LÖRDAG.

är trött och skulle gärna bara sova sova sova. är sjukt sugen på ekebys pizza, precis nygjord också ska den vara! mm, dumt att fresta sig själv. men vi är duktiga, vi motstår denna frestelse och istället gör danny nu chicken nuggets & pommes vilket kanske inte är lika gott. iallafall inte nuggets. men det är mat och vi slipper vara hungriga!

var ute på en härlig skogspromenad innan, jag, danny & qiwi. älskar att promenera i skogen och det gör hunden också. promenaden resulterade i att qiwi fick sig ett litet dopp när vi kom hem eftersom att hon var grön och rälig hela hon! men en skitig hund är en lycklig hund. men därav mindre lycklig matte! kanske var danny som var mest olycklig över att ha henne i bilen när det inte var så längesen han städade den från golv till tak.

nu börjar det lukta mat, så kanske får kila och göra bearneisesås, annars får jag nock inte det eftersom att det är danny som kockar! sen hittar ni oss i ekeby då vi ska köra och våldgästa nina & andreas. ha en nice kväll, speciellt mellan halv nio och halv tio då man ska finna sig utan ström!

puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0