trött tröttare sara

supertrött. kört vår engelsktalande granne med gerjor till hans tattoostudio i klippan. först var vi i hyllinge på sydfrys och hämtade släp. sen vidare till ikea och fummlade runt, för att sen hämta grejorna på varuutlämningen på berga som dom naturligtvis inte hade på lager på självaste ikea. de tycker jag är pissirriterande. när man är och handlar på ikea vill man väl ha sina saker där? inte ska man väl behöva köra runt för att få ta tag i sina saker? nej, bara trams.
sen när vi kom från berga så körde vi hem igen eftersom att han skulle ha massa saker här hemma. sen vidare till klippan. blir nog en kanon tatuerarstudio där det kommer en blivande tatto på mig inom det snaraste, möjligtvis. ska bara fundilera ut helt vad jag vill ha först.. har lite tankar :) funderar lite på att skriva liam någonstans med något snyggt tillbehör kanske. något förslag?
förhoppningsvis slutar danny vid elva idag. så ska försöka hålla ögonlocken uppe tills dess. spela lite betapet med linda när hon slutat :)
// sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0