ottosson

Goa fredag! Jag har ju helg hela veckan, de glömde jag nästan av. Dock tråkigt att danny typ hinner komma hem, softa lite sen deckar han. Sen ser jag inte honom mycket mer. Och denna helgen dissar han mig. Beger sig av mot sin hemstad imorgon eftermiddag. Menmen!

Känns inspirerande att det var löning för tre dagar sen och mina pengar är nästan slut igen. Var på väg in till stan i förmiddags eftersom vi skulle till banken idag. Poff & pang sa det och där small ljuddämparen vid avgassystemet. KUL!! så med mycket svidande och lidanade var det bara att köra till biltema som inte ens hade det till min bil. "ni kan köra till stället rakt över gatan" i helvete heller. SVINDYRT!! men fick handlat nytt luftfilter & lampor till bilj*vlen! sen vidare till micro, där jag fick ljud¨dämparen. hela kalaset för 1500 spänn. oh grattis. har ju inte bättre saker att lägga pengarna på! ne ska faktiskt inte klaga. har haft bilen i över ett år och har aldrig behövt byta så som en lampa. så ska verkligen inte klaga. men bara så typiskt. förra månaden var det hunden jag fick åka in med och nu behöver bilen nya delar! ska in och besikta bilen på tisdag, så blir inte förvånad om dom hittar lite till till mig att köpa nytt.

Var på visning idag på lägenheten. Har varit pepp bara på tanken att flytta härifrån och vet inte om jag är lika inspirerad fortfarande. Absolut om vi hittar något annat, för den var itne mycket att hurra för. Inte gjorts ett dugg i den sen 1961. Dels mycket att göra, och sen varför inte satsa på något ordentligt där det finns lite mer möjligheter än i en marklägenhet? Kanske ett hus? Lägenheten passar precis för mig, danny & den lille storleksmässigt. Men om ett par år, när man kanske får en liten till (OM!!), då är det bara att flytta dirr. Nej det svider att säga det, men vi blir nog kvar här ett tag till.

Nej, kissa och mata hunden, försöka slita maken från bilspelet, och sen kolla på en dålli film? låter toppen ! uh, de är fredag och jag vill redan lägga mig i sängen! haha! sov inte mycket inatt. somnade kl 10 som en stock. men sen vaknade jag kl 1 igen och låg vaken till dannys kl ringde kl 5 när han skulle upp. fanns inte mycket till mening att försöka sova då oiheller så körde han till jobb så han slapp ta bussen, sen hem och försöka sig på att sova. lyckades somna igen någon gång vid 6 halv 7! menmen, sover väl för mycket nu skulle ja tro.. men gött e de!!
ne nu dissar jag datorn ! ha det bäst.
pusspuss


keep up the good work

49 dagar kvar till beräknad förlossning...

som sagt var vi på banken igår, som inte gick så himla bra. men idag har vi åter fått lite hopp! så nu håller vi tummarna igen men har dock inga förhoppningar.

sitter och kollar på våra bästa år, som börjar dala ut. haha, pinsamt av mig att säga att det börjar dala ut. det har det ju gjort nu i ca 45 år! men har man inget annat för sig, så är den serien ett himla bra tidsfördriv. ska ner och hämta paket sen efter, från ellos. har beställt lite kläder, dock inte till mig själv, men det är lika spännande ändå! sen kilar jag till familia en snabb runda. var där igår och hittade världens mysigaste mjukisbyxor, men var lite snål igår. har bestämt idag att jag ska ha dom!! tillbringar 7 dagar i veckan i mjukisbyxor. sen ska ja hämta danny.
vi åker till mor och far ikväll och hälsar på rebecca som flyttar in idag :)

idag har jag varit rökfri 20 dagar!!!! :D


update.

bankärendet tog cirka 10 minuter. än så länge blir det inget lånelöfte. marknadet är inget vidare nu, så man kunde inte låna kontantinstasten, som är på 10 %. wiho, jag och danny har ju 50 000 i bakfikan! inget länsförsäkringar. pratade precis med SEB, där det kanske finns lite mer hopp. men det är nog inte ens lönt att hoppas.

nu blir det hemalagad pizza, handboll & sen top model efter det.
hejssvejs grus o gnejs.

2009-01-27

Imorgon är det 7 veckor kvar. Det är ingenting ju! tiden bara springer iväg.

Qiwi är hos mor min idag. Hon skulle iväg till min moster, så qiwi fick följa med. Min moster har en liten jack russel som är ungefär lika gamal som qiwi och dom har skitskoj tillsammans. Skulle följt med, men jag och danny ska in till banken sen i stan kl 15 för ett möte om lånelöfte, så det hade blivit lite ont om tid och lite väl tajt att åka till munka! vi ska kolla på en lägenhet i bjuv på fredag, därför ska vi till banken idag. håller alla tummar och allt jag kan på att det är en fin lägenhet och att vi får den om vi vill! nu är jag trött på detta bygge och vill inget hellre än att flytta! förvisso har vi en väldigt fin lägenhet och lägenheten vi ska kolla på lever inte alls upp till denna utseendemässigt. men det andra är en bostadsrätt, som är mycket större, billigare och helt enkelt bättre. där kan vi måla och greja hur vi vill ha det! så på så sätt kan det inte blir mycket bättre.

har varit iväg en runda hos min älskade nina idag också. blev dessvärre inte den lägsta visit, men varenda sekund med dig är värdefull! saknar den tiden som vi hade innan. allt är så förändrat. det är förändrat på alla håll och kanter. önskar vi kommer att ses mer än vad vi gör nu och att vi alltid kommer att hålla ihopa.

nu börjar våra bästa år!
pusspuss


ge mig lite ork.

Trött som bara den! gör inte alls mycket om dagarna, bara softar mig igenom dom. har fått min havandeskap beviljad från och med den 16 januari, så det är väldigt skönt. känner att kroppen är orkeslös och värker! har sovit dåligt som bara den inatt, jag har haft så förbannat ont i mina knä. låt tiden gå undan så den lille kan titta ut! :) vilket är väldigt efterlängtat!
gick in i vecka 33 i onsdags, så det är inte lång tid kvar. jag var hos barnmorskan igår och allt ser fint ut. hjärat slår som det ska, magen växer(pust) som den ska och mina värden är bra. så nu dröjer det 3 veckor innan jag ska dit igen. funderar dock på när dom ska kolla hur den lille ligger, och dom som jag är så frågade jag inte det. och ändå frågade hon mig två gånger om det var något jag undrade över! jaja, det är lätt att vara efterklok!
är anmäld till föräldrakurs också. två gånger i februari! tvekade lite till att gå, men såg att vi redan stod anmälda nere på mvc, så det är lika bra att gå. skadar inte lite med info! sen är det ett besök till förlossningen också. där är öppet hus måndag - tosdag så man kan komma dit och kolla hur det ser ut så det inte är allt för nytt. något jag ser fram emot. himlens intressant att se faktiskt.
hoppades på en runda till gekås också innan den lille tittar fram. var diskussioner om att vi skulle ta det denna löningen så vi får se om det går att lösa! :)

fredag, blir bio med malin ikväll :) min födelsedagspresent! dock fyllade jag 20 den 16 juni 2008! haha böttre sen än aldrig. funderar bara på hur ja ska orka sitta i biografen i en och en halv timme med min rygg. har suttit framför datorn en timme nu och ryggen är inte kry! visst är det sköna stolar i bian, det ska man inte klaga över, men det hjälper då inte alltid! sen blir det väl lugnt resten av helgen. dannys mamma och magnus kommer en sväng imoorgon förmiddag! sen blir det inte mycket mer vad jag vet!

nej nu ska jag fundliera ut hur denna blogg fungerar. hur man ändrar tecken, storlek med mera!! sen blir det våra bästa år om en timme !  puss


effektiv.

Har inte varit speciellt effektiv här inte. Intalar mig själv att jag ska börja skriva ordentligt, men det vara i en vecka, sen vet jag inte vad jag ska skriva och sen glömms bloggen bort. Men jag gör nya försök lite då och då, som nu.
Det sinar med turer på jobb, då där är andra som är snabbare att norpa än mig. Dock har jag inte mycket ork kvar att jobba, för det tar som bara den på hela kroppen, speciellt ryggen. Den lilla magen är inte så liten längre. Och det närmar sig med stormsteg. Innan tyckte jag inte det hände något och att det var urtrist, men nu är det nästan för mycket på en gång. Imorgon är det 8 veckor kvar. 8 veckor, herregud det är ingenting. Och jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös.
Och ovanpå allt har min lille vovve varit dålig. Åkte in med henne förra fredagen för hon hade blod i avföringen. Där satt vi och väntade i 6 timmar, men hon är bättre, det är huvudsaken! Nu ska jag bara se till så att hon går upp lite i vikt så det blir mer hund av henne.

Sitter och kollar på våra bästa år. Händer inte mycket, den serien står stilla, men ändå kollar jag på den! isch isch isch! men nu ska jag lägga mig och chilla vidare!
pusspuss

RSS 2.0