frågetecken

kan man inte byta namn på sin blogg? måste man avsluta detta kontot och skapa nytt? hur gör man någon intelligent själ?

för övrigt väckte min älskade son mig kl 05.30 i morse och tyckte det var dags att gå upp. i normala fall brukar han alltid somna om när han vaknar vid den tiden. låg kvar i sängen en stund för att göra ett tappert försök att somna om honom men han var inte lika på den idén som jag var. så upp ur sängen kom jag, ut med hunden, och när ja kom hem blev han bara så otroligt bitter. försökte allt. mat ville han knappt ha och inget passade min älskade lilla prins. vid 08.10 somnade han igen och ligger nu och sover bredvid sin underbara far. dom är fruktansvärt söta när dom ligger där helt utslagna. och bara för jag skrev så så vaknade han!!
ska försöka hinna med tvätten när han är vaken.
OCH
TRE DAGAR KVAR!!!!! super!

vackra väder

blev avbruten sist jag skrev av en underbar nyhet! så blev där inte mer tid senare på kvällen när linda och niklas kom på besök.
idag har jag varit hos min moster med mamma o co och badat och solat. härligt värre. en härlig värme när man ligger och solar. sen är den inte lika härlig när man vill göra andra saker. värmen har tagit på lilleman också, då han ligger och sover och har gjort största delen sen vi kom hem. så jag har hunnit göra lite nytta. har fått ordning på det mesta i vardagsrum, kök och vårt sovrum, bara lite småsaker kvar att göra. sen har vi datarummet som ser ut som ett bombnedslag. har blivit ett "detta vet vi inte var vi ska ha, släng in det där rum". har inte speciellt bråttom att få upp den stationära datorn eftersom vi har den bärbarande som har fungerande bredband nu. liams rum är lite sisådär. behöver lite skåp och hyllor och så först. han är inte i speciellt stort behov av det nu så det är inte jättebrådskande direkt.
lilleman väckte mig nu mitt i mitt diskande, så la mig honom här bredvid honom i sängen. var nog sällskap sjuk ett tag där, men nu är han på väg att somna igen.
nu är det bara 4 dagar kvar :D körde där förbi idag när vi körde från munka och det är i full gång med fixande :D
pusspuss

nyinflyttade & nedräkning

oh, äntligen har vi fått flyttat och härligt är det. började redan kl 7.00 i morse med att hämta släp ute på sydfrys. så det har varit full rulle. det blev inte mer än tre vändor. hade ju även turen att slippa bära så mycket eftersom att jag hade lilleman. så vi slapp åka fram och tillbaka för hans skull. och varje gång det kom lass så lyckades han vakna, då han somnade varje gång transporten begav sig mot billesholm igen. lite lite lite ordning har vi fått med tallrikar, glas etc. men här är ju ett par lådor kvar att packa upp om man säger så. men jsut för tillfället känner jag inte för att packa upp mer. lilleman har alldeles precis somnat efter att knappt ha sovit något idag. han har inte alls velat sova i denna hemska värme (ska dock inte klaga när den väl kommer). vi har stora fönster och solen står rakt på så här är närmare en bastu inne på dagarna och det är hemskt. ska införskaffa oss några diskreta fläktar så man kan befinna sig här inne.
körde danny till jobb innan. han började kl 5 och slutar inte förrän kl 4 inatt/imorgonbitti. och så tråkigt är det! men det är bara att vänja sig eftersom att han ska jobba så hela sommaren. den enda ordentliga dag vi har tillsammans är egentligen bara lördagen. men då kommer han ju sova en bra tid in på dagen när han jobbat hela natten. men sen går han inte på förrän kl 16 söndag eftermiddag. så så kommer vår sommar tillsammans se ut. tråkigt värre. men han, pappa & pontus har vekligen var verkligen duktiga.
nu måste ja sluta, update sen kanske! puss

onsdag

godeftermiddag!
älskling har varit ledig idag så vi begav oss en runda till väla för att handla något kit så man kunde spela mp3 i bilen. dannys önskan! och så hittade jag givetvis min snygga cykelkorg på indiska som ska få bära mycket gott när vi cyklar till ekebofestivalen. sen var vi ute på sydfrys och tvättade bilen. får passa på när det är fint väder.
ska köra till höganäs om 2 timmar och kolla på cyklarna. sen får vi se :)

9 DAGAR KVAR
pusspuss

NEDRÄKNING

kollade just på paris hiltons my new bff. kan tycka det är väldigt tramsigt, men bara för att det är så löjligt så måste man ju kolla på det. Onch, killen/tjejen åkte ut idag och jag bara retade mig så fruktansvärt på den personen.
sitter och väntar på mejl från den nya hyresvärden i nyvång, om hon som bor där nu har flyttat ut sina saker så att vi kanske skulle kunna börja flytta snart. danny är ledig imorgon och går på natten på torsdag så han börjar inte förräns kl 5. så det hade varit perfekt att börja flytta imorgon. men ser dåligt ut med svar idag iallafall. sen mejlde vi på ett nytt köksbord som var billigt och bra. men ser dåligt ut på den fronten också. kollar folk inte sina mail?
hittade en annan sak på blocket också. en ny cykel. var en tjej som hade en upplaga med damcyklar som hon hade tagit hem från indien. och både jag och danny behöver varsinn cykel. så linda ska också med imorgon till höganäs och kolla på cyklar. dom kostade 450 ,- och det är inte speciellt farligt. så det blir en invigande tur när vi drar från munka mot ekebofestivalen. ska åka till indiska på väla också tror jag och köpa mig en cykelkorg. dom hade där som var jättefräcka, nämligen gröna och rosa tror jag!

OCH NU ÄR DET BARA 10 DAGAR KVAR, NEDRÄKNINGEN FORTSÄTTER!

nedräkningen fortsätter..

11 DAGAR KVAR TILL ÅRETS EVENT!

danny kom inte förrän kl 4 inatt. men jag somnade gott vid 12, så tiden gick ju snabbt! ringde honom kl halv två när lilleman vaknade och ville ha mat och frågade var dom var någonstans "sitter på flaket på en bärgningsbil på väg till en verkstad i varberg" okej tänkte jag. då är ni inte hemma på ett bra tag, fortsatte att mata lilleman för att sen somna om! kl 4 öppnades dörren och han kom hem!
idag är han ledig så vi får se vad vi kommer att hitta på. känner för att åka iväg till skogen och ta en rejäl promenad.



pusspuss

NEDRÄKNING TILL ÅRETS HÖJDPUNKT!

Då börjar vi detta årets nedräkning, EKEBOFESTIVALEN. vi har alltid så galet förbannat sjukligt verkligen helt underbart skoj! och på söndagen när man vaknar efter en ekebofestivalshelg så är det första man gör att längta efter nästa års festivalpartajande! det är alltså 12 DAGAR kvar innan vi drar igång fredagens firande med lite förfest hemma hos christel & rikard (som för övrigt byggt ut altanen för denna event), för att sen hoppa på cyklarna mot eket! traditionen är då att man sticker dit både fredag & lördag, men för min del fungerar ju det inte detta år med tanke på min älskade son. så jag får helt enkelt nöja mig med fredagen och festa dubbelt upp, medans liams mormor gladligen ska passa honom! men som sagt, nu börjar nedräkningen. och jag längtar så det knyter sig i magen!

för övrigt åkte min älskade sambo till göteborg idag för att kolla på ac/dc, så dagen har jag spenderat med mamma och pappa för att slippa sitta här ensam hemma och klättra på väggarna. mamma slutade jobba kl 14, så när hon kom hem gick hon och vilade med liam medans jag och pappa besökte city gross för att handla lite middag nu till kvällningen. men nu är det såhär att dannys pappas bil (som han åkte med dit) kvaddade lite på vägen upp. vad jag uppfattade att det hette var generatorremmen, som hade gått sönder och tydligen kan man inte köra speciellt långt på det eftersom att det hade med batteriet att göra. när jag pratade med danny berättade han att servon hade slutat att fungera och för att vindrutetorkarna skulle fungera var dom tvugna att stänga av ac:n och stereon. så när dom väl skulle stänga av bilen kunde dom nog inte räkna med att få igång den igen. och får dom väl igång den så kommer dom nog inte långt. så jag sitter här i väntan på att konserten ska ta slut så jag kan få ett samtal från min älskade, som jag kommer att få sova utan! som tur är har jag ju liam och qiwi. liam delar dock inte säng med oss förrän imorgonbitti när han vaknar någon gång mellan 05,00-06,00 och vill ha mat. hittills sen han föddes har han alltid somnat om och sovit till iallafall halv nio. men idag vögrade han somna om när han hade fått mat kl 06,00. lagom frustrerande. tur var danny hemma i morse och kunde hjälpa mig då jag var snortrött! håller tummarna på att det var en engångsförteelse och att vi sover till 10,00 minst imorgon!

nu ligger lilleman och sover. tar mig en funderare på om jag ska hänga ut tvätten nu över natten eller om den får ligga kvar i maskinen tills imorgon när vi vaknar... det sistnämnda är nog bäst skulle jag tro. men ska i vilket fall gå ut med hunden nu så hon får göra lite behov, och så ska jag vänta på danny lite till. men konserten håller nog på en timme till skulle jag tro. och såklart, en bild på lilleman är ju bara ett måste



pusspuss, sara
12 DAGAR

hemskaste väder, stackars studenter.

usch vad jag lider med studenterna. detta ska vara en av det lyckligaste och mest underbara dagarna i sitt liv och vädret drar ner stämmningen totalt. kommer själv ihåg när det var jag som stod där för två år sen. man känner sig jättefin och jättelycklig. alla tjejer som kommer med sina fina klänningar och sitt smink man har lagt mycket tid på kanske bara är förgäves. för när man har sprungit ut på skolan så försvinner det och när man är på väg ner till kärnan försvinner det ännu mer och när man springer ut från kärnan känner man sig inte alls fin överhuvudtaget. och folk som kommer in för att kolla på en, känner inte alls för att åka in till stan när det är sånt skitväder. usch vad jag lider med studenterna, kanske en bra ide att supa till det ännumer när man är i skolan innan man springer ut, så bekymmrar man sig inte lika mycket!
hoppas iallafall på en klarare kväll så dom kan åka in till stan och ha det superkul!

imorgon ska vi till kristianstad och fira dannys lillasyster ida. :) senare när vi är klara där ska danny och hans far köra till lund och hämta vårt nya soffbord, ett kistbord. skulle hämtat ett i ljungby där vi hittade ett för 2000 ,- men när jag satt på blocket hemma hos mamma och pappa i förmiddags så hittade jag ett exakt likadant i lúnd för 600 ,-. mycket närmare och mycket billiagare. då får man ha en ursäkt fast att man bestämmt man ska ha något! med tanke på att dessa borden är sjukt eftertraktade (verkar det som) så kommer dom garanterat att få sålt dom!

lilleman ligger och sover så jag ska spela en runda betapet innan han vaknar till igen!

onsdagsförmiddag

då var vi i mitten av veckan och det är två arbetsdagar kvar sen så är min man ledig! öntligen!

väntar på att mamma och pappa kommer, ska åka till min farmor och hennes gubbe och hälsa på!
bloggar kanske mer ikväll!
puss

andre juni

nu har vi kommit in i vad som jag anser vara en given sommarmånad. helgen och gårdagen hade världens underbaraste väder och man kan inte annat än njuta. vädret kom väldigt passande eftersom liam döptes i söndags. men värmen tar hårt på dom små liven. vet inte riktigt vad man kan göra för dom i den värme när dom blir griniga. men iallafall så gick dopet bra och lilleman var superduktigt. han ylade fram ett par ord så v inte glömde bort honom bara :) efter dopet samlades vi nere på brahevallen och han hann inte mer än att komma ner så somnade han och vaknade inte förrän alla gäster hade gått! inte illa att missa sin egen presentöppning! han fick en massa fina saker. tack så hemskt mycket alla!
kommer lite bilder från dop och så senare, har inga bilder på denna dator eftersom att vi fick vår nya bärbara idag!

annars idag har vi inte hittat på så mycket. vi har promenerat en del. först en runda med vagnen för att lilleman skulle somna (trodde jag), som han då inte gjorde och senare satt han i bärselen, som var en av presenterna vi fick i doppresent+födelsedagspresent (jag fyller år snart :) ) som han verkligen gillar! och supersnygg är den också. behöver nu inte oroa mig för att köra med vagnen i stan när lillebror springer ut till studenten. det är ju trångt som det är redan och folk visar ingen hänsyn bara för att man kommer med barnvagn, utan det är bara att maja ner.
har även varit p åefterkontroll idag som man går på cirka 10 veckor efter förlossningen.
nu orkar jag inte skriva mer.
puss och kram skumbanan

RSS 2.0