ny design

fick hjälp av teresa (teresamattson.blogg.se) att fixa min blogg och jag är verkligen supernöjd. skulle vara kul att veta hur man fixa header osv på sin blogg men lika klok är jag!
idag har jag och lilleman varit på väla med linda och niklas. en trevlig förmiddag dvs. var uppe redan vid 9 tiden i morse för att vara på väla när dom öppnade, så att vi kunde komma hem i tid. dannys mamma och hennes man magnus har varit här och hälsat på idag och checkat hur vi bor. trevligt att träffa dom eftersom att det var ett tag sen. när dom var här provade liam att äta gröt för första gången och det var nog ingen jättehöjdare nu verkade det som. han var väldigt arg också så det underlättade ju inte när han fick maten i munnen. men när han fick nappen suttade han som bara den och när gröten var slut i munnen så spottade han ut den, blev superarg och ville ha lite till. underbar syn när hans farmor satt och matade med gröt vid hans första måltid. han har tidigare smakat lite aprikospuré men det tyckte han absolut inte var någon höjdare. men den var så himla besk så antagligen är det därför.
när dom hade åkt tog jag liam och qiwi och tog en lång promenad. är så himla skönt när man väl kommer ut (de tar ju lite tid att komma ut. man ska både ha ork och lasta ut vagn mm). sen är det ju alltid trevligare med sällskap. jag och helena har varit ute och tagit två rejäla promenader denna vecka. i början av veckan var vi ute och gick i nästan två timmar i det unerbara vädret. medans jag var ute och gick grejade danny lite här hemma, med ramar osv. vi köpte lite nya ramar innan vi flyttade som vi nu skulle ha i denna lägenheten. så han har satt in lite bilder i dem och satt upp resterande tavlor som inte kommit upp på väggarna än. väldigt flitig är han. nu håller han på att pilla med lite lamporr. har bara lampan i taket här i vardagsrummet och det är lite tradigt att tända när man vill sitta och mysa en kväll framför tvn. sen tycker jag det ser så mysigt ut när man har lampor i fönsterna. så¨nu har han fixat det!
har även badat mitt lilla liv idag och han tycker om det. älskar hans skratt, hans leende och allt som har med han att göra. han verkligen börjat ta i när han skrattar. danny satt och busade lite med han innan och gud vad han skrattade. han verklligen tog i och än en gång smälte mitt hjärta. nu ligger han och sover och det ser så härligt ut. liam nilsson, verkligen den godaste ungen på denna jord. jag älskar honom, ja gud vad jag älskar honom.

min lillebror ringde precis och frågade om vi bjöd på kaffe, då familjen har varit i landskrona på karnevalen och nu var dom kaffesugna. så nu kommer dom och socialiserar lite!

tack än en gång teresa för hjälpen med bloggen, du är en pärla!

liam i badet <3
puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0