söndag

lite dålig på att uppdatera min blogg känner jag.. .
men, bloggar när jag känner för det :)

danny fick ledigt i fredagsnatt så vi har spenderat hela helgen ihop. i fredags begav vi oss ut på en shoppingrunda som startade på rusta, vidare till ikea där lilleman för första gången satt i kundvagnen. dock satt han inte där själv eftersom han inte lärt sig att sitta riktigt ännu. men det gick ju hur bra som helst med lite hjälp från pappa och det var riktigt toppen. tog en runda på familia, pang och avslutade på maxi där det blev storhandling!
igår var vi inne i stan på festivalen med min mamma, pappa, rebecka, lillebror & gustav! fick köpt lite fräcka tröjor till lilleman. när vi närmade oss bilen och hade planer att ta en runda på söder och kolla läget också så började det ösa ner och vi dissade den idén och begav oss hemmåt mot myspys i soffan istället.


tröjorna vi inhandlade till lilleman


söndagsmys

de flesta brukar ha söndagsmys med sina respektive män, men inte ja inte då min sambo jobbar natt. jag har istället spenderat en toppeneftermiddag/kväll med helena som precis lämnade nyvång då hon skulle upp och jobba imorgon. vi har tagit oss en skön promenad med 3 vovvar och en ganska så gnällig liam. han blev lite hungrig när vi var ute och promenrade och smart som jag är tog jag inte med mig någon mat till honom. han brukar alltid trvis så himla bra i vagnen (så länge den rullar) men inte idag inte. så vi knallade på ganska så bra hemmåt. när vi kom hem blev det inte mycket bättre. nu hänåt kvällskvisten så blev han såå trött och såå gnällig och inget hjälpte. runt halv tio tiden somnade han så gott som bara han kan! jag älskar att se honom sova, det finns inget sötare när han ligger där i djup sömna och snurrar lite på sig.
sitter nyduschad och försöker få lite kontakt med linda på msn så vi kan spela lite betapet. men hur social är hon på en skala, svarar inte ens när man vibbar och har sig. kontakt kontakt linda. kommer inte du och spelar med mig så får jag väl välja någon annan då kanske? (:

bara längtar tills dannys ärtsäsong är över och han kan börja jobba på normala tider igen. hatar att träffa honom så lite som jag gör. som det ser ut nu är hans enda lediga dag lördagar. och han ska ju hålla på med detta ett antal veckor till. ett antal veckor som jag inte ens vill räkna på eller nämna.

ett spel betapet och sen dejta kudden? låter toppen!
pusspuss

ny design

fick hjälp av teresa (teresamattson.blogg.se) att fixa min blogg och jag är verkligen supernöjd. skulle vara kul att veta hur man fixa header osv på sin blogg men lika klok är jag!
idag har jag och lilleman varit på väla med linda och niklas. en trevlig förmiddag dvs. var uppe redan vid 9 tiden i morse för att vara på väla när dom öppnade, så att vi kunde komma hem i tid. dannys mamma och hennes man magnus har varit här och hälsat på idag och checkat hur vi bor. trevligt att träffa dom eftersom att det var ett tag sen. när dom var här provade liam att äta gröt för första gången och det var nog ingen jättehöjdare nu verkade det som. han var väldigt arg också så det underlättade ju inte när han fick maten i munnen. men när han fick nappen suttade han som bara den och när gröten var slut i munnen så spottade han ut den, blev superarg och ville ha lite till. underbar syn när hans farmor satt och matade med gröt vid hans första måltid. han har tidigare smakat lite aprikospuré men det tyckte han absolut inte var någon höjdare. men den var så himla besk så antagligen är det därför.
när dom hade åkt tog jag liam och qiwi och tog en lång promenad. är så himla skönt när man väl kommer ut (de tar ju lite tid att komma ut. man ska både ha ork och lasta ut vagn mm). sen är det ju alltid trevligare med sällskap. jag och helena har varit ute och tagit två rejäla promenader denna vecka. i början av veckan var vi ute och gick i nästan två timmar i det unerbara vädret. medans jag var ute och gick grejade danny lite här hemma, med ramar osv. vi köpte lite nya ramar innan vi flyttade som vi nu skulle ha i denna lägenheten. så han har satt in lite bilder i dem och satt upp resterande tavlor som inte kommit upp på väggarna än. väldigt flitig är han. nu håller han på att pilla med lite lamporr. har bara lampan i taket här i vardagsrummet och det är lite tradigt att tända när man vill sitta och mysa en kväll framför tvn. sen tycker jag det ser så mysigt ut när man har lampor i fönsterna. så¨nu har han fixat det!
har även badat mitt lilla liv idag och han tycker om det. älskar hans skratt, hans leende och allt som har med han att göra. han verkligen börjat ta i när han skrattar. danny satt och busade lite med han innan och gud vad han skrattade. han verklligen tog i och än en gång smälte mitt hjärta. nu ligger han och sover och det ser så härligt ut. liam nilsson, verkligen den godaste ungen på denna jord. jag älskar honom, ja gud vad jag älskar honom.

min lillebror ringde precis och frågade om vi bjöd på kaffe, då familjen har varit i landskrona på karnevalen och nu var dom kaffesugna. så nu kommer dom och socialiserar lite!

tack än en gång teresa för hjälpen med bloggen, du är en pärla!

liam i badet <3
puss puss


fredag

då har vi avverkat denna dag också.
besökte mamma i förmiddags. när dom skulle äta frukost satt liam i sin hokus pokus stol som har där. första gången han "suttit" själv. dock var han ju uppstaplad med kuddar kring sig, men det är alltid en början. så översöt var han. min lille prins. också skönt för danny när jag tar lille delen av familjen och beger mig av en stund på förmiddagarna så han får sova ostört. han vaknade inte förrän jag kom hem och väkte honom vid kvart i tre tiden. så det blev inte mycket tid tillsammans innan han skulle iväg och jobba.
helena var dock precis varit här. älskar hennes sällskap. vi har promenerat en runda, druckit kaffe och snackat lite dynga. älskar dom stunderna!
nu ska jag njuta av kvällen. liam somnade nyss. snortrött var han. möjligt att kanske danny kommer hem lite tidigare. jag håller då tummarna!
lite bilder på mitt charmtroll är då ett måste :)


en trött prins




vackra gravidmagar

nu var det ett tag sen jag skrev. och årets höjdpunkt är över. var som sagt på ekebofestivalen i fredags och jag hade så kul. både positiva och negativt kändes det. det enda negativa var ju att lämna liam. oh vad det kändes i mitt hjärta när han åkte härifrån med min mamma. men det behövdes nog. få lite tid för mig själv och mina vänner. skönt att få sakna min lille prins. meningen var ju att han skulle sova hos sin mormor för att danny skulle jobba till kl 04.00 på morgonen. men han fick sluta redan kl 22 så han åkte ut till simmelsberga för att hämta honom. så när jag kom hem såg jag min älskade son ligga och sova så gott i sin säng.
för övrigt var det ju bara positivt! hade så kul så de går inte att beskriva. helena kom vid halv sex tiden och hennes syster körde oss till munka hem till linda där vi tog ett glas vin och gjorde oss iordning. kändes dock inte fräscht alls att göra sig iordning och sminka sig för man var helt genomsvett eftersom att det var så himla varmt. och dessutom fick vi stressa som bara den eftersom att vi skulle vara hemma hos christel kl 19 för att äta lite grillat och börja förfestandet. så när vi äntligen kände oss färdiga begav vi oss mot christel på våra cyklar. köpte ju ny cykel för denna event, och ni tror inte skiten brakar ihopa på vägen till christel? där blev punka på skiten som inte gick att laga enbart med en pump, cykelkorgen gick sönder på vägen, utan att den inte ens blev rörd, sadlen var helt lös och den var allmänt pissedålig. så kunde inte ens ha min egen cykel när vi skulle bege oss. deprimerande.
men till förfesten kom jag, vi grillade, drack och hade skittrevligt. men jag och linda trivdes inte med våra kläder, så nina körde oss tillbaka till linda så vi kunde byta till klänningar som vi trivdes betydligt bättre i.
vid 22 tiden begav vi oss mot ekebo med alla våra berömda pauser på vägen. är ju pauserna som gör det hela. väl inne dansade vi rumpan av varenda kotte där! supersupersuperkul! tack alla medverkande för världens kväll. nu längtar man ju till nästa års festival!
nu lider det mot dannys jobbeveckas slut. han jobbar imorgon natt också.. sen så sover han tills han vaknar på lördag och då kan vi äntligen umgås utan att han ska sticka till jobb så gott som när han har vaknat. sen går han inte på förrän kl 17 på söndageftermiddagen. så tråkigt när han jobbar som han gör. hatar verkligen det. jag och liam träffar nästan aldrig honom känns det som. men det är ju bara i sommar. kanske 2 månader till.

ser gravidmagar överallt och jag saknar verkligen magen. oh.. mysigt hade det varit. men det dröjer det dröjer.
nu ska jag njuta av min kväll. liam har varit ganska så gnällig ikväll och det var skönt när han somnade. om inget annat för hans egen skull. han vaccinerades igår och dom kunde få feber och bli dåliga av den. än så länge så har iallafall inte fått feber, och det känns så skönt. är jobbigt att ha honom själv när han är så himla gnällig. och det är han ju speciellt på kvällarna innan han somnar. men han är ändå min lilla prins och jag älskar han över allt annat. jag har världens underbaraste familj. min son, min älskade danny och såklart har jag ju lilla qiwi, som är världens underbaraste fast att det står skit i pannan på henne!


ekebofestivalen 2009


ÅRETS HÖJDPUNKT!

Imorgon vid denna tiden så har årets höjdpunkt dragit igång. antingen kommer vi att vara på väg, cyklandes, mot ekebo, eller så har vi precis kommit dit (om jag kommer fram) :D WIHOOOOOO! efterlängtat. men hur ska jag klara mig utan liam från 17.00 på eftermiddagen tills lördagförmiddag? kommer bli kämpigt värre! kommer väl ligga på luren till mossan. trakasera henne värre än bara den! men ja biter ihop och kommer förhoppningsvis ha superkul iallafall, med vetande att jag får träffa min lille prins morgonen dan efter, när jag kommer må som en prinsessa (not). tur danny är ledig på lördag vill jag säga.

helena har precis varit här. har ju varit en del snack om morgondagen! har snackat, druckit kaffe, tatt några cigg, alltså det vanliga. älskar helenas sällskap! du är underbar vännen!

nu ska jag lira lite betapet och sen blir det en dejt med kudden så jag kommer några timmar närmare morgondagen!


min charmis, jag älskar dig så!
pusspuss

RSS 2.0