förändring.

en lagom förändring kan man kalla det när man gått från findus till åsgården. provjobbade min första dag igår för att gå bredvid och har en dag jag ska gå bredvid ikväll. sen var det väl inte riktigt planerat att jag skulle börja jobba från den 5 maj eller vad det var, men fick ett samtal nu i morse att jag börjar redan imorgon och jobbar på fredag också. tacka och ta emot :)  ett ställe där jag verkligen trivs på!
idag, så blir det lite städning. sen åker jag och helena till maria för att ta en liten fika innan jobb. jobbar förvisso inte mer än från kl 4-20,30 så det är ganska så skönt. sen jobb imorgon förmiddag också. skulle egentligen varit på en intervju på statoil, men tror att jag får dissa det faktiskt.
fredag; malmöstad med linda! trött på vanliga helsingborg när det kommer till shoppingstad. känner till det utan & innantill så det blir malmö. sen jobba på kvällen.
menmen, städning nu!
so long suckers.image4

2008-04-21

Godmorgon godmorgon!
& idag är jag uppe med tuppen. de du. väntar på att mitt kaffe ska bli klart och väntar på att maria ska ringa. ska ut och promenera lite, väldigt mysigt :)  ehm, tja. helgen. jag och danny körde till kristanstad i fredags hem till maria och magnus. spelade lite wii, käkade pizza och allmänt sådant mysigt. på lördagsmorgonen var det upp och stutsa kl 07,00 för att göra sig iordning, hämta upp dannys kusin jennie och hennes sonm philip för att sen åka till karlskrona eftersom danny & ida skulle tävla. blö för att sitta i en bil till karlskrona kl 8 på morgonen, det är jag gärna förutan. men på tävligen var dom mycket duktiga, fast det tyckte visst inte domarna. men för andy & emma gick det bra, då dom kammade hem en 3:e plats. congrats.
sen var det bara att dra hem igen. ännu mer bilåkande, men väl hemma var vi så slut att det blev soffan och en superdålig film! five across the eyes, någon som sett den?  handlar om 5 ungdomstjejer som ska åka hem från en fotbollsmatch. dom blir jagade av någon psyktant. hela filmen handlar om när dom försöker rymma från henne, i bilen, i en skog.
igår, söndags. var hos kusin sandra på lite kalas. 17 år, grattis.

idag. sara, uppe klockan halv nio. ohyes. lite halvt städning. sen ut och promenara lite med maria & ronja.

SO LONG FUCKERS.


hello!

uh, jag är vaken. jaja! 
igår, kom min älskade nina hit och klippte oss. mycket fint sweetheart. sen blev det pizza på det och lite softelerier. idag ringde dom och väckte mig från åsgården och jag börjar gå bredvid nästa vecka. fasen vad härligt. men har faktiskt inte tänkt på att då har jag nästan varit arbetslös i en månad. vad har jag gjort hela denna månad? ingen som vet ingen som vet. men iallafall så börjar jag gå bredvid nästa vecka. och då går man bredvid ett mårgonpass och ett kvällspass. räcker det? jag har aldrig jobbat på ett äldreboende. visst, ja kanske vill och har intresse för det, men bara för det behöver man kanske lite mer tid än 8 timmar sammanlagt och dra in allt som behövs dras in! men det löser sig sa kärringen som sket i vasken.
fredag idag. jag vaknade vid ungefär kl 06.00 i morse och hade ett värsta ryck att jag måste sluta röka p g a jag kan få gula tänder. sant sant att jag får,. men ett ryck klockan sex på morgon? aja, hoppas ni inte begär för mycket av mig, för det är jag. har funderat på att sluta röka. eller rättare sagt jag ska sluta röka. men måste bara sätta en dag. har faktiskt varit riktigt duktig nu den senaste veckan. på förmiddagen  har jag knappt rökat någonting alls. har varit uppe sen nio och tar min första cigg vid ibland 2-3 tiden. menmen ! bestäm ett datum till mig? annars skjuter jag bara upp det hela tiden.

ska åka till kristianstad sen när danny kommer hem. han och ida ska tävla imorgon i karlskrona. samling klockan halv tio. så upp med tuppen imorgon också. så får vi se vad det blir för bravader ikväll! ne, lugn fredag!
menmen, nu dissar jag detta.

so long fuckers.

2008-04-17

Godmorgon!
eller kanske godmiddag. vaknade typ för en halvtimme sen. riktigt skönt att få sova för en gång skull. har varit upp innan kl nio varenda morgon denna vecka. gosh, vad ansträngande det låter, ellerhur? (: det är det också.
idag blir det inte så mycket fluffens. håller på att städa lite eftersom att här ser ut som ett bombnedslag. men tar min vardagliga morgonskaffestund för tillfället.  sen blir det väl att fortsätta.

var på arbetsintervju igår, som jag faktiskt gick riktigt bra. så hon hör av sig nösta vecka, för dom var tvugna att kolla med schema och såhär. kan faktiskt vara riktgit bra att jobba där, speciellt innan man ska in och läsa och såhär. har varit på komvux och i oktober börjar jag läsa till undersköterska. och tro det eller ej, men tycker faktiskt det ska bli riktigt kul att börja i skolan igen.

beeh, tja. annars händer inte så mycket. ska la städa lite halvfärdigt, sen kolla på top model. kollade färdigt på cycle nio igår. någon som vill veta vilka dom två finalisterna är, eller vem som vinner? ;) jag visste vem vinnaren var redan när jag såg henne i första programmet, och har vetat det hela vägen genom hela tiden.  nu väntar jag bara på att avsnitt nio ska komma från säsong tio så jag kan fortsätta kolla på det, men ikke. det tar ju en jeavla tid. så får la sätta på en gammal säsong och kolla på!

so long suckers.


someone wish me good look.

arbetsintervju idag. ah, hatar det. men då kanske man slipper dom psykade infomötena på arbetsförmedlingen sen. ja, de hoppas jag.
ingen lång blogg nu inte, för ska iväg.

so long fuckers.

ENGLA.

Godmorgon!
Igår skickades det runder ett sms för lilla Engla. Fick sms att man skulle skicka sms vidare för att hedra engla. hur mycket heder ger det henne egentligen genom att vi skickar ett sms till varandra?  menar inte att vara kall och okänslig för det känns ju verkligen som det när man sätter sig emot, men jag hedrade engla och hennes familj genom att tända ljus klockan nio i mitt fönster. folk kanske kan känna med och se det som heder att vi skickar runder sms för att hedre henne och hennes familj. vi hedrade då engla på vilket sätt vi ville.

vi känner inte engla och hennes nära & kära. men vad jag lider med dom. varje gång jag läser artiklar, kollar på tv eller pratar om det så kommer gåshuden och det dära tänk om fram. .. läste att anders eklund varit på hallandsåsen när han blivit tagen. jag vet inte om det var denna gången han blev tagen, eller om han blev tagen för någon av alla sexbrott han utfört. men tänk vad närma det är oss. bara det gör att man inte kan tänka på det mer. anders eklund förtjänar ingenting annat än att leva sitt liv bakom lås och bom och ska inte komma utanför grindarna. och samtidigt som han sitter där ska han få känna på hur det känns att bli stympad med smörkniven jag har gjort i träslöjden en gång i tiden! anders eklund, det är det största jävla svin någonsin och du förtjänar verkligen inte ett liv på denna jord. hur kan man utsätta andra människor för att du ska få din jävla njutning? lena handen? prova. eller du vill inte ens ta i dig själv. nej förstår det så som du ser ut. ooh, bara känner massa agg väckas. men kan man göra något. man kan inte mer än att skänka en tanke till englas familj.
mina tankar går till englas anhöriga, vila i frid.


a bit of respect

image2
























AMERICAS NEXT TOP MODEL CYCLE NINE.

Nyss kollat något avsnitt av avsnitt nio. Eftersom jag redan börjat kolla på cycle tio så tror jag jag vet vem vinnaren är, från säsong nio då, fast har i och för sig vetat det hela tiden! haha.
fan vad jag fumlar! aja, inte så mycket att förstå endå i och för sig.
men, snart kommer maria och ronja och hälsar på! kaffedrickande och rökande och en hel del wii-spelande brukar det bli! sen händer det inte mycket mer.
so long fuckers.

Välkommen till min nya blogg!

Tja! välkommen till min nya blogg då :)
har egentligen ingen aning varför jag har skaffat en blogg. jo, alla andra har en blogg, så varför skaffar inte jag en då också och skriver om alla ointressanta saker som ni egentlgien inte bryr er ett skit om!

Måndag idag, och som vanligt är jag hemma. har varit arbetslös i lite mer än två veckor nu. ärligt talat så, GAH, jag klättrar snart på väggarna. visst, första veckan var helt underbar att vara hemma, fast man hade nådigt dåligt samvete för att man inte gjorde någonting vettigt, men endå. men nu, nu vill jag komma ut och jobba! ska iväg på onsdag till kågeröd, åsgården. sen får vi se vad som händer därefter! jag tar vad som helst bara det inte heter findus och ligger i bjuv! det stället är under all kritik, med sura jävla käringar som inte gör annat än gnäller.

ne, om man skulle följa traditionen och kolla några avsnitt top model!

- top model cycle 9 & 10 
             OHYES!


SO LONG FUCKERS.

RSS 2.0