snart nyårsafton

och jag kan knappt förstå vart det här året tagit vägen. Så mycket som hänt, Liam föddes, vi flyttade mm. Det bästa var att Liam föddes. Igår blev mitt lilla hjärta nio månader.
Ska köra till mamma om en timmes tid så att dom kan färga mitt hår och därefter ska jag köra och jobba, så ser min dag ut!

orken är tillbaks

Rikigt dåligt med bloggande nu ett pa dagar, men har varit dålig. Skulle egentligen jobbat i helgen men det fick jag skippa. Har legat på soffan hela helgen, har inte orkat göra någonting. Det har varit en ordentlig förkyldning. Nu har jag iallafall fått orken tillbaka, men är fortfarande förkyld. Fick hoppa in och jobba för mamma idag, som inte heller mår så bra. Liam har också blivit ganska förkyld, men ingen feber. Och Danny har också fått en liten släng av mig. Men än så länge är både någerlunda pigga iallafall. Första natten till idag som Liam sovit bra. De två nätterna där innan har varit hemska, han har vaknat en till två gånger i timmen och inte kunnat sova så bra. Första gången han faktiskt har varit dålig sedan han föddes. Han har varit förkyld en gång innan, men det var ingenting jämtemot vad han är nu.
Så nu när jag känner mig kry igen kan det bli ordning på bloggandet igen.
Nu har vi spikat vad vi ska göra på nyåsafton också. Vi ska följa med mina föräldrar till min moster och fira där. Blir ganska så skönt med en lugn nyår, med inte alldeles för mycket folk. Nu har Danny fixat mat, så vi hörs.


Liam njuter till fullo av sin nya julklapp


inte mycket med mig just nu

Vi hade en mycket trevlig dag igår med massor av mat och julklappar. Vi är i kristianstad och liam leker för fullt med sina nya leksaker. Han fick bland annat en dock av sin gammelfarmor som han tycker är jätterolig, och jo, pojkar kan visst leka med dockor. Jag har blivit ännu mer förkyld och det är jättejobbigt. Snyter mig och tar nässpray var 5e minut. Fasar inför att jag faktiskt ska jobba imorgon. Får se ikväll hur jag känner mig, men jag vill iallafall gå till jobb och prova. Men det är kanske inte så kul för mina kollegor och pensionärerna att jag kommer med massa basilusker! Vi får se. Nu ska vi snart äta lite middag och sen ska vi börja bege oss hemmåt efter det. Vi hörs kanske sen om jag orkar. Kommer iallafall en bild sen igår. Kram på er

God Jul!

God Jul på er :)
Då var det dagen D, julmat, julklappar och massa mys. Liam har redan öppnat tre paket från min farmor och var överlycklig när han fick dra och slita i pappret som prasslade. Han fick fina kläder och leksaker. Tog lite fina bilder innan men har inte hunnit lägga över bilderna än. Är påväg till kristianstad nu och har inte sladden med mig så ni får kika på bilderna imorgon när vi kommer hem. Nu har vi lite folk att besöka innan vi kommer hem till Dannys mamma där vi ska vara. Sitter och kollar på Liam, som sitter och verkar att vara superglad. Han är bara så¨underbar min lille prins. Han är så fin i sina julkläder. Han har en fin röd/svart- rutig skjorta med en svart tillhörande slips och sin tomtemössa på sig.
Usch, sen har jag blivit ganska så förkyld. Har kommit nu över natten för igår kände jag mig inte alls såhär. Började få lite ont i halsen igårkväll men det var inte mycket. Men nu har det blossat ut. Tog två panodil innan så jag ska nog överleva denna dagen också. Har även mitt nässpray till hands. Tråkigt att jag inte kan ladda upp några bilder iheller, men ni får klara er tills imorgon! Ha en riktigt god jul allesammans! Kram från oss!

liams julklapp


Lilleman testar sin nya stol som han fick av mormor idag i julklapp! Det var på tiden att han fick en ny stol, ingen hit med den andra när han skulle åka med en stor vinterjacka i den. Nu får han bättre plats, Danny har precis varit ute och spännt fast den!

Nu sitter jag mest och väntar ut tiden tills jag ska köra till jobb. Har en maskin kvar nere i torktummlaren som ska upp innan jag kör. Annars händer det inte alldeles för mycket kul.  Ni får ha en supermysig dag! Kram

väla, julbak och trevligt sällskap

Hej på er :) Har ni det bra i kylan och snön? Vi har fått ganska så ordentligt med snö här idag, mysigt! Har inte haft tid att skriva någon blogg förrän nu, har haft fullt upp dessa två dagar. Igår jobbade jag delad tur och var hemma hos mamma och låg på soffan, i och för sig, mellan turerna. Idag var vi ute på familia så jag fick köpa mig ett par lite varmare skor som jag kan ha. Har promenerat i mina kawazakii skor fram till nu och dom är fruktansvärt kalla när man ska trava genom snödrivorna! Danny hittade också en snygg tröja han ska ha på julafton. Sen kom Helena & Karoline och vi begav oss en runda till väla (och det var värre med folk än på ullared), Helena skulle handla julklapp till Liam. Och det slutade med att hon köpte tre bodys och en jättejättefin skjorta till honom som han ska ha på julafton. Har kollat på den i över en månad nu och äntligen ska han få ha den på sig. Det är dumt att säga att inte Helena skämmer bort vår lille prins. Sen har vi även hunnit med att baka lite lussekatter, eller ja lite lussekatter. Det blev ju en del, men mums så gott! Så ska lägga upp lite bilder nu och sen ska jag faktiskt gå in i sängen och mysa. Har en inte alldeles för rolig dag framför mig imorgon. Först tvättning när vi vaknar, åka iväg till babyland och köpa bilbarnstol till liam med mamma och pappa (som förvisso är ganska så kul), sen bege mig till jobb..


Var bara tvungen att slänga in en bild på Liam när han står själv i soffan, han är ju bara världens vackraste. Han har även kommit på hur man sätter sig upp själv när man ligger ner :)

satte på qiwi sitt täcke nu när det är så kallt, men hon hatar det. så fick plocka av det igen.

vårt mysiga julbak!

danny var med och formade lussekatter där på ett hörn och liam var duktig som höll i russinen till oss medans vi knådade och formade!

nu kilar jag! trevlig kväll, kram


förresten susse, det är ju lång tid tils du är pensionär ;) jag gillade också den andra ganska så mycket!

hur gör man

hur gör man för att lägga till en "följ via bloglovin" knapp/länk på sin blogg?

passar på att mysa

Hallå :) Är det bra med er? Här har vi det superfint. Det har snöat en hel del idag, vilket är ganska så mysigt sålänge man slipper att köra. Min farmor och hennes gubbe har varit här en runda och lämnat julklappar till Liam och fikat lite. När dom körde passade vi på att gå med dom ut så att Liam fick busa lite i snön. Det är ju hans första snö så man måste ju inviga med att gå ut och busa i den.


En överlycklig liten buse som tyckte det var superkul med snö! Men Qiwi är ännu gladare för snön, det är nog bland det bästa hon vet! :)
Senare kommer nog helena en runda och tar en cigg och snackar lite, danny ska kolla på ishockey och jag ska inte göra alldeles för mycket, mer än att passa på att ladda inför imorgon och min delade tur som jag ska jobba. Sen blir det inte mycket mer. Vi ska se på Anna Ankas jul ikväll bara för att se vad det är för skit som dom sänder. Jag kommer väl gladligen stänga av tvn efter fem minuter.
Nu ska jag se om min son vill sova, han sitter här och gnider sig i ögonen och är jättetrött! Kram på er

goddagens!

Orkade inte uppdatera igår, vi hade världens mysdag. När vi vaknade åkte vi till ikea och köpte oss en ny tv-bänk, de sista julklapparna och lite annat smått och gott. sen spenderade vi dagen med att bygga tv-bänk, slå in julklappar och småplocka lite.
Idag ser dagen ut som så: jobb, tvätt, städ & besök av malin och tobbe :) har en kvällstur, ganska så skönt så att man kan ordna med saker nu innan. nu har danny precis dammsugat så det återstår bara skurning av golv kvar vilket ligger i mina händer, så det ska jag ta tag i nu när jag uppdaterat klart! tänkte se om jag hittar bilder på den gamla tv-bänken och ta på den nya och visa er.


Den gamla tv-bänken

Den nya

Vilken gillar ni mest?

svar till anonym

Anonym
Kanske lite kosntig fråga:P. Men, när började du sätta Liam i sin gåstol?

Hej!
Är inte helt hundra på hur gamal han var exakt, men tror han var runt 4 månader!

hemma :)

äntligen hemma. jobbet gick bra, och färden dit och hem gick också bra fast att det kändes som man skulle få parkeringböter för att man körde för sakta! nu ska jag njuta av min lediga tid fram tills lördag eftermiddag då jag jobba igen. imorgon har vi planer på att åka till ikea och införskaffa oss en ny tv-bänk eftersom att danny sålt den vi hade idag. ha en mysig kväll, kram!

en ordenlig isbana

nu ska jag bege mig till jobb, och det är isbana ute på vägarna utanför! hoppas dom skött resten av vägen bättre så jag slipper att sitta som på nålar när jag kör. lite smått nervös är jag. jättemysigt med snön, men jag gillar inte att köra när det är såhär!

lite julkänsla

Nu känner man att det faktiskt börjar komma lite i julstämning med snön och allt. Men gud vad vägarna är hemska!! Hoppas att dom fixar till dom tills imorgon eftermiddag när jag ska köra till jobb.
Linda kom innan vid halv sju tiden och vi begav oss, dumma som vi var, till väla för att hon skulle kolla på ett par skor till nyår. Men vi kom då på att det var ett dumt beslut att faktiskt bege sig ut på vägarna överhuvudtaget. Först tänkte vi "motorvägen kan inte vara så farlig, den måste vara plogad och saltad", men så var det verkligen inte. Vi låg och puttrade i 40 km/h på motorvägen!! Så hemskt var det. Men tydligen tyckte inte andra det, när dom blåste om oss och höll sina 110 km/h. Jag var så sant som det är sagt, livrädd och trodde inte jag skulle komma hem med livet i behåll. Så jag hoppas ju som sagt att vägen är fixad tills jag ska jobba imorgon.

Ikväll var första gången min lille prins ville dricka välling, och jag är superglad. Han är lite stor för modersmjölkersättning men har inte velat ha annat. Sen tror jag inte han har blivit tillräckligt mätt på m-ersättningen iheller. Vi har innan provat med sempers välling, eftersom att vi har gröt och m-ersättning i det också, så det har bara blivit att vi köpt det och provat det några gånger. Men nu när jag var och handlade igår köpte jag nestlés välling från 8 månader och han provade den nu ikväll och han gillade den! Men man märkte själv när man smakade de olika sorternas välling att det var skillnad på dom och nestlés var den bästa så jag kan förstå varför han inte velat ha den.
Jag och Danny sitter nu och kollar på Rush Hour, som jag tycker är sådär. Liam har precis somnat (!!) vilket är sent för att vara han. Och linda har precis åkt hem, hur hon nu vågar köra i detta väder. Ska kolla klart på denna film, sen gå och lägga mig och kolla på kvällens avsnitt av paradise hotel! Ha en mysig kväll. Kram


julfrukost

Hej på er :)
Som det snöar idag. Men det ligger fortfarande runt nollan så här lägger sig inte så jättemycket av det som kommer. Har däremot varit på jobb på julfrukost och där snöar det ännu mer och det lägger sig, så där är det bara till att börja skotta snö innan man far iväg på morgonen. Julfrukosten var jättemysig, jag hade lilleman med mig, som var jätteduktig. Han hade superkul med att sitta och dra i duken och studera allt folk som där var. Han passade även på att kräka ganska så ordentligt mitt under middagen, men som dom sa, vi är vana vid det mesta på detta stället och det kan jag ju hålla med om. Han fick också smaka lite av julmaten och verkade till att tycka att det var gott med julmat, iallafall köttbullarna & äggen!
Idag har vi inte så många planer. Danny är för tillfället iväg och hämtar sin julklapp på jobb men är nog snart tillbaka. Han har ju inte så långt till jobb, bara ett par kilometer. Önskar att jag också hade haft det också, men jag för hålla ut med att pendla mina 2.5 mil sålänge. När vi flyttar nästa gång känner jag att vi borde satsa på att flytta någonstans där vi har ungefär lika långt till jobb!
Lilleman springer runder och busar i sin gåstol, underbart när han kan underhålla sig själv. Han sitter inte så ofta i den nu, som han gjorde innan. Nu sitter han mer på golvet och leker och han har kommit på hur man hasar sig frammåt nu också. Men dock inget krypande än, men det kommer när det kommer! Nu ska jag småpyssla lite tror jag.

en trevlig förmiddag!

tvättedag idag och som vanligt är det inte inspirerande. hade tvätt kvar sedan jag tvättade i fredags. och då fick jag ju avbryta mitt i tvättningen för att åka och jobba. danny skulle ju till kristianstad så han kunde ju inte fortsätta. så idag hoppas jag att jag hinner med allt.
nina och andreas har precis varit här en runda och hälsat på. nu får jag masa mig bort från soffan för danny har fått för sig att han ska möblera om! puss på er sålänge

roligaste med ett inlägg; bilder!

Jag tycker personligen att det är jättekul att få se bilder i ett blogginlägg och jag försöker verkligen att lägga upp bilder varje dag. Men det är inte alltid man tar kort vartenda dag och det är ju trots allt roligast med fräscha och nya bilder!


Lilleman somnade gått i pappas famn innan och tog en liten powernap!

Liam brukar få burkmat, men igår och idag har han fått hemlagad, vilket
han inte tycker är någon stor favorit än så länge. Det är bättre med en
macka med smör och hallonsylt! Efter han hade fått äta både middagen
och en smörgås själv var det vara att ställa busen i duschen vilket inte
heller var omtyckt då det är mycketmycket bättre att bada.

Mammas älskling!

Förövrigt har vi haft lite av storstädning här idag. Vi har sorterat bland liams kläder, i vår egen garderob, i städskåpet där saker mest var intryckta, tagit toaletten och dammsugat mm. Lilleman somnade för ca en timme sen och jag har kollat på design:simon & tomas medans danny har kollat runder lite på datorn och hans hemmabio-sida. Nu blev han jättesugen på glass så han tvekade inte att åka iväg för att köpa det. Men om jag ska vara ärlig så ska det faktiskt bli ganska så gott. Vi får se om han följer mina önskemål om en Ben & Jerry's. Lite planer finns det för veckan. Ska bland annat på julfrukost på jobb där jag hade tänkt att Liam skulle följa med så alla kan få träffa honom. Vartenda gång man kommer så undrar många hur det är med honom, hur stor han blivit och ja ni vet, allt det dära. Så det är lika bra att han får följa med, sen är det ju ganska så mysigt också! :)
Vi har även lite planer att åka till Ge-kås på fredag och dannys mamma kanske kommer hit och passar lilleman så han slipper all röra och folk där uppe! Och så ska jag jobba såklart! Kommer med uppdateringar under dagarnas gång. Nu ska jag fortsätta kolla på den nya serien på 3an, Trauma, och se om det är något bra att kolla på. Sen är det paradise hotel 22.00. Ha en superkväll alla underbaringar, kram!

en rubrik.

dåligt med uppdatering igen, men dom ringde från jobb i fredags och frågade om jag kunde komma och jobba, så det blev lite bråttom. jobbade även i lördags, en heldag, från 8.00-20.00. så därav ingen tid till uppdatering. nu känner jag inte speciellt för en superduper uppdatering iheller mer än att vi har varit hos mamma och pappa och ätit tocke i eftermiddag och nu sitter vi och kollar på inglourious basterds (stavning?!), som inte är riktigt min typ av film! kommer mer imorgon när jag har mer tid att skriva. trevlig kväll på er, kram!

prins charmig!


igår på väg till väla!

Visst är jag fin i min nya mössa som jag fick? :)

Nu har jag och Liam precis badat. Sen får vi se om lilleman vill vara vaken mer. Han och danny tog en liten sovstund innan vid halv sextiden. Vi har inte gjort alldeles för mycket idag, förutom att vi varit i stan då. Ganska så skönt att bara vara hemma ibland och ta det lugnt.
Qiwi mådde lite dåligt innan. Tror hon hade ont i magen. Hon kräkte och var allmänt tillbakadragen och man såg hur hon låg och drog in magen. Men nu är det inget fel på henne, nu är hon tillbaka till sitt gamla jag. Vi hade kanske busat och snurrat lite för mycket?
Nu blir det lite mys med min lillkille innan han bestämmer sig för sängen. Godkväll på er <3

besöket

Besöket på Teddystudien gick bra och Liam var jätteduktig. Vi gick igenom lite papper, vägde & mätte honom och tog blodprov. Han fick sitta och mumsa på en majskrok medans dom tog blodprovet på honom och jag fick underhålla honom med att blåsa bubblor för honom! Nu är det inte förräns i mars vi ska dit.
Nu ligger min prins och sover och det ser ut såhär;

Hur det nu kan vara så skönt, ingen aning! Danny håller på att fixa med filmerna som står i skåpet och jag tänkte ta att kolla på ett avsnitt av det danska paradise hotel! Hörs sen.

teddystudien

Min lille prins är så duktig! Nu har han under en veckas tid sovit hela nätterna och vaknar inte förräns vid 6-7 någon gång, får en flaska, o sen sover vi till halv nio nio någon gång.


Nu ska jag göra mig iordning, vi ska iväg till teddystudien med lilleman i stan. Så vi hörs sen, kram på er!

dagens: på jakt efter en jacka!

Då börjar denna dagen också börja lida mot sitt slut och jag älskar varje dag som Danny är hemma med oss. Det känns som helg vartenda dag. Än så länge har det inte dykt upp någon tur till mig iheller, men man vet ju aldrig!
Dagens har sett ut som så att Helena & Karolin kom vid middag någon gång och vi begav oss alla ut till väla, även då Danny & lilleman. Vi käkade och letade runder efter en jacka till mig. Och helt seriöst så fanns det nästan inte en enda jacka, blev helt förvånad. Och fanns det någon så skulle dom ha helt orimliga summer. Så det blev ingen jacka, jakten fortsätter! Danny tog lilleman och kollade runder lite själv på väla efter ett tag medans vi kollade det sista och sen körde till stadsbiblioteket för att kolla in en sak, men Helena & Karolin hittade tyvärr inte vad dom letade efter. Därefter tog vi en runda inom biltema för att införskaffa torkarblad och spolarvätska till min lille racerbil!
Vi kom hem och har spelat en massa massa Wii Fit, druckit kaffe och haft massor av skoj. En helt underbar dag med sjukt mycket skratt, tack mina vänner!
Nu sover min lille skatt, Danny kollar på flickan som lekte med elden, som jag redan sett därför känner jag inte riktigt för att se på den, så tänkte fortsätta att kolla på danska paradise hotell som jag börjat kolla på. Sen blir det ju även det svenska sen :) En helt värdelös serie egentligen full av intriger, men kanske det man fastnar för?
Usch tycker det är dåligt med kommentarer! Finns det något speciellt ni vill veta eller som jag tycker att jag ska blogga om?
Ni får ha en superbra kväll. Kram på er!

mysmysmys

Nu blir det mys för hela slanten. Lilleman somnade för en stund sen, och han var supergnällig när han skulle somna. Men till slut somnade han iallafall, han var riktigt trött men försökte hålla sina små ögon öppna så gott han kunde. Danny håller på att lägga upp lite glass till oss nu som vi ska bänka oss med framför saw 6. Imorgon har jag lite små planer på att dra mig till väla och försöka att hitta en jacka! Vi får se om det finns någon som faller mig i smaken. Nu är Danny klar, så trevlig kväll på er.

nu kanske det blir lite mer blogg igen!

Ja, jag har ju varit superdålig på att uppdatera! Men har som sagt jobbat och när jag har kommit hem från jobb har jag bara velat umgås med Danny & Liam. Jobbade ju kvällen igår och det gick hur bra som helst. Helena var här en runda på förmiddagen innan jobb och drack kaffe o ja, allt det vanliga :) Danny körde till kristianstad vid två tiden och då passade jag på att köra samtidigt. Jag körde hem till mamma eftersom att Qiwi skulle vara där under tiden jag jobbade. Danny skulle till tandläkaren idag i kstad därför var han där inatt.
Nu väntar jag mest på att mina två älsklingar ska komma hem, men när är får vi se! Jag har passat på att städa som bara den. Mycket skönare att göra det när man är själv och inte behöver underhålla lilleman samtidigt. Så det har gått undan med att vika tvätt, diska, plocka undan, dammsuga och torka golv. Har bara att vattna blommorna kvar, sen är allt färdigt! Älskar doften av nytorkade golv!
Nu får vi se när det blir mer jobb. Som det såg ut nu så hade dom inga turer i veckan, men skulle återkomma om det dök upp någon, annars är det inget förrän den 17. Så jag håller alla mina tummar på någon mer tur denna vecka. Ska även försöka att komma iväg denna veckan och inhandla mig en vinterjacka eftersom att jag använder Dannys nu och den behöver han ju själv. Så det står på schemat. Vi ska även iväg med Liam i veckan till teddystudien på besök! Det blir nog en bra vecka :) Lite mer uppdatering kommer kanske sen om det händer något kul eller om jag bara känner för det!


Fick massa bilder av Helena igår som hon hade tagit på Liam och här är en av dom, jättesöt med Qiwi och Helenas lille buse Milo!

jobbjobbjobb..

man märker att man inte skrivit på någon dag, det ser man direkt på statistiken! men har som sagt jobbat och har inte alls haft någon lust eller ork att blogga. passar på nu innan vi ska sätta igång "the proposal" och mysa lite. imorgon ska jag på det igen, men endast en kvällstur så jag ska hinna med att tvätta undan allt innan jag ska iväg. helena kommer också och dricker lite kaffe och flabbar :) nu orkar jag inte uppdatera mer, nu ska jag mysa med min älskling! trevlig kväll på er. kram

ingen helg att njuta av

Blev ingen uppdatering på bloggen igår eftersom att jag umgicks med Helena hela dagen. Kim var även här på förmiddagen och hälsade på. Vi satt och snackade hur länge som helst. Kim drog sig runt middag någon gång. Frammåt eftermiddagen drog vi fram wii fit och blev helt beroende av ett balansspel som finns där.
Helena kom även vid 7 tiden i morse eftersom att jag jobbat i förmiddags, så hon har passat Liam. Slutade redan vid halv ett så det var ju inte världens pass direkt.
Skulle bara titta in och visa att jag levde. Blir förmodlingen ingen uppdatering imorgon eftersom att jag har delad tur imorgon och kommer att åka till mamma och dom mellan turerna eftersom att dom bor mycket mycket närmare. Sen har jag en halv 8-16 tur på söndag. Så ni får ha en superduper helg, jag befinner mig på jobb denna helgen också.
Nu ska vi kolla på idol och sen ska jag sova! Kram på er

busen!





Efter badet busade vi lite och en blöja hamnde på lillemans lilla huvud. Han var överlycklig och passade på att busa med hunden & med strumporna som hans pappa ska ha på sig på jobb imorgon. Nu har han precis somnat, nybadad & nyäten. Vi får se hur det blir inatt. Natten till idag vaknade han och ville inte somna om. Jag tror han drömmer eller något sånt. Jag lade över honom till mig & Danny och därefter har han sovit som en stock. Danny sitter och kollar på en Johan Falk film men jag kände inte riktigt för det. Tänkte bara jag skulle kolla in hit och nu ska jag gå in och lägga mig i sängen och kolla på förlossningskliniken tills paradise hotel börjar. Ha de bäst, kram

vi har hunnit med en del jag och liam

Nu sover min lille buse! Han somnade vid halv tolv tiden och då tyckte jag att jag kunde passa på att dammsuga. Men givetvis vaknade Liam och tyckte det var skitkul att jag dammsuga och det ville han inte missa. Han ville inte somna om och var jättelycklig fast att han var supertrött. Så jag plockade upp honom och han fick knalla runder lite i sin gåstol medans jag dammsugade klart. Han har även varit väldigt hjälpsam med att hjälpa mig lägga in tvätt. Ja, han är väldigt hjälpsam på alla plan, även med att hjälpa till att stöka upp bland allt, hehe! Nu har jag inte mer att städa undan så det känns skönt. Det enda att göra är väl att torka golven men får se om lusten kommer tillbaka när jag druckit mitt kaffe. Innan Liam somnade hann han äta middag och somnade därefter på direkten. Han är så duktig min lille kille. Än så länge har det inte satt in med några biverkningar från vaccinet men det kanske kommer?


lite suddig bild, men den är iallafall från igår när vi hälsade på hos liams mormor & morfar. att busa med hundarna och kolla på  fiskar är något som är bland höjdpunkterna!

Äter middag!

Imorgon ska jag och Helena träffa Kim, en som vi gick i samma klass som under gymnasietiden. Ser fram emot det. Tror jag endast har träffat honom en gång sen vi slutade gymnasiet och det är 2.5 år sen. Nu är det på tiden innan han beger sig iväg på sitt resande igen.

dagens

SNART SÅ blir det förhoppningsvis massor av jobb för mig. Danny inleder sin första pappaledighet på måndag, så inte alldeles för många dagar för honom kvar att jobba. Ska bli skönt att ha honom hemma när jag också är hemma. Jag ska jobba hela denna helgen också, men det känns inte lika hemskt när jag vet att Danny kommer att vara hemma på måndag när jag är ledig.

Har myspysit med Helena även idag med en kopp kaffe och massa snack. Hon skulle iväg och jobba vid ett-tiden så jag körde ut till mamma där jag inte varit på ett tag. Pappa kom också hem efter en stund. Han hade varit och röntgat sin axel som inte varit bra på ja jag vet inte hur länge. När Danny slutade körde vi iväg till en däckakrängare och fick krängt två nya däck och han satte även på alla vinterdäcken till ett riktigt kanonbra pris, så även vi kör lagligt :) Den lille satt där åretrunt däck på så det behöver vi inte oroa oss för.
Nu ligger lilleman och sover och jag känner också för att göra det. Känner mig inte helt kry. Så för mig blir det nog att lägga mig den nybäddade sängen och kolla på paradise hotel-avsnittet som jag inte kollade på igår, eftersom att jag kollade på förlossningskliniken istället! Tänkte lägga upp lite bilder från igår på BVC som jag inte orkade igår. Och så gick det naturligtvis inte. Aja, får prova imorgon igen. Ni får ha en riktigt bra kväll, kram


RSS 2.0