inte vara så dålig på att äta, men ibland kan det faktiskt hända! Man får helt enkelt skylla sig själv. Ha en trevlig kväll :)

Live It

Har en sovande sambo med en sovande bebis på magen här bredvid mig. Dagen har tydligen varit hård!
Jag har passat på att ta disken och kolla upp lite saker. Kom ju på nu att jag har ett presentkort liggandes på Live It, på en klassisk behandling. Jag fick det i presentkort när jag fyllde 20. Kanske dags att använda det, då det går ut den 10 juni. Så imorgon ska jag ringa och boka en tid. Det finns ganska så mycket att välja bland.
Vi var ju på röntgen med Danny innan. Besöket gick snabbt, men svaren kommer inte förräns om 10-14 dagar. Oh, så segt det kan vara. Under tiden vi var där så var ju lilleman hos Helena. Det hade gått jättebra och han blev inte ens ledsen när vi promenerade ut genom dörren. Undras om han kommer ta det lika bra när jag lämnar han på dagis imorgon? Nu har han ju inte varit där sen i tisdags så det kanske blir lättare, eftersom att han kanske kommer att vilja leka en massa.
Ikväll så är det hockey på tv:n.. som vanligt! Det blir väl att jag kollar på 16 and pregnant.. som vanligt, haha! Men jag älskar att kolla på det, så jag klagar inte. Det värsta är väl att jag snart inte har så många avsnitt kvar. Nu ska jag ta och väcka mina älsklingar, så dom kan sova något inatt.

Röntgas

Godmorgon! Liam vaknade kl sex imorse. Plockade upp honom och la honom på min mage och sen fick vi sova en timme till :) Skönt nu när han sover på nätterna igen. Han har inte alls haft någon feber sen i onsdags. Nu är det bara lite hosta och snor kvar! Min prins ska vara en stund hos "tant" Helena sen. Jag ska följa med Danny till sjukhuset för att han ska röntgas idag. Då har Liam det bättre att vara där än att sitta på sjukhuset! Så vi hörs sen när vi kommer hem igen!

En trött liten prins när vi åkte till kristianstad

...

Kom hem för en liten stund sen, har varit iväg på kalas i kristianstad hela dagen :) Tack för en supermysig dag.

Nu ska jag inte göra mer idag. Allt känns pest....

regnar det?

Godmorgon

Har varit en jobbig morgon. Liam vaknade 05.20 och ville absolut inte somna om. Efter ett tag gick Danny upp med honom. Tanken var att vi skulle gå upp båda två, men jag kom verkligen inte upp ur sängen. Ögonen bara trillade ihopa, så jag fick sova ett tag till.

Har nyss varit ute med Qiwi och hon ville inte alls. Regnet bara pissar ner, riktigt hemskt väder. Tur att vi inte har några utomhusaktiviteter planerade idag. Nu ska vi göra oss iordning för kalastajm. Hörs sen!


Ishockey..

Jag tycker verkligen inte om ishockey!! Riktigt tråkigt att kolla på. Men Danny tycker om det, så det blir så ikväll (och alla andra kvällar det är ishockey). Då passar jag på att kolla på 16 and pregnant :) Så det ska jag roa mig med nu. Och äta lite nötter och dricka ramlösa. Jag klagar inte, det är riktigt gott!
Tror min lille prins har fått ögoninflamation. Får se hur det ser ut imorgon. Nu ligger han och sover på Dannys mage. Det är mys till max! Ha en trevlig kväll.

Varit och shoppat!

Dessvärre har vi varit ganska tråkiga och bara shoppat mat. Men vad gör man inte, när det är ett nödvändigt ont? Inhandlat till middagen ikväll och så jag kan äta min goda frukost :) City Gross kryllade av folk. Men det är klart, det är ju en klämdag och många är väl lediga. Men inte Danny inte.. Han kommer snart hem iallafall så vi kan hålla helg. Imorgon åker vi till kristianstad på kalas!

Väntar på att kaffet ska rinna ner så man kan njuta av det. Lilleman leker för fullt på sitt rum. Härligt att sitta i soffan och höra honom "snacka" för sig själv!


LEK MED LIAM


Man ska helst vara upp på mamma och klättra och leka!

FREDAGSMORGON

Godmorgon allesammans! Jag är inte pigg, men vaken. Liam stod och hoppade i sängen kl 06.30. Blir inget dagis för den lille busen idag. Han är fortfarande ganska så förkyld. Ringde ner till dagis för att se vad dom tyckte, för han är ju pigg och har ingen feber. Men dom har alla fritidsbarnen idag också, så vi kom fram till att han skulle vara hemma idag. Eftersom att det blir så mycket barn där nere och han precis har börjat.
Så vi får se vad dagen har att bjuda på. Har precis kört igång min första maskin tvätt. Ska ta och röja undan lite i köket nu efter frukosten och diska det lilla där är.
Lilleman är och leker på sitt rum. Han har två bilar som han kan ta sig både upp och ner på nu. Och så har han en fåtölj, en sån liten. Den klättrar han upp på och ställer sig och hoppar mot ryggstödet. Ser riktigt farligt ut! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Trevlig dag

SOVDAGS & BEBISAR

Har fixat lite på bloggen ikväll, dock inte mycket. Lite kunde jag, men en del gav jag upp. Har precis kollat på två avsnitt av 16 and pregnant. Jag saknar min stora gravidmage, men samtidigt lider man när man ser hur ont dom har av sina värkar och hur länge dom kan ligga innan den lille kommer ut. När jag hade fått Liam var jag helt hundra på att han var den ända bebis jag skulle ha. Jag hade fuktansvärt ont efteråt och såklart under timmarna i värkar. Jag ska nog inte klaga, för det finns dom som har haft det mycket värre än mig och mer långdraget. Allt som allt, från att min första värk kom till att Liam var ute tog 4.5 timme. Men jag hann känna av smärtan och var stensäker på att jag aldrig mer skulle göra om det. Men jag saknar att vara gravid. Att ha en stor mage att klappa på, en mage att sätta tallriken på när man äter och massor massor mer. Det kommer att komma ett syskon till Liam. Men när, det får vi se.
Nu ska jag gå och lägga mig. Fast att Liam har varit duktigt och sovit inatt, kanske det inte blir så denna natten. Man får förbereda sig på det mesta!

Godnatt!

LIAM HAN KAN

Nu har denna dag också gått. Danny var snäll och gav mig lite sovmorgon i morse. Detta var första natten sen i måndags som lilleman har sovit hela natten. Hans förkyldning har lättat lite lite, men där är fortfarande en del att bli av med. Att han kan sova på natten är iallafall ett steg i rätt riktning. Kanske inte ska säga för mycket? Har haft en liten kamp med honom. Att försöka få i honom hostmedicin är inte det lättaste. Han tycker inte alls om det. Likaså när man torkar näsan på honom. Så fort han ser att man tar fram en näsduk sticker han i motsatta riktning.
Liam har varit "duktig" och gett sin mamma lite förkyldning också. När jag vaknade i morse hade jag väldigt ont i halsen och har varit ganska häning och täppt i näsan hela dagen. Tog panodil innan så mitt halsont försvann iallafall.
Hade inte ro till att sitta med bloggen igår. Jag försökte lite. Att lägga in en header, men när det inte blev som jag ville gav jag upp ganska snabbt. Sen hade jag ju lilleman också som vaknade och då har jag definitivt inte ro att göra det. Kanske hinner lite nu ikväll..
Får se vad vi gör ikväll. Sveriges fulaste hem börjar om en stund och det brukar vi titta på. Men så är det ju hockey ikväll som Danny säkert ska kolla på. Tråkigt att gå in i sovrummet och kolla på det själv där, så kanske sitter här och kollar på ett avsnitt av 16 and preagnant istället. Nu håller vi kväll iallafall. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på imorgon. Ska lilleman på dagis imorgon eller ej? Jag vet inte, tar det imorgon. Annars myser vi in oss här och har det bra :) Ha en trevlig kväll!

PIGGELIN

Febern har försvunnit nu. Kanske kommer igen när inte alvedonen inte gör någon verkan längre. Skönt att se honom pigg! Han leker runder för fullt och värvar med att köra på sin bil! :-)


vi håller oss inne

Jaha, då var Våra Bästa År slut.. Så vi får se hur vi ska fördriva dagen. Lilleman är inte på dagis. Han är jätteförkyld och hade feber i morse när vi gick upp. Nu verkar han ganska så pigg och leker på sitt rum. Han fick alvedon i morse, så den har gjort sin verkan :)
Natten har varit lite si sådär. Han började dock inte vakna förrän runt halv tre. Så från dess har det inte varit alldeles för kul. Sen vaknade han vid sju någongång och kunde inte somna mer. Så vi gick upp och klädde på oss för att gå med hunden. Känns inte jättebra att behöva dra med lilleman ut så när han har feber, men vad ska jag annaras göra? Det blev bara en liten promenad i det tråkiga regnet. Hem och åt frukost sen så somnade vi igen :-) Och underbart skönt var det må jag säga. Fick sova lite mer än en timme till!
Tänkte att jag skulle pilla lite med bloggen, men det blir först om Liam somnar!

åh min lilla prins

Då var det kväll igen.. Danny ska kolla på hockeyn sen, så funderar på ett avsnitt av 16 and pregnant season 2.
Dagen har vi spenderat i stan hos Helena. Tagit en hyffsat lång promenad, druckit kaffe och lite annat smått och gott :-).
Har en jätteförkyld liten prins. Han har iallafall ingen feber, än så länge. Han somnade nu precis och sen får vi se hur natten blir. Igår hade vi glömt att höja upp huvudändan på hans säng så kanske därför han haft lite svårare att sova? Nu har vi iallafall gjort det, så vi får se hur pass han kommer att sova.
Fick höra innan att det är röd dag på torsdag, vilket innebär att älskling är ledig. Hur jag har kunnat missa det är dock en bra fråga.. Men man kan väl inte ha allt i huvudet?
Nu ska jag ta mig en promenad med hunden, sen blir det nog en god frukttallrik :) Ha en trevlig kväll

ingen sömn, förkyldning, dagis

Då var det tisdag och lillemans andra hela dag själv på dagis. Igår var både jag & Danny nere och lämnade honom. Danny var hemma för han skulle till läkaren. Allt hade gått jättebra igår och han hade somnat i sin vagn när Danny gick ner och hämtade honom.
Natten tills idag har inte alls varit någon höjdare. Inte natten innan dess iheller, men den var inte lika hemsk. Lilleman har blivit jätteförkyld så han har sovit riktigt dåligt. Danny fick lägga sig på soffan inatt för att han skulle få sova nått. Vi har haft honom i vår säng nu två nätter eftersom att han vaknar hur ofta som helst och kommer inte till ro. Var lite tveksam idag om jag skulle skicka honom till dagis eller ej, men han var ganska så pigg. Jag sa till dom att dom fick höra av sig om det blev för jävligt och jobbigt för honom. Idag blev han jätteledsen när jag skulle gå och klängde i mina byxor. Usch, det skär i mitt hjärta..
Får se hur min prins mår när jag hämtar honom. Ska in till Helena idag ju. Ska följa med henne på ett ärende hon ville ha sällskap på. Vi får ju se hur lilleman mår dock! Sålänge han inte har feber och är pigg!
Har passat på att få lite gjort här hemma när man har tid till det. Tog gårdagens disk som inte hoppade ner i vasken och diskade sig själv.. Har plockat undan en massa och förberett alla rum för dammsugaren. Men behövde en liten kaffepaus. Men dammsugaren hinns med innan jag går ner och hämtar honom. Och moppen också förhoppningsvis.
Ska kolla lite bloggar och så nu innan jag tar sista rycket!

Godmorgon lördag

Lilleman vaknade för lite mer än en timme sen. Danny håller på med disken och jag ska väl ta och packa ner lite nödvändigheter eftersom att jag ska iväg och jobba och sen sova hos mor och far min i och med att jag slutar kl 21 idag och börjar kl 08 imorgon. Ska fixa lite mat till mig också som jag kan ha på jobb, men vad? Ska nog fundera på att äta lite frukost också men är inte hungrig och har ingen motivation till det. Men det ska göras. Nu blir det inte mer uppdaterande förräns imorgon eftermiddag när jag kommit hem från jobb skulle jag tro! Ha en trevlig helg :-)

jag ska gå på dejt.

Gokväll! Nu har jag och Danny sett färdigt på säsong 1 av True Blood. Nu väntar vi på säsong 2 med spänning. Liam har inte varit speciellt rolig ikväll. Det har varit så tre kvällar i rad.. Han somnar, sen vaknar han när vi lägger över han i sängen och vägrar sova. Sen kan det ta allt från 15 minuter till en timme innan han somnar. Det är precis som han inte kommer till ro. Men nu sover han iallafall och jag hoppas det blir bättre. Kanske är tänder på gång?
Nu ska jag ta mig en dejt med kudden, så jag orkar upp när min prins vaknar imorgon ;-)
Sov Gott med er

hjälpa mig med ny design..

Någon som vill hjälpa mig med ny design till bloggen? Jag får inte rätt på det överhuvudtaget! Ändrar jag tema så händer det inget..

Ursäkta röran!

Vet inte om det kanske kommer att se vääldigt rörigt ut bloggen. Försöker få till det med en ny design på egen hand. Jag fattar noll, men tar lite i taget och ser vart det leder ;-)

Tävling


Jag är med och tävlar hos etthustilloss! Gå in och tävla du också :-)

han är så duktig! :-)

Nu sover min prins. Han var jättetrött när jag hämtade honom. Han var nere på dagis själv i ca två timmar och allt hade gått jättebra. Han hade inte varit gnällig, förräns han såg mig ;-) Men då började han bli trött också. Han hade suttit och gäspat massor innan jag kom! Nu ska jag dricka mitt kaffe och chilla. Puss på er!

liam är på dagis.

Godmorgon! Imorse vaknade jag först (!), när klockan ringde så sov lilleman fortfarande. Så jag kunde gå upp i lugn och ro och göra mig iordning, ta fram kläder till honom mm! Sen var det bara att traska ner på dagis. Jag var med ca 30 min idag. Och sen kom vi fram till att jag skulle gå hem. När jag sa hejdå till min prins och pussade på honom fortsatte han att leka och tittade inte ens på mig när jag gick. Så det går nog bra :) Nu har jag fått diskat också! Man hinner ju massor den tiden han är nere på dagis. På måndag blir hans första lite längre dag utan mig där nere. Kanske ska jobba. Och så blir det Danny som lämnar honom! :) Nu ska jag ta en promenad med min hund innan jag ska hämta lilleman. Man vill dock knappt gå ut, riktigt pisseväder. Man blåser bort!
Förresten, har fått bilderna från min mamma, sen Liams 1årskalas. Så slänger in någon bild!


Resten kommer sen ;-)

SHOPPING

Nu sitter vi alla och myser i soffan. Snart börjar Sveriges fulaste hem, och det är något som gillas skarpt i detta hem. Lilleman somnar snart (vilket är konstigt eftersom att han vilade tre timmar middag innan mellan 11,30-14,30) och vi hoppas på en bättre kväll än igår. Han vägrade somna om han inte låg i vår famn och när han väl somnat och vi lade över honom i sängen så gallskrek han och ville absolut inte sova.
Danny fick följa med och handla skor till Liam idag eftersom att jag inte hittade några till honom igår. Vi hittade ett par idag, dyra, men det bästa alternativet. Köpte även en ny t-shirt till honom på H&M. Försökte ta fram bilder men ingen av hemsidorna hade bilder på sakerna. Så när jag har fotat kommer det upp.
Nu blir det TV. Kramar från oss

Dagis dag 2

Hemma från andra dagen av inskolningen. Eller vi har varit hemma ett bra tag. Jag kollade på det som var kvar på våra bästa år sen var det dags för middag för lillkillen (som inte är så liten längre..) och en middagslur. Han hann inte mer än att lägga sig ner så somnade han! Haha, det tar hårt att börja på dagis. Så mycket nya intryck, barn mm så det är inte konstigt att man blir trött.
Dagis idag gick superbra. Han försvann från mig direkt och brydde sig inte speciellt om mig. Han är väldigt nyfiken på de andra barnen och framförallt på leksakerna. Där finns en liten flicka som är lite äldre än Liam som tyckte om honom jättemycket. Han blev lite ledsen när vi skulle gå ut och ville inte sitta när jag skulle klä på honom. Då kom hon fram och försökte lyfta upp honom. Hon sprang även och klappade han fint på huvudet jättemycket, så sött var det. Det känns jättebra nu att Liam ska vara där. Det är jag som har varit mest nervös över det. Men nu när jag ser hur bra det går så har det lättat mycket.
Vi gick ut som dom alltid gör på förmiddagen innan middagen. Liam trivdes som fisken i vattnet (fast att jag hade förstora gummistövlar med till honom, typiskt). Jag gick även iväg en stund och det bekom inte lilleman. När jag hade varit borta hade dagisfröken lyft upp honom och gått bort till babygungorna. Han hade bara gett henne världens leende. Så när han ska vara där själv kommer det nog att gå bra. Imorgon när vi ska dit, så ska jag vinka hejdå till honom och gå och sätta mig i personalrummet eller något för att se hur han reagerar på att jag går. Sen får jag sitta där inne en stund medans han leker, eller han kanske gapskriker. Det återstår att se imorgon.
Nu medans prinsen sover njuter jag av mitt kaffe. Har tvättetid imorgon men tror jag ska gå ner och se om där e ledigt idag. Hade varit skönt att slippa imorgon. Vet inte om vi kanske ska iväg sen när Danny har kommit hem och köpa skor till lilleman. Hittade inga igår när jag var iväg själv. Måste ha lite smakråd. Det ska ju vara bra lära gå skor vi ska ha! Men hittade en fleece-jacka, t-tröja och långarmad tröja till ett bra pris. Fick även inhandlat blöjor som jag tog med ner till dagis och ställde där.
Annars händer det inte mycket. Dom ringde från jobb imorse och undrade om jag kunde jobba i helgen. Så nu vet jag var min helg kommer att spenderas.
Hej sålänge :)

Dagis dag 1

Dagen började tidigt. Lilleman stod och hoppade i sängen och försökte tända lampan som ska vara i taket klockan sex. Vi skulle inte vara på dagis förrän vid niotiden så vi hade lite tid att slå ihjäl innan vi skulle gå. Första dagen på dagis idag gick jättebra. Liam kröp in och tog för sig direkt, han tyckte det var jätteskoj. Vi satt och sjöng och lekte och det uppskattades. Sen var det dags att gå ut och han fann sig med att sitta i sandlådan med spann och spade, backa runt på bobby-bilen. Det var vår första dag. Jag kommer att följa med honom imorgon och på fredag, i tre timmar. Sen på måndag är det dags för honom att vara där själv, vilket jag tror kommer gå hur bra som helst. Nu ligger min prins och sover sin middag. Så passar på att sitta här och njuta av min kopp kaffe innan jag tar tag i något.
Sen blir det nog en runda på maxi och familia för att inhandla bättre lära-gå skor. Nu har han pumaskor som inte är världens bästa skor att lära sig gå i. Ska även skaffa ett fleece-set som han kan ha på dagis! Men det blir nog inte förräns Danny kommer hem tror jag.

tisdagskväll

Nu ska det snart hållas kväll. Men innan dess, disk efter middagen ska fixas. Baconsallad blev det för min del idag, mums! Sen ska lilleman bada och hunden ska rastas. Jodå, har alltid att göra. Känner inte för en gigant uppdatering så det kommer mer imorgon när vi kommer från dagis imorgon, första inskolningsdagen!

tisdag

Nu har jag och lilleman varit och handlat lite mat. Började bli tomt på det nödvändigaste! Nu står han och "städar" lådorna till mig. Busunge! Snart: Våra bästa år :)

att man kan älska någon så.


Oh jag älskar dig så mycket hjärtat. Du är det bästa som någonsin hänt mig!

Dagen har spenderats med Helena, som är lika underbart som alltid. Fast att vi ser varandra var och varannan dag i princip så har vi alltid massvis att prata om. Du är den bästa hjärtat! Vi har hunnit med massvis med kaffe, cigg och snack. Även två skapligt långa promenader med hundarna har hunnits med. Vi hinner med massa vi!
Nu är det snart dags att hålla kväll. Om en stund ska jag hoppa i badet med min älskade lille prins. Ska försöka att bada med honom lite senare än vanligt. Så kanske han kan somna en halvtimme-timme senare än vanligt. När han somnar som han gör nu, vaknar han tidigare än tidigast och det blir helt fel. Han vill gärna sova redan vid 9 tiden för han är trött. Idag sov han middag vid halv ett så förhoppningsvis så kanske han orkar vara vaken till åtta. Än så länge är han inte gnällig och det brukar han vanligtvis vara vid denna tiden. Det blir nock bra.
När lilleman har somnat skulle jag tippa på att det blir True Blood. Är ju Top Model idag också, men det blir väl att jag sätter det på inspelning :)
Trevlig kväll på er!

Liam liam liam

Är uppe med tuppen idag, igen! Vaknade klockan 6 och han tycker det är en helt okej tid att vakna, haha! Kanske bra att han vänjer sig nu när han snart börjar på dagis och vi kommer att få gå upp så tidigt, om inte tidigare. Nu sitter han på golvet och gnider sig i ögonen och är trött, typiskt! Men inte sova ännu!! Idag blir det att träffa Helena! Vi hörs sen

Jag älskar dig mest av allt!

Busfabriken i bilder


Nu har vi precis kommit hem från busfabriken. Lilleman älskade det. Mest att hoppa i hoppeborgen och vara i bollhavet. Men jag vet inte om han hade lika roligt som jag och Helena hade? Det ska ju definitivt göras om. Nu vet man vad man kan göra nästa gång man har tråkigt! :) Nu ska vi fixa lite middag är det tänkt! Kram på er sålänge.

Busfabriken i bilder


Nu har vi precis kommit hem från busfabriken. Lilleman älskade det. Mest att hoppa i hoppeborgen och vara i bollhavet. Men jag vet inte om han hade lika roligt som jag och Helena hade? Det ska ju definitivt göras om. Nu vet man vad man kan göra nästa gång man har tråkigt! :) Nu ska vi fixa lite middag är det tänkt! Kram på er sålänge.

söndag

Sovmorgon idag och det gillas. Jag tog mig ur sängen vid halv tio. Nu får se vad dagen har att erbjuda. Hej sålänge!

film!

Lilleman däckade lite över sju, riktig tröttis den där lille charmknutten. Jag och älskling har precis kollat färdigt på första filmen "Changeling". Jag har velat se den riktigt länge, och det var ju ett bra tag sen den kom ut. Men det har bara inte blivit något av det. Men idag kom vi överens om det (eller ja mest från mitt håll) att vi skulle se den. Och den var riktigt riktigt bra. Danny var skeptiskt, men erkännde att han faktiskt också tyckte den var helt OK! Så om du mot förmodan inte har sett den, kolla på den! Nu har han satt igång "Zorro".. Tror att jag ska gå in och lägga mig i sovrummet och kolla på senaste avsnitten av Top Model som jag inte såg i måndags. Så godnatt på er.

nu håller vi kväll.

Nu har vi fått dammsugat och torkat golv. Eller ja det var ju ett tag sen.. Lilleman har fått sitt bad och även jag. Helena och Smeka har varit här på en kopp! Nu ska jag ge min prins en flaska. Han är jättetrött och gnällig. Han somnar tidigt idag. Sen en film eller kanske två om jag orkar. Trevlig kväll :)

Svar till Linda 2

Svar: Jag äter tre mål om dagen, oftast. Till frukost äter jag en fruktsmoothie som jag brukar ha ca 5 jordgubbar i och en banan. Jag kör ner det i mixern tillsammans med turkisk youghurt och grädde, riktigt gott. Sen vid middag brukar jag äta finn crisp med bregott havssalt. Sen middag vid 4-5 tiden. Så ser det ut ungefär!

foto.

Nyss hemkommna från City Gross. Vi behövde lite nödvändigheter som mjölk, grädde, pålägg med mera. Snacka om folk. Tydligen har dom lika mycket som oss att göra, så man har tid att hänga där. Träffade en gammal jobbekompis också, trevligt! Vi köpte ett fotoalbum också, så vi kan sätta in alla bilder på lilleman vi tagit och faktiskt framkallat. Dom har bara legat i en påse och funnits invirade. Men nu tog vi slag i saken! Så det har vi pysslat med det och satt in massor av foton! Nu blir det att dammsuga och torka golv, som vi inte tog tag i att göra igår som var sagt! Hej så länge!

Lilleman säger godmorgon!

Godmorgon! Detta var det första lilleman gjorde när han kom upp i morse. Nu leker han med en kudde som han har dragit ner från soffan. Han varierar mellan att sitta på den och fösa den framför sig och krypa efter. Nu ska jag fortsätta att kolla på biggest loser! Kommentera mycket så hörs vi sen :)


RSS 2.0