som en groda utan ben, hopplöst!

känns inte bättre än att jag kommer att vara på tjocken för alltid! och ibland undrar jag bara om min kropp verkligen orkar mer. bebisen bara växer och växer, och jag blir tröttare och tröttare. jag säger bara stackars de kvinnor som verkligen går 14 dagar över tiden. något jag verkligen hoppas på att jag kommer att slippa. det är alltså som en groda utan ben, hopplöst!

men för övrigt mår jag väl bra. tycker inte jag ska klaga, faktiskt. så länge man har saker att sysselsätta sig med, så är det helt enkelt bara nice! hela dagen igår var totalt fullsmockad. min älskling ringde mig kl 09,20 och erbjöd sig snällt att städa bilen grundligt. så mycket har dom att göra på jobb. så jag upp ut sängen, lite småsur för att han ringde tidigt och väckte mig och på med kläderna. mitt humör ändrades radikalt när jag såg vilket underbart väder det var ute. då var jag inte alls sur på honom längre. det liksom bara pirrar i kroppen av massa vårkänslor! men som sagt på med kläder, ordna med hunden och sen in i bilen och iväg. så ren som bilen är, har den aldrig, verkligen aldrig varit. dammsugad från grunden, mattorna tvättade, panelen putsad, fönsterna putsade & tvättad utvändigt! ouh, min bil. vilken pärla! och min pojkvän också för den delen! när han var färdig så körde jag till min älskade far och socialiserade litegranna. har väntat lite på besked från en bil, saab 9 5 kombi, som vi fick besked på igår. där låg ett kontrakt på bilen nere hos denna man om vi ville ha den. så jag och rebecka körde som planerat ner till jobb för att hälsa på och bara ett litet ögonblick senare kom pappa med saaben för att jag skulle få provköra den. helt underbar bil att köra, och den var väldigt fin och vi behöver ju verkligen en större bil. visst, jag älskar min lilla honda som bara den, hon går som en pärla i alla väder, men hon är lite liten för tillökning. så vi körde ut till sydfrys jag och rebecka för att visa danny bilen och det såg positivt ut. sen tillbaka till ekeby för att lämna bilen. efter en del diskuterande igår så kom vi fram till att det blev inte den, det blir ett annat kort. växellådan hade börjat att krångla lite, och lägga massa pengar på en ny bil, för att sen behöva byta växellåda, är inte så inspirerande, speciellt itne när det kostar som det kostar att byta växellåda. så det var synd. sen var det iallafall ut till sydfrys igen, för att hämta danny när han hade slutat. och hem kom vi, sen åkte vi till väla och strosade runder lite och åt middag och bara hade det allmänt bra! men sen var jag trött, och tänkte att nu kommer jag sova gott inatt. men gjorde jag det? i hundans att jag gjorde. hemska natt. låg och vred på mig hela natten! menmen!

i morse fick jag ett litet samtal från en söt underbar nina när jag var ute och promenerade morgonpromenaden med jycken, som undrade om vi var vakna och sugna på lite frallor till frukost. så nina kom i förmiddags runt halv elva någon gång och vi satte oss och åt frukost och har suttit nu till lite i halv tre och bara snackat en massa! helt underbart, du världens godaste nina! vi ses sen igen ikväll, när vi ska hem till martin och äta lite middag och sånt gottit. så så ser vår kväll ut. imorgon blir det lite tjejmiddag hos ellinor, som jag gick gymnasiet med. ska också bli trevligt. vi har ju faktiskt inte träffats sen vi tog studenten. så en räddad helg kan man säga :)

nu ska jag köra och hämta min älskade man, som för övrigt var såhär snygg när han arbetade igår



Kommentarer
Postat av: roxanna

Åh, min dator har varit död nu i 2 jäkla veckor, så har suttit som på nålar och bett andra kolla om de dykt upp ngn bebis ;) Tänkte på det du sa med att gå över tiden med 14 dagar.. Min bästis Martina gick över med 15 dagar! :D Och de va i juli/augusti.. Dvs sjukligt varmt.. Och med den magen, fy! Men åh, hoppas den lill* kommer snart!! :D Kram på dig!! :)

2009-03-21 @ 15:19:25
URL: http://santorini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0