090828

Fredag, äntligen :)
ska ut och svira lite med helena ikväll, nicenice. danny ska antagligen åka till kstad idag med lilleman. och jag kommer ju bara dö av saknad. han måste komma hem i tid imorgon annars kommer ju jag gå under. mina prinsar!
lilleman ligger förövrigt och sover och har gjort i snart en och en halv timme. så han vaknar säkerligen snart. ska ner och ta det sista i tvättstugan, ta ett bloss så man har det gjort innan prinsen vaknar.
min lille vovve har varit lite dålig. hela dagen igår hade hon jätteont i magen och hade även inatt. hon lägger sig raklång och "drar" magen i marken. hatar när hon har så ont, vet inte riktigt vad man ska göra. men hon verkar inte ha så ont nu mer, så känner mig lite mer lycklig nu! ska ta en promenad med henne när liam vaknar :)



CIAO <3

mitt lilla hjärta

Har varit en pullspäckad dag. Danny var ledig idag, så han var så snäll att ta Liam imorse så att jag kunde få sova lite. Så jag sov till 09,40 då jag inte kunde sova längre. har varit så dom dagarna jag har sovmorgon. är precis som att kroppen är inställda på att vakna då, för brukar alltid vakna vid den tiden. men, bättre än att gå upp kl 7 när lilleman är på det humöret. vi har hunnit med ganska så mycket idag. varit på väla två gånger, städat hela lägenheten mm :) så nu luktar här gott!
danny är iväg och kollar på kim larsen inne i stan så nu rullar jag tummarna. imorgon är det min tur att roa mig, då jag ska festa med helena.
har ideér när jag börjar att blogga, om vad jag ska skriva. men sen bara rinner det iväg ur minnet. jobbigt. men, nu får det vara. ska kolla upp lite busstider och så. sen ska jag nog gosa ner mig med min bok efter en runda uno!
gokväll.


jag älskar er.

dålig uppdatering, gekås & ögonfransar

ja, som vanlligt är jag dålig på att uppdatera. men det kommer när det kommer. de kommer i perioder.

när jag och liam var hos mamma för ett tag sen hade rebeckas pojkvän alex med sin väldigt bra systemkamera. han tog några bilder på liam som blev väldigt fina.




liam sover och jag sitter och kollar på tyra banks show. och så väntar jag på att danny ska komma hem. han har äntloigen börjat jobba på normala tider igen. han jobbade sin sista natt i tisdags. och det går inte beskriva hur härligt det är att få träffa sin man igen! nu kommer han att ha lite mer tid för mig och liam och det är så skönt. eftersom att han jobbade natt i tisdags var han ledig igår. och då passade vi på att köra till gekås för att göra lite fynd och fylla på lite i liams garderob. danny var hemma vid 4tiden på morgonen och vi hade bestämmt att vi skulle köra när liam vaknade. vilket vi också gjorde när han vaknade kl halv 7. men danny gick glatt upp och vi kom iväg när liam hade ätit och var påklädd.
helena har varit här en runda idag. och vi har som vanligt druckit en massa kaffe och ciggat! gick ut och satte oss på en filt ute på gräsmattan utanför och bara satt och njöt av det fina vädret. kanske lite för blåsigt men ändå skönt. liam tyckte det var hur skönt som helst och njöt för fullo! fick låna helenas mascara så jag kan prova den. har fått mycket problem med mascara. innan kvittade vilken jag hade och mina ögonfransar såg endå fina ut. men nu kvittar det vad jag använderr och dom bara lägger sig. kvittar att jag böjer dom för dom lägger sig ändå. men så hade helena med sin och jag provade den just och jag är bara så förälskad. mina ögonfransar ramlar inte! vilket mirakel. att man kan bli så lycklig för sina ögonfransar och en mascara. så den står på inhandlingstlistan härnäst!
kram sara



trött tröttare sara

supertrött. kört vår engelsktalande granne med gerjor till hans tattoostudio i klippan. först var vi i hyllinge på sydfrys och hämtade släp. sen vidare till ikea och fummlade runt, för att sen hämta grejorna på varuutlämningen på berga som dom naturligtvis inte hade på lager på självaste ikea. de tycker jag är pissirriterande. när man är och handlar på ikea vill man väl ha sina saker där? inte ska man väl behöva köra runt för att få ta tag i sina saker? nej, bara trams.
sen när vi kom från berga så körde vi hem igen eftersom att han skulle ha massa saker här hemma. sen vidare till klippan. blir nog en kanon tatuerarstudio där det kommer en blivande tatto på mig inom det snaraste, möjligtvis. ska bara fundilera ut helt vad jag vill ha först.. har lite tankar :) funderar lite på att skriva liam någonstans med något snyggt tillbehör kanske. något förslag?
förhoppningsvis slutar danny vid elva idag. så ska försöka hålla ögonlocken uppe tills dess. spela lite betapet med linda när hon slutat :)
// sara

kvällupdate

sitter nyduschad i sängen med en isglass och har det superbra. är supernöjd att jag kommit så tidigt i säng. dock ska jag inte sova än. ska köra en eller två rundor betapet hade jag tänkt, men först lite uppdatering på eftermiddagen.
liam vaknade ur sin underbara sömn så vi kom iväg vid halv 4. försenade mina planer lite eftersom att jag hade tänkt att åka ner på jobb och hälsa på eva som länge velat träffa liam. men hann inte riktigt med det. så får ta det en annan dag när hon jobbar. alla andra gånger jag har varit där har jag lyckats att pricka in dom gånger som hon inte varit där. mossan får la hålla mig uppdaterad om när hon jobbar!

men iallafall så körde vi ut till mor min när liam hade vaknat och inväntade my för att rolle skulle ridas. hon kom och gjorde iordning rolle och vi gick ner till grannen så att my kunde rida (han håller på att ridas in). men han är allt en liten pärla den där rolle. jättefin & charmig är han. en jättetrevlig häst att titta på.
sen blev det middag som jag hade hoppats. men så var det bara jag och mossan och liam då såklart där, så det blev inte som vi hade tänkt oss. hade planer på att äta en köttbit, pommes och någon god sås. men eftersom att rebecka & jeppe åkte med grannarna där till crossbanan så tog vi oss varsin pizza istället. aldrig fel det heller ju!

sen ut i stallet för lite stalltjänst, mockning! mossan mockade och jag kom efter och drog ut den rena halmen igen med liam på magen. han trivs som värsta kungen när han sitter på magen. han tycker speciellt om när man sopar, för då gungar det ju. så nu är liam lite slut, han ligger här bredvid mig och sover i sin säng. ser så mysigt ut.

lite bilder sen eftermiddag/kvällen;

lillkillen redo att hjälpa mormor i stallet!


sopa kan han också!



och konungen i stallet, rolle!

nu betapetande, och sen skriker kudden på mig. / sara

tisdag


såhär gott sover lilleman nu

lilleman vaknade halv åtta i morse som tillhör vanligheterna nu. vi var uppe till nio cirka och sen var han supertrött igen och somnade. så då passade även jag på att sova lite till! vi vaknade igen vid elva tiden. härligt härligt.
ska åka till mamma idag igen. hatar att sitta hemma helt själv när danny jobbar. han brukar börja klockan fem men börjar tre idag för dom har supermycket att göra. så ett pass från 3 till kl 4 inatt är väl inte fy skam? uschjo!.längtar tills denna hemska ärtsäsong är över och jag kan spendera lite mer tid med min man.
får se vad vi hittar på hos mor. dom ska rida rolle skulle jag tro. och jag hoppas på god middag :)

en bild på fina talento sen löshoppningen i söndags

han hann med att rulla sig inne i ridhuset, därför är han lite skitig!

puss & kram


måndagskväll

kom hem för lite mer än en timme sedan. har varit iväg hos mamma. kom dit och hjälpte recbecka att göra maränger med mörk choklad i. och vi lyckades faktiskt. när vi höll på med dom så trodde vi inte att vi skulle få till det eftersom att vi inte följde receptet till punkt och pricka.
sen vid halv 7 tiden åkte vi till ridhusen i åstorp för att löshoppa rolle. han var duktig, men blev lite stressad. han ska gå kvaliten där den 23 augusti så de får man nästan åka och kolla på. mamma och en tjej som heter my kämpar mycket med honom nu, då dom håller på att rida in honom. han är en kanonfin 4-årig welshhingst! det blir nog toppen! och liam har åkt i sin bärsele på min mage och han tycker att det är lika toppen som vanligt. första gången han har protesterat idag, men det var dock för att han var supertrött. vi hann inte mer än innanför dörrarna här hemma innan han fick pyjamas på sig och lite mat i magen innan ögonlocken gav sig. hann knappt lägga honom i sängen innan dom gav sig. det tar hårt att vara med i ridhuset och kolla på sin blivande ridhäst!
nu är det lite betapetande med linda och sen ska faktiskt även jag sova!


ett tag sedan bilden är tagen. han har växt lite granna :)
kul att kolla igenom alla bilder sen han föddes!

4 månader

i onsdags blev lilleman hela 4 månader. gud vad tiden springer iväg. och han blir livligare och livligare för varje dag. han har börjat snacka som bara den. känns som han aldrig är tyst. men det är ju bara för härligt att höra hans jollrande och hans underbara skratt!
ska iväg senare med min mamma som ska löshoppa sin häst, vilket är liams blivande hoppstjärna, haha! till dannys stora förtvivlan hoppas ju liams mormor på att han blir en liten ridpåg! uppdaterar mer ikväll :)

RSS 2.0